Б92, најновије вести

Зашто је на овом месту Црни петак сваки дан?

Б92 пре 25 минута
Сада већ бројимо сате до тог Црног петка, мада за оне који воле да купују овај петак и није тако црн. Ове године тешко да ћемо гледати туче и гужве за робу по продавницама, због епидемиолошке ситуације чини се да ће се све… »

Вучић са амбасадорима Белгије и Холандије

Б92 пре 26 минута
Београд -- Предсеник Србије Александар Вучић састао се са амбасадорима Краљевине Белгије и Краљевине Холандије. Он се састао са белгијским абасадором Кунрадом Адамом и холандским амбасадором Жилом Анроом Бешуром Плахом.… »

Бурно у Хрватској: Због нових мера угоститељи најављују протест, у току састанак Владе

Б92 пре 26 минута
Након што је премијер Андреј Пленковић јуче представио нове мере против коронавируса, од 9 сати у Влади је у току састанак. Поменуте мере прописују да се од поноћи забрањује рад кафићима и ресторанима, као и теретанама… »

Зашто је модернизација Рафинерије нафте у Панчеву лоша вест за хрватску Ину?

Б92 пре 2 минута
Хрватски медиј доноси анализу ситуације на регионалном нафтном тржишту након што је српски НИС пустио у рад постројење Дубоке прераде у Рафинерији у Панчеву. Главно питање је зашто то неће добро доћи за хрватску компанију… »

Звездин историјски резултат на УЕФА листи!

Б92 пре 32 минута
Победом у Генту, првој на тлу Белгије, Црвена звезда је направила велики успех. Из петог покушаја црвено-бели су славили у тој земљи и остварили значајне бенефите, поред главног што само чудом могу да остану без пролећа у… »

Обустава путничког и међуградског саобраћаја у Црној Гори

Б92 пре 32 минута
Подгорица -- Путнички и међуградски саобраћај у Црној Гори се обуставља викендом, петком од 19 сати до 5 сати у понедељак. Ово је у складу са раније донетим, пооштреним мерама за спречавање ширења корона вируса. Из… »

Вајда о поразу од Надала у финалу РГ: Новак није био у својој кожи

Б92 пре 31 минута
Маријан Вајда, тренер Новака Ђоковића, одушевљен је што је српски ас поново годину завршио на првом месту на АТП листи. Ђоковић је шести пут завршио сезону на челној позицијиј и изједначио рекорд идола из дечачких… »

Пољски министар: Желимо да ЕУ озбиљно схвати наш вето

Б92 пре 1 минут
Варшава -- Пољска жели да ЕУ озбиљно схавти вето Варшаве и Будимпеште и да настави да трага за компромисним решењем, изјавио је министар спољних послова Жбињев Рау. Рау је рекао да Пољска има конкретне сумње у вези са… »

Ћелије памте контакт: "Имунитет на корону траје месецима"

Б92 пре 7 минута
Антитела на ковид у организму опстају дуже него што се то прво мислило. Да ли то значи да се можемо поново заразити и после колико времена? Хоћемо ли у том случају имати блажу клиничку слику? Марија Гњатовић из Института… »

Марадонин "отац" једини не зна за одлазак Ел Пибеа: Не сме да гледа ТВ

Б92 пре 32 минута
Одлазак Дијега Арманда Марадоне тешко је пао целој планети, али има и они који још нису сазнали ту вест. Бивши селектор Аргентине Карлос Билардо пати од неулошких поремећаја и налази се на кућном лечењу, у ситуацији када… »

Вести дана »