Повезане вести

Пожар гута пословну кулу: Драматична акција спасавања у току, више људи заробљено у згради, поједини искакали кроз…

Блиц 28.03.2019
Најмање 19 људи је изгубило живот у великом пожару у вишеспратној пословној згради у центру главног града Бангладеша Даке, јавили су званичници нови биланс. Седамдесет људи је повређено, рекао је за ББЦ портпарол локалне… »

Погледајте: Ватра гута пословну зграду, људи искакали кроз прозоре, најмање 19 мртвих (видео/фото)

Вечерње новости 28.03.2019
Заробљени људи успаничено су махали с прозора и са крова зграде. Видео-снимак показивао је пет људи како излазе кроз прозор док око њих лете изгорели предмети. НЕШТО више од месец дана пошто је у великом пожару у… »

У пожару у пословној згради у Бангладешу најмање 19 мртвих

Радио 021 28.03.2019
Најмање 19 људи је изгубило живот у великом пожару у вишеспратној пословној згради у центру главног града Бангладеша Даке, јавили су данас званичници нови биланс. Седамдесет људи је повређено, рекао је за ББЦ портпарол… »

Паклена драма у бангладешу још траје: Пожар у солитеру однео 19 живота, многе станаре ватрена стихија заробила! Остаје им…

Курир 28.03.2019
Најмање 19 људи је погинуло, а 60 повређено у пожару који је данас избио у пословној вишеспратници у Даки, главном граду Бангладеша, саопштили су званичници. Према писању медија троје је погинуло после скока из 22-спратне… »

Нови биланс: 19 мртвих у пожару у пословној згради у Бангладешу

Данас 28.03.2019
Најмање 19 људи је изгубило живот у великом пожару у вишеспратној пословној згради у центру главног града Бангладеша Даке, јавили су данас званичници нови биланс. Седамдесет људи је повређено, рекао је за Би-Би-Си (ББЦ)… »

Гори пословна зграда у Даки – више људи заробљено

РТС 28.03.2019
Најмање пет особа је погинуло, а 60 повређено у пожару који је избио у пословној вишеспратници у Даки, главном граду Бангладеша, саопштили су званичници. За сада непознати број људи и даље је заробљен у згради која има… »

Људи у паници скачу са небодера који гута ватра, у помоћ притекли и пролазници: Стравичан пожар у Бангладешу, има…

Телеграф 28.03.2019
Не зна се колико је још људи заробљено у згради. Најмање пет особа је погинуло, а 60 повређено у пожару који је данас избио у пословној вишеспратници у Даки, главном граду Бангладеша, саопштили су званичници. За сада… »

Вести дана »