Извор: Телеграф архива вести 02.11.2019

Свитолина и Барти за трофеј у Шенжену

Телеграф 02.11.2019
Чека нас узбудљиво финале. Украјинска тенисерка Елина Свитолина и Ешли Барти из Аустралије играће у финалу Завршног Мастерса у кинеском Шенжену. Место у финалу прва је обезбедила Свитолина тако што јој је меч предала… »

Приведен библиотекар школе у Степојевцу: Пипкао девојчицу по стомаку

Телеграф 02.11.2019
У тој школи је претходно радио као учитељ. Библиотекар Основне школе "Вук Стефановић Караџић" у Степојевцу С. А. пријављен је и приведен полицијској станици у Лазаревцу на 48-часовно задржавање због основане сумње да… »

Јакова (24) нашли су мртвог на прузи у Топчидеру, нико не зна како је доспео под точкове воза

Телеграф 02.11.2019
Јаков је становао са другом у насељу Браће Јерковић, али да је понекад волео да прошета сам. Јаков Милетић (24), студент из Младеновца, нађен је прекјуче мртав око 7 сати ујутру на колосеку у тунелу недалеко од железничке… »

Објављени документи о истрази председничких избора у САД

Телеграф 02.11.2019
Документација на 500 страна. Америчко Министарство правде објавило је преглед испитивања и имејлове укључених у истрагу специјалног истражитеља Роберта Малера о наводном руском мешању у председничке изборе 2016, после… »

Раду Манојловић депортују из Швајцарске

Телеграф 02.11.2019
Певачица је била принуђена да откаже наступ у Цириху. Рада Манојловић доживела је у току данашњег дана велику непријатност у Швајцарској, где је отишла на заказани наступ. Међутим, певачица је због провера задржана на… »

Задруга Специјал: Црногорски Дон Жуан Владимир Томовић оставио Мину, па бацио око на Мају Маринковић

Телеграф 02.11.2019
У недељи за нама догодиле су се љубавне драме, сузе, свађе и нови задругари. У новој емисији " Задруге Специјал" правимо претрес претходне недеље. Наиме, љубавна романса црногорског Дон Жуана Владимира Томовића и Мине… »

Париз има Нотр Дам, а Куршумлија Манастир св. Николе. Српска светиња старија је чак 180 година

Телеграф 02.11.2019
Верује се да је баш ту свети Сава крстио првог верника у новој, аутокефалној Српској православној цркви, чијих смо осам векова недавно прославили. На месту где је у 12. веку крштен први верник Српске православне цркве данас… »

Непознати детаљи о животу Џеки Кенеди: Док је рађала мртво дете, њен муж је био с љубавницом

Телеграф 02.11.2019
Нова књиге блиске пријатељице Џеки Кенеди открила је непознате детаље из њеног живота док је била у браку са америчким председником. Венчање "златног америчког пара" био је највећи друштвени догађај сезоне. Млади и… »

Звезда "Беверли Хилса" се разводи после десет година брака

Телеграф 02.11.2019
- Тешка срца вам морам саопштити да смо се Ерин и ја разишли - поручио је глумац на Инстаграму. Глумац Иан Зиринг (55) којег је прославила улога мишићавог Стива Сендерса у серији " Беверли Хилс 90210" објавио је да се после… »

Лепи људи заиста теже одржавају дуге везе, а сада је објашњено и зашто

Телеграф 02.11.2019
Мислите да су лепи људи рођени под срећном звездом и да су им због изгледа отворена сва врата? Често се за природно лепе људе мисли ’лако је њима’ они сва врата отварају својим изгледом и шармом, али да ли знате да они… »