Извор: ОК радио архива вести 09.04.2019

Михајловић: 1,7 милијарди за путеве у Пчињском округу

ОК радио 09.04.2019
Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, након састанка са председницима општина у Пчињском округу и градоначелником Врања, најавила је бројне… »

Коначно: Петље у Бањи неће бити

ОК радио 09.04.2019
Врањска Бања неће добити петљу и то из разлога безбедности саобраћаја, изјавио је у Врању Зоран Дробњак, директор „Путева Србије“. У локалној јавности се доста спекулисало око тога да ће, поред врањске петље, бити… »

Бегунцу из прокупачког затвора ни трага

ОК радио 09.04.2019
Командирима из Окружног затвора у Прокупљу који су кренули у потрагу убрзо су се придружили и полицијци Полицијске управе Ниш, али опсежна потрага за сада није дала резултате. Двадесетдеветогидшњи М.П. притвореник Окружног… »

Акција: Како да Врањанци добију своје позориште?

ОК радио 09.04.2019
Национална коалиција за децентрализацију (НКД) као партнер организације ЦРТА у пројекту „Грађани имају моћ'', у четвртак, 11. априла у Врању, организује уличну акцију и трибину „Како да власт говори језиком грађана –… »

Војнички непоражени, са сузама у очима, повукли смо се са Кошара (фото) Фото Галерија

ОК радио 09.04.2019
Врање - Потпуковник у пензији Драгутин Димчевски, заменик команданта 53. граничног батаљона и командујући у реону карауле Кошаре у време битке, 20 година након чувених борби говори о данима када је Војска Југославије на том… »

Европски парламент: Десничари ЕУ направили савез

ОК радио 09.04.2019
Четири десничарске и националистичке странке формирале су блок пред изборе за Европски парламент. Националистичке странке у Европи најавиле су политички савез пред изборе за Европски парламент са жељом да се промени… »

Вучић: Ми поштујемо туђи интегритет, поштујте и ви наш

ОК радио 09.04.2019
Мостар -- Председник Србије Александар Вучић поручио да Србија поштује територијални интегритет свих држава у региону и нема претензија ни према једној територији. Стога, како каже, очекује да се и друге земље тако… »

Пролећно спремање: Решите се кабастог отпада

ОК радио 09.04.2019
Врање - Јавно предузеће „Комрад“ ће од 12. априла до 5. маја организовати традиционалну пролећну акцију прикупљања кабастог отпада. У оквиру акције "Избацимо кабасти отпад" ово јавно предузеће ће поставити велике… »

Нема одмора за Актичисткиње: Да Врањска река заблиста (фото) Фото Галерија

ОК радио 09.04.2019
Неформална група "Актичисткиње" из Врања је у недељу 7. априла одржала своју другу јавну акцију чишћења. Своје активности „Актичисткиње“ су започеле последњег дана марта, чишћењем чувене врањске Мачкине… »

Нове донације за зц

ОК радио 09.04.2019
Служби за патологију новог Хируршког блока у Врању фирма „Медицон Деч“ д.о.о. уручила је вредну донацију. Реч је о обдукционом столу, чија је вредност око пола милиона динара. Исти добављач поклонио је и половно… »