Повезане вести

Вучић: 2025. није свето писмо, али желимо у ЕУ до тог датума

Дневник 14.02.2018
БЕОГРАД: Преседник Србије Александар Вучић истакао је данас да би Србија, иако 2025. није свето писмо, волела да свој посао заврши и да до тог датума буде део ЕУ. Он је на прес конференцији пренео да је са немачким… »

Вучић: решење са Приштином је тежак задатак

Политика 14.02.2018
После разговора са председником Србије, немачки вицеканцелар Зигмар Габријел поручио је да Србија не може сама да стабилизује регион, али да без ње нема стабилности у региону. Председник Србије Александар Вучић истакао је да… »

Вучић: 2025. није свето писмо, али желимо у ЕУ до тог датума

РТВ 14.02.2018
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић истакао је данас да би Србија, иако 2025. није свето писмо, волела да свој посао заврши и да до тог датума буде део ЕУ. Он је на пре конференцији пренео да је са немачким… »

Габријел: Без Србије нема стабилности

Данас 14.02.2018
Шеф немачке дипломатије Зигмар Габријел изјавио је данас у Београду да сама Србија не може да стабилизује регион, али да без Србије нема стабилности Западног Балкана. Кључно је испуњавање стандарда Европске уније у вези… »

Вучић: Иако 2025. није свето писмо, желимо у ЕУ до тог датума; Габријел: Не сме да се чека

Вечерње новости 14.02.2018
Преседник Србије Александар Вучић истакао је да би Србија, иако 2025. није свето писмо, волела да свој посао заврши и да до тог датума буде део ЕУ. БЕОГРАД - Преседник Србије Александар Вучић истакао је да би Србија, иако… »

Вучић: Није свето писмо, али ми желимо у Унију 2025. године; Габријел: Решење односа са Приштином у интересу грађана

Блиц 14.02.2018
Иако 2025. година није "свето писмо", Србија би волела да свој посао заврши, и да до тог датума буде део Европске уније (ЕУ), каже председник Србије Александар Вучић. Он се данас састао са немачким вицеканцеларом и шефом… »

Вучић: Година 2025. није Свето писмо, али желимо у ЕУ до тада

РТС 14.02.2018
Председник Србије Александар Вучић наводи да је Немачка поуздан партнер Србије као и највећи и убедљиво најзначајнији трговински партнер. Истиче да би Србија, иако 2025 година, каже, није Свето писмо, волела да свој посао… »

Вучић: Немачка је поуздан партнер Србији

Вести онлине 14.02.2018
Председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је данас да је Немачка поуздан партнер Србије. То је партнер од којег највише очекујемо, и који има чврст и тврд став по нас, али јесте сигуран партнер на европском путу Србије… »

Габријел: Важно испунити стандарде у владавини права и слободи штампе. ...

Бета 14.02.2018
Немачки министар спољних послова Зигмар Габријел рекао је да је за чланство у Европској унији од средишњег значаја испуњавање европских стандарда у владавини права, независности правосудја и слободи штампе. Габријел је на… »

(Фото) Вучић са шефом немачке дипломатије: Без Србије нема мира и стабилности у региону

Курир 14.02.2018
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић састао се данас са вицеканцеларом и министром спољних послова Савезне Републике Немачке Зигмаром Габријелом. Они су се састали у 11 часова у Вили Мир, а након састанка обратили… »

Габријел: Не сме да се чека

Дојче веле 14.02.2018
„Мислим да не сме да се чека до 2025, већ сада морамо да почнемо радимо да покажемо да се исплати кренути ка ЕУ“, рекао је немачки шеф дипломатије Зигмар Габријел у Београду. Балканску турнеју наставља посетом… »

Габријел: Србији неопходне реформе у владавини права и слободи медија

Нови магазин 14.02.2018
Немачки министар спољних послова Зигмар Габријел рекао је да је за чланство у Европској унији од средишњег значаја испуњавање европских стандарда у владавини права, независности правосуђа и слободи штампе. Габријел је на… »

Вучић и Габријел: Три тачке на путу ка ЕУ

Мондо 14.02.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да на конференцији за новинаре са вицеканцеларом Немачке Зигмаром Габријелом да би Србија, иако 2025. није свето писмо, волела да свој посао заврши и да до тог датума буде… »

Вучић: 2025. није свето писмо, кључне три области

Б92 14.02.2018
Београд -- Преседник Србије Александар Вучић истакао је да би Србија, иако 2025. није свето писмо, волела да свој посао заврши и да до тог датума буде део ЕУ. Он је на пре конференцији пренео да је са немачким вицеканцеларом и… »

Два висока званичника ЕУ данас на Косову

Нови магазин 14.02.2018
На Косову ће данас боравити генерални директор за добросуседске доносе и преговоре о проширењу Европске комисије Кристијан Даниелсон и генерални директор службе за спољне послове Европске комисије Томас Мајер Хартинг… »

Вучић разговара са министром спољних послова Немачке

Б92 14.02.2018
Београд -- Вицеканцелар и министар спољних послова Савезне Републике Немачке Зигмар Габријел борави данас у посети Београду. Он се данас састао с председником Србије. Александар Вучић и Габријел састали су се данас у Вили Мир… »

Вучић са вицеканцеларом Немачке Габријелом

РТС 14.02.2018
Председник Србије Александар Вучић састао се са вицеканцеларом Немачке и министром спољних послова Савезне Републике Немачке у Вили "Мир". Председник Србије и вицеканцелар Немачке, како је најављено, после састанка… »

Шеф немачке дипломатије Зигмар Габријел данас у Београду

Блиц 14.02.2018
Вицеканцелар и министар спољних послова Немачке Зигмар Габријел борави данас у посети Београду, током које ће разговарати са државним врхом Србије. Председник Србије Александар Вучић ће се Габријелом састати у Вили Мир, у… »

Шеф немачке дипломатије данас у Београду

Блиц 14.02.2018
Вицеканцелар и министар спољних послова Савезне Републике Немачке Зигмар Габријел борави данас у посети Београду, током које ће се сусрести са државним врхом Србије. Председник Србије Александар Вучић ће се Габријелом… »

Вести дана »