Патак онлине, најновије вести

Плаћање платним картицама у Услужном центру

Патак онлине пре 4 минута
МИОНИЦА- У згради мионичког Услужног центра постављен је ПОС терминал, што ће грађанима поједноставити плаћање такси и накнада. Увођењем плаћања путем ПОС терминала смањују се редови и чекања, повећава се… »

Запослени у ваљевској пошти и данас у штрајку

Патак онлине пре 20 сати
ВАЉЕВО- Радници ваљевске поште су и данас у штрајку, други дан за редом. Како сазнајемо, радници ваљевске поште су и данас потпуно обуставили рад, тако да не раде поштански шалтери у главној ваљевској пошти, поштари не… »

Велики број потрошача без воде

Патак онлине пре 20 сати
ВАЉЕВО- Због квара на водоводној мрежи без воде су остали потрошачи на потезу од Метеоролошке станице па све до Диваца, саопштено је из ЈКП „Водовод“. Како се наводи у саопштењу, нормализација водоснабдевања се… »

Хуманитарна модна ревија за ваљевско породилиште

Патак онлине пре 21 сат
ВАЉЕВО- Удружење „ Роди се на лепом месту“ организује хуманитарну модну ревију под називом “Лепота и мода у хуманој акцији”, која ће бити одржана сутра у Центру за културу од 20 часова. Циљ је прикупљања новца за… »

Одржана трибина о контрацепцији у Економској школи

Патак онлине пре 21 сат
ВАЉЕВО- У наставку кампање „Нађи прави избор“, посвећене контрацепцији код младих, а поводом Светског дана борбе против СИДЕ, одржано је предавање-трибина за ученике треће године Економске школе. Организатор је био… »

Вести дана »