ИндексОнлине

Трговина људима се најчешће крије иза огласа за посао

ИндексОнлине пре 6 дана
БЕОГРАД – Поводом обележавања Међународног дана укидања ропства данас је одржано предавање на тему “Трговина људима и опасности на интернету” у организацији фондације Унитас у Београду. Садржај презентације обухватио… »

ФБИ упозорава: Паметни телевизори вас могу шпијунирати

ИндексОнлине пре 6 дана
ПОРТЛАНД – Амерички ФБИ упозорава да су паметни телевизори, који се за разлику од обичних повезују на интернет, посебно подложни нападима хакера који тако могу да уђу у нечији дом. У објави на блогу огранка ФБИ-ја у држави… »

СДП организовао акцију бесплатних очних прегледа

ИндексОнлине пре 6 дана
НОВИ ПАЗАР – У просторијама Санџачке демократске партије почела је акција бесплатних превентивних очних прегледа. Акција кјоју је организовао Форум жена Санџачке демократске партије у сарадњи са београдском очном… »

Привредници Самарске области у Новом Пазару

ИндексОнлине пре 6 дана
НОВИ ПАЗАР – Градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац угостио је делегацију привредника Самарске области из Русије. Они су на састанку са привредницима овог краја који је одржан у Градској управи разговарали о могућностима… »

Мексико: Заплењено више од тоне кокаина

ИндексОнлине пре 6 дана
МЕКСИКО СИТИ – Мексичке власти су данас саопштиле да су у једној цистерни у држави Тобаско пронашли и запленили више од тоне кокаина. У саопштењу војске се наводи да је скенер на контролном пункту на ауто-путу уочи… »

Нова серија потреса у Албанији: Најјачи 4,3 Рихтера

ИндексОнлине пре 6 дана
ТИРАНА – Министарство одбране саопштило је раније да је у деловима Албаније, од 26. новембра евидентирано 1.376 потреса Нови земљотрес јачине 4,3 Рихтерове скале погодио је јутрос Албанију и то је био само један у серији од… »

Највише оружја БиХ извезла у Саудијску Арабију

ИндексОнлине пре 6 дана
САРАЈЕВО – БиХ је за 10 месеци ове године извезла оружје вредно око 161 милиона конвертибилних марака, док је увоз оружја у истом периоду око 13 пута мањи и износио је око 12 милиона КМ, речено је у Управи за индиректно… »

Турска купује још ракетних система од Русије

ИндексОнлине пре 6 дана
МОСКВА – Администрација турског председника Реџепа Тајипа Ердогана саопштила је данас да је датум куповине додатних ракетних система С-400 од Русије само техничка ствар. Русија се нада да ће закључити споразум са Турском… »

Балкански картел заједнички улаже у шверц кокаина

ИндексОнлине пре 6 дана
БЕОГРАД – Криминалне групе из Србије све чешће организују сопствене операције транспортовања кокаина из Јужне Америке у Европу и постају све значајнији играчи у међународном шверцу те дроге, наводи се у новом извештају… »

СДА: Колинда показала своје право лице

ИндексОнлине пре 7 дана
САРАЈЕВО – Странка демократске акције (СДА) саопштила је данас да је хрватска председница Колинда Грабар Китаровић одавањем почасти осуђеном ратном злочинцу Слободану Праљку, “још једном показала своје право лице и… »

ИндексОнлине, најновије вести »