Извор: ИндексОнлине архива вести 28.03.2019

Градјани задужени у францима обуставили протест до уторка

ИндексОнлине 28.03.2019
БЕОГРАД – Градјани задужени кредитима у швајцарским францима обуставили су данас протест испред Врховног касационог суда у Београду, после посете председника Србије Александра Вучића, и најавили да ће се у уторак, 2. априла… »

Нападнут Родољуб Шабић

ИндексОнлине 28.03.2019
БЕОГРАД – Бивши повереник за информације од јавног значаја Родољуб Шабић објавио је на свом Твитер налогу фотографију на којој се види његово крваво лице, уз коментар „Шта су направили од мог града“. “Безумља у… »

Компанија која је власник телевизије Н1 тражи заштиту медјународних институција

ИндексОнлине 28.03.2019
БЕОГРАД – Адриа њуз из Луксембурга, компанија која је власник телевизије Н1, упутила је писмо на више од 130 адреса медјународних и невладиних организација, медијских асоцијација, као и Европске уније и затражила заштиту… »

Конкурс за пријем два нова ватрогасца у Новом Пазару

ИндексОнлине 28.03.2019
НОВИ ПАЗАР – Министарство унутрашњих послова расписало је конкурс за упис 200 полазника за основну обуку ватрогасно-спасилачких јединица. За Ватрогасно-спасилачки батаљон у Новом Пазару предвидјена су два а Тутину једно… »

Претње агенцији Бета да ће бити спаљена

ИндексОнлине 28.03.2019
БЕОГРАД – Агенција Бета и њен главни и договорни уредник Драган Јањић поново су изложени претњама да ће бити физички нападнути. “Ако у суботу буде нереда, чини ми се да ће Бета бити спаљена. Ништа страшно као у… »

Сјеница: Спортом ка интеграцији миграната

ИндексОнлине 28.03.2019
СЈЕНИЦА – На форуму “Спорт као језик свих култура и нација” одржаном данас у Сјеници, у оквиру Подршке Европске Уније управљања миграцијама у Србији, оцењено је да спорт може бити важан фактор интегрисања миграната у… »

Тутин: За социјалне услуге девет милиона динара

ИндексОнлине 28.03.2019
ТУТИН – Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања обезбедило је четири милиона динара за рад геронто домаћица у Тутину у овој години, док ће у те сврхе из буџета локалне самоуправе бити издвојено… »

Нови Пазар добија Локални антикорупцијски форум

ИндексОнлине 28.03.2019
НОВИ ПАЗАР – Градска управа Новог Пазара расписала је конкурс за избор пет чланова Локалног антикорупцијског форума (ЛАФ) који ће надгледати примену Локалног антикорупцијског плана, објавио је данас радио Сто плус.Право… »

ФИЛМСКА ПОТЕРА У НОВОМ ПАЗАРУ: Бежао полицији кроз центар града али на крају ипак ухапшен

ИндексОнлине 28.03.2019
НОВИ ПАЗАР – Синоћ око поноћи Новим Пазаром око пола сата трајала је полицијска потера за лицем које је напустило контролно место. Оно је на крају ухапшено због више прекршаја, међу којима је и ометање овлашћеног… »

НОВИ ПАЗАР: Санација и ревитализација Куле мотриље

ИндексОнлине 28.03.2019
НОВИ ПАЗАР – Министарство трговине, туризма и телекомуникација одобрило је средства за реализацију пројекта “Санација и ревитализација Куле мотриље” којим је предвидјено да за годину дана, Кула мотриља, један од симбола… »