Региони архива вести 02.11.2019

МУП:”Иљушин76″ слетео у Ниш, данас дејствовао на Старој планини

Пиротске вести 02.11.2019
Руски високософистицирани авион за гашење пожара “Иљушин76”, синоћ је слетео на нишки аеродром “константин Велики”. Овај авион, један од најефикаснијих за гашење пожара икада произведених, данас је, како је… »

И ове недеље бесплатни превентивни прегледи

Ритам града Кг 02.11.2019
Акција превентивних прегледа покренута од Министарства здравља у циљу ране дијагностике и промоције превенције као најефикаснијег начина бриге о сопственом здрављу, наставља се у недељу 3.новембра од 8 до 16 часова Дом… »

Украо сеф са дневним пазаром од 120.000 динара

Југмедиа 02.11.2019
Због сумње да је извршио кривично дело тешка крађа Полицијска управа Прокупље ухапсила је тридесетшестогодишњег Н.М. из околине овог града. Како је саопштила полиција, сумња се да је он у септембру ове године провалио у… »

На путу Ивањица-Котража две саобраћајне незгоде

ИнфоЛИГА 02.11.2019
У ивањичком селу Лиса, на скретању према Вучковици, данас су се догодиле две саобраћајне незгоде у размаку вод десет минута. До првог удеса је дошло када је возач аутомобила “алфа ромео” кренуо у претицање и директно… »

Индустријска зона у Прибоју спремнија за инвеститоре: Обзбеђени бољи услови из средстава ЕУ

РИНА 02.11.2019
Прибој - У индустријској зони завршени су радови на реконструкцији постојеће и изградњи нове водоводне и хидрантске мреже што је додатно унапредило услове за пословање и привлачење нових инвеститора. Радови које је… »

Тодоровић нови повереник СНС, Јањушевић: Нико се није родио са функцијом, радимо најбоље за грађане (ФОТО)

Глас Западне Србије 02.11.2019
Чачак - Милун Тодоровић нови је повереник Српске напредне странке у Чачку, а до сада су тај посао обављали Марко Парезановић и Игор Трифуновић. “Председник СНС, Александар Вучић, именовао је Тодоровића за новог… »

Стефановић обишао Лучане: Драгачевци поштују закон (ФОТО)(ВИДЕО)

РИНА 02.11.2019
Лучани – Министар унутрашњих послова у Влди РС, Небојша Стефановић, обишао је ПУ у Лучанима и нагласио да је у овој општини смањен број кривичних дела, што потврђује, како је истакао министар, да се вредан и… »

Птице у Центру за стручно усавршавање

Југ пресс 02.11.2019
ЛЕСКОВАЦ На петој Међународној изложби птица у Центру за стручно усавршавање у Лесковцу изложене су 504 птице, а одгајивачи су пристигли из Србије и Северне Македоније. Било је ту штиглица, канаринаца, папагаја, гугутки и… »

Седница Парламента привредника у БАТ-у: Људи су врхунски ресурс (фото) Фото Галерија

ОК радио 02.11.2019
Парламент привредника Регионалне привредне коморе Јабланичког и Пчињског округа одржао је у Врању тематску седницу, на коме се разговарало о улози менаџмента у управљању ресурсима. Домацин шесте тематске седнице… »

Нови транспарент у Грделичкој клисури са Вучићевом фотографијом (видео)

Југмедиа 02.11.2019
Врањски напредњаци поставили су данас нови транспарент са фотографијом председника Србије Александра Вучића на аутопуту у Грделичкој клисуру, тамо где је пре неколико дана председник општине Стари град Марко Бастаћ скинуо… »