Патак онлине, најновије вести

Квар на мрежи у ширем центру

Патак онлине пре 7 сати
ВАЉЕВО – Због квара на водоводној мрежи без водоснабдевања су потрошачи у улици доктора Пантића од улице Хајдук Вељка до уице Узун Миркове са попречним улицама. Екипе ЈКП’Водовод-Ваљево’ су на терену и чине све да… »

Пет преминулих и поново више од 200 заражених

Патак онлине пре 12 сати
ВАЉЕВО – По подацима Завода за јавно здравље Ваљево, за последња 24 сата инфекција корона вирусом потврђена је код још 240 особа из Колубарског округа, а на жалост преминуло је петоро људи. Од последица Ковид-19… »

Градња “Каленића” од следећег пролећа?

Патак онлине пре 12 сати
ВАЉЕВО – Судећи по најавама из предузећа “Еко – Тамнава”, које ће управљати будућом регионалном депонијом за 11 градова и општина, градња те депоније у околини Уба требала би да почне следећег пролећа. “Све… »

Међународни математички турнир

Патак онлине пре 12 сати
ВАЉЕВО – У организацији Подружнице математичара Ваљево и Ваљевске гимназије одржан је 4. међународни математички турнир ,,Интеграл куп“, који је ове године реализован коришћењем информационо-комуникацијских… »

Скупштина Мионице усвојила измене локалног буџета

Патак онлине пре 1 дан
МИОНИЦА – Скупштина општине Мионица је на последњој седници донела Одлуку о изменама и допунама Одлуке о буџету општине Мионица за 2020. годину у укупном износу од 623 милиона динара. Говорећи о предложеним изменама… »

Шест дана са загађеним ваздухом прошле седмице

Патак онлине пре 1 дан
ВАЉЕВО – Шест дана протекле седмице ваздух над Ваљевом био је загађен, са рекордним прекорачењем ПМ честица од два, односно, три пута преко дозвољене вредности, наводи се у новом извештају Удружења “Локални… »

Још пет особа преминуло од последица корона вируса

Патак онлине пре 1 дан
ВАЉЕВО – Још пет особа из Колубарског округа је преминуло од последица корона вируса, показују подаци Завода за јавно здравље. Преминуле су две особе из Ваљева, као и по једна особа из Мионице, Уба и Љига. Од почетка… »

Вести дана »