Повезане вести

Меркел: Грчка и Шпанија ће преузети назад мигранте

Политика 29.06.2018
БРИСЕЛ – Немачка канцеларка Ангела Меркел изјавила је данас да су Грчка и Шпанија изразиле спремност да прихвате назад мигранте регистроване у тим земљама, који су затим отишли у Немачку. Након самита ЕУ у Бриселу, Ангела… »

Меркел: Грчка и Шпанија прихватиће назад мигранте

Н1 Инфо 29.06.2018
Немачка канцеларка Ангела Меркел изјавила је да су Грчка и Шпанија изразиле спремност да прихвате назад мигранте регистроване у тим земљама, који су затим отишли у Немачку. Након самита ЕУ у Бриселу, Ангела Меркел је рекла… »

Договор Немачке са Грчком и Шпанијом о враћању миграната

РТС 29.06.2018
Немачка је на Самиту ЕУ у Бриселу постигла споразум са Шпанијом и Грчком о враћању миграната који су регистровани у те две земље, док са Италијом такав договор није направљен. Канцеларка Ангела Меркел је на крају Самита ЕУ… »

Меркел: Грчка и Шпанија ће преузети назад мигранте

Ал Јазеера 29.06.2018
Лидери 28 чланица Европске уније су на самиту у Бриселу јутрос постигли договор о миграцијама. Њемачка канцеларка Ангела Меркел изјавила је данас како су Грчка и Шпанија изразиле спремност да прихвате назад избјеглице и… »

Меркел: Грчка и Шпанија ће преузети назад мигранте

Нови магазин 29.06.2018
Немачка канцеларка Ангела Меркел изјавила је данас да су Грчка и Шпанија изразиле спремност да прихвате назад мигранте регистроване у тим земљама, који су затим отишли у Немачку.Након самита ЕУ у Бриселу, Ангела Меркел је… »

Договор Немачке са Шпанијом и Грчком о враћању мигранта

Б92 29.06.2018
Немачка је постигла споразум са Шпанијом и Грчком о враћању миграната који су регистровани у те две земље, док са Италијом такав договор није направљен. Немачка канцеларка Ангела Меркел је на крају самиту ЕУ у Бриселу… »

Договор Немачке са Грчком и Шпанијом о враћању миграната

Политика 29.06.2018
БРИСЕЛ – Немачка је данас постигла споразум са Шпанијом и Грчком о враћању миграната који су регистровани у те две земље, док са Италијом такав договор није направљен. Немачка канцеларка Ангела Меркел.је на крају самита… »

Немачка постигла договор са Грчком и Шпанијом, али не и Италијом

Блиц 29.06.2018
Немачка је данас постигла споразум са Шпанијом и Грчком о враћању миграната који су регистровани у те две земље, док са Италијом такав договор није направљен. Немачка канцеларка Ангела Меркел је на крају самиту ЕУ у… »

Вести дана »