Повезане вести

У израелском удару убијено седам Иранаца

Б92 28.03.2019
Јерусалим -- Седам чланова иранских оружаних снага убијено је у израелским ударима из ваздуха на складиште оружја крај међународног аеродрома Алепо. Израелски медији пренели су извештаје Сиријске осперваторије за људска… »

Израел потврдио да је извео напад на Сирију, убивши седморицу бораца

Нови магазин 28.03.2019
Израел је данас потврдио да је извео удар из ваздуха прошле ноћи на северни део Сирије,а у том нападу, како је саопштила Сиријска опсерваторија за људска, права је убијен један Иранац и шест ирачких бораца, савезника снага… »

Погледајте: Овако је Израел ракетирао Алеп (видео)

Вечерње новости 28.03.2019
Сиријски медији објавили су снимак на којем се могу видети последице јучершњег бомбардовања израелских снага по граду Алепу. Сиријски медији објавили су снимак на којем се могу видети последице јучершњег бомбардовања… »

Израел ракетирао аеродром у Алепу, сиријска ПВО одбила напад (ВИДЕО)

Вести онлине 28.03.2019
Сиријска државна телевизија јавила је да је на северо-истоку провинције Алеп изведен ваздушни напад. Према наводима телевизије, противваздушна одбрана сиријске армије је одбила напад и оборила низ циљева. Телевизија је навела… »

Расту тензије: Израелци напали аеродром у Алепу (фото)

Вечерње новости 27.03.2019
Сиријска државна телевизија објавила је да је на северо-истоку провинције Алеп изведен ваздушни напад. Експлозије се чују из области аеродрома у Алепу. Сиријска државна телевизија објавила је да је на северо-истоку провинције… »

Вести дана »