Извор: РИНА архива вести 02.11.2019

Индустријска зона у Прибоју спремнија за инвеститоре: Обзбеђени бољи услови из средстава ЕУ

РИНА 02.11.2019
Прибој - У индустријској зони завршени су радови на реконструкцији постојеће и изградњи нове водоводне и хидрантске мреже што је додатно унапредило услове за пословање и привлачење нових инвеститора. Радови које је… »

Тодоровић нови повереник СНС, Јањушевић: Нико се није родио са функцијом радимо најбоље за грађане

РИНА 02.11.2019
Чачак - Милун Тодоровић нови је повереник Српске напредне странке у Чачку, а до сада су тај посао обављали Марко Парезановић и Игор Трифуновић. “Председник СНС, Александар Вучић, именовао је Тодоровића за новог… »

Стефановић обишао Лучане: Драгачевци поштују закон (ФОТО)(ВИДЕО)

РИНА 02.11.2019
Лучани – Министар унутрашњих послова у Влди РС, Небојша Стефановић, обишао је ПУ у Лучанима и нагласио да је у овој општини смањен број кривичних дела, што потврђује, како је истакао министар, да се вредан и… »

Судар у Котражи, повређени пребачени у болницу

РИНА 02.11.2019
Ивањица – У селу Котража, на путу Чачак – Ивањица око 09 часова и 30 минута догодио се директан судар два возила. До саобраћајне несреће је дошло када је возач аутомобила “алфа ромео” кренуо у претицање на месту… »

Срах сваког Србина: Да ли ће нас стварно убити промаја (ФОТО)

РИНА 02.11.2019
Чачак – Не живите у Србији ако никад нисте чули реченицу – уби ме промаја, и иако је познато да се Срби не плаше скоро ничега са “страхом” од овог феномена сусрећемо се свакодневно. “Могу да се искриве уста, да… »

Хајдучица на комбајну: У седмој деценији вози “Златка” и тако планира бар још 20 година (ФОТО)

РИНА 02.11.2019
Велика Плана – Да је жена стуб породице, својим животом потврђује Душанка Петковић из села Губераш код Велике Плане, коју најчешће можете видети на комбајну или трактору иако је загазила у седму деценију. „Комбајн… »

Лажно се представљао и узео 37.000 хиљада евра

РИНА 02.11.2019
Краљево - Због сумње да је починио више кривичних дела преваре на подручју Краљева и Трстеника припадници Полицијске управе Краљево ухапсили су Ј.М.(51) из Београда. Он је од марта до септембра ове године, лажно се… »

Животи радника најважнији, очекујемо извештаје надлежних о погибији радника

РИНА 02.11.2019
Од свих грађевинских фирми које раде у Србији очекујемо да заштите животе и здравље радника и поштују све прописе у области безбедности и здравља на раду. Људски живот је светиња и заштита радника мора бити на првом… »

Ужичани удахнули живот природи: Пет хектара нових зелених површина (ФОТО)

РИНА 02.11.2019
Ужице - Пројекат „Удахнимо живот природи“ вредан 1.7 милиона динара реализује се средствима Министарства за заштиту животне средине и Града Ужица. Укупна површина парцела које се пошумљавају на територији ширег… »