Повезане вести

Усвојени закони о туризму, централном регистру и безбедности хране

Дневник 14.03.2019
БЕОГРАД: Скупштина Србије усвојила је Закон о туризму којим се омогућава већа заштита корисника туристичких услуга и смањује се сива економија, Закон о централном регистру становништва који ће повезати и објединити на… »

Централни регистар становништва - уштеда времена и новца

РТВ 14.03.2019
БЕОГРАД - Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић изјавио је данас да је успостављање Централног регистра становништва корак ближе модерној, ефикасној и економичној управи. Скупштина Србије усвојила је… »

Ружић: Централни регистар становништва-уштеда времена и новца

Дневник 14.03.2019
БЕОГРАД: Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић изјавио је данас да је успостављање Централног регистра становништва корак ближе модерној, ефикасној и економичној управи. Скупштина Србије усвојила је… »

Коначно - без јурњаве за "папирима" од 2020.

Мондо 14.03.2019
Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић изјавио је данас да је успостављање Централног регистра становништва корак ближе модерној, ефикасној и економичној управи. Фото: МОНДО/Георги Митев Шантек… »

Скупштина Србије усвојила Закон о Централном регистру становништва

Слободна Европа 14.03.2019
Скупштина Србије усвојила је Закон о Централном регистру становништва који ће на једном месту објединити податке о грађанима из 13 различитих службених евиденција. Централни регистар биће успостављен до септембра 2020… »

Дан за гласање у скупштини Србије: Посланици усвојили Закон о Централном регистру становништва, закон о туризму и…

Курир 14.03.2019
Скупштина Србије усвојила је данас Закон о централном регистру становништва који ће повезати и објединити на једном месту податке о грађанима из 13 различитих службених евиденција које сада воде различите институције. Закон… »

Усвојени закони о храни и туризму

РТС 14.03.2019
Скупштина Србије усвојила је више закона, измена и допуна Закона, међу којима су – Закона о безбедности хране, Закон о туризму и угоститељству, Закон о Централном регистру становништва. Изменама и допунама Закона о… »

Усвојен закон, Србија до септембра 2020. добија Централни регистар становништва

Н1 Инфо 14.03.2019
Скупштина Србије усвојила је Закона о Централном регистру становништва који ће на једном месту објединити податке о грађанима из 13 различитих службених евиденција. Централни регистар биће успостављен до септембра 2020… »

Скупштина Србије усвојила Закон о Централном регистру становништва

Нови магазин 14.03.2019
Скупштина Србије усвојила је данас Закон о Централном регистру становништва који ће на једном месту објединити податке о грађанима из 13 различитих службених евиденција. Централни регистар биће успостављен до септембра… »

Скупштина Србије усвојила Закон о Централном регистру становништва

Данас 14.03.2019
Скупштина Србије усвојила је данас Закона о Централном регистру становништва који ће на једном месту објединити податке о грађанима из 13 различитих службених евиденција. Централни регистар биће успостављен до септембра… »

У Скупштини данас гласање о предложеним законима

Дневник 14.03.2019
БЕОГРАД: Скупштина Србија завршила је расправу о амандманима на више законских предлога, међу којима је Предлог закона о централном регистру становништва, а гласање је заказано за данас у 10 часова. Посланици ће се… »

У скупштини данас гласање о предложеним законима

Блиц 14.03.2019
Скупштина Србија завршила је расправу о амандманима на више законских предлога, међу којима је Предлог закона о централном регистру становништва, а гласање је заказано за данас у 10 часова. Посланици ће се изјашњавати о… »

Вести дана »