Извор: Свет архива вести 16.05.2019

Карађорђе кроз прозор ПОБЕГАО из Задруге!

Свет 16.05.2019
Карађорђе Суботић побегао је из Задруге и то кроз прозор. Поред тога што је дисквалификован, мораће да плати и казну 50.000 евра. “Карађорђе је самоиницијативно напустио ријалити, и у складу са тим је дисквалификован и… »

Слоба открио детаље разговора са Цецом: Анастасија ће на прославу потрошити 10.000 евра!

Свет 16.05.2019
Слободан Радановић певаће 30. маја, на рођенданској прослави своје колегинице Анастасије Ражнатовић у једном есторану у Београду. Анастасија ће на слављу имати око 120 званица, а самапрослава Цецине ћерке коштаће око… »

ВОДИТЕЉКА ПАРОВА ДАЛА ОТКАЗ Бојана Ристивојевић напушта телевизију Хепи, а ово је РАЗЛОГ

Свет 16.05.2019
Бојана Ристивојевић неће више бити заштитно лице телевизије Хепи због низа несугласица које су се појавиле између ње и доскорашњих послодаваца. Харизматична водитељка Бојана Ристивојевић стекла је велику популарност… »

Раста имао смртни случај у породици: “Мој живот ме је ноћас напустио”

Свет 16.05.2019
Стефану Ђурићу Расти преминула је бака, па је одлучио да се од ње поздрави на свом Инстаграм профилу. – Живот мој. Ноћас ме је напустио. Хвала ти за све! Бићеш у најлепшем сећању. Збогом Рале. Моја баба! – написао… »

Нападнут Драган Брајовић Браја: Обезбеђење их једва раздвојило!

Свет 16.05.2019
Композитор Драган Брајовић Браја је на пријему када је дошао у вербални сукоб с једним гостом. Потом, умало је дошло и до физичког обрачуна, да се обезбеђење није умешало. Како преносе медији, до инцидента је дошло на… »

Кристијан Голубовић оплео по Станији: Лупета, имала је се*с на Фарми, а сад се фолира!

Свет 16.05.2019
Станија Добројевић и Крстијан Голубовић били су веома занимљив двојац на Фарми 6, у којој су обоје учествовали. Сада, ријалитију Задруга 2 Станија често помиње Кристијана, али га час хвали, час куди. Управо због тога се… »

(ВИДЕО) НЕ ЖЕЛИМ НИШТА ВИШЕ ЊЕНО, СРАМ ЈЕ БИЛО! Биљана Драгојевић избацила Александрине ствари па је назвала СМЕЋАРКОМ!

Свет 16.05.2019
Биљана Драгојевић гледа Александру Суботић у ријалитију свакодневно, а њој је изгледа прекипело понашање некадашње снаје чију је ћерку Магдалену чувала иако ју је Давид оставио због Ане Кораћ. Давидова мајка је решила… »

НИЈЕ РЕАЛНО КОЛИКО АНА КОРАЋ ЛАЖЕ! Испливао нови снимак као доказ да не говори истину, овај пут о запаљеном аутомобилу!

Свет 16.05.2019
Ана Кораћ је изјавила данас у Задрузи да никад није узела аутомобил од Филипа Мијатова, те да је лаж да је тај скупоцени ауто запаљен док је био код ње. Појавио се снимак који доказује да је Ана масно слагала и на ком се јасно… »

ЛУКА ЛАЗУКИЋ УХВАЋЕН СА ЗГОДНОМ ЦРНКОМ! Дете стиже да види једном месечно! (ВИДЕО)

Свет 16.05.2019
Лука Лазукић виђен је са згодном црном девојком у дану када је требало да по унапред утврђеном термину види малу Катју, ћерку коју има са Наташом Беквалац. Након што је са ћерком провео сат времена једног сунчаног поднева… »

Купите ТВ ПЛУС за само 20 динара: СВЕТСКА СЕНЗАЦИЈА: СТАРЛЕТА ХОЋЕ ДА УНИШТИ БРАК НОЛЕТА И ЈЕЛЕНЕ: Платила фотографа да је…

Свет 16.05.2019
Купите нови ТВ ПЛУС са ТВ ПРОГРАМОМ за само 20 динара! ТВ ПЛУС у новом броју доноси светску сензацију КАКО ЈЕ СТРАЛЕТА СПРЕМИЛА УНИШТЕЊЕ БРАКА НОВАКА ЂОКОВИЋА! Свађа ЗБОГ ЗЛАТА Александра уништава Станију ЗБОГ ЗЛАТАРА! ЧЕКА… »