Повезане вести

Влада: Постигнут договор о прекиду штрајка у Пошти Србије

Нови магазин 31.03.2019
Договор о прекиду штрајка запослених у Пошти Србије постигнут је данас после разговора потпредседника Владе и министра унутрашњих послова Небојше Стефановића са запосленима у том јавном предузећу, саопштила је Влада… »

Радници Поште прекидају штрајк, обећано им испуњење две трећине захтева

Радио 021 31.03.2019
Запослени у Пошти обустављају штрајк, након што им је, у разговору њихових представника с министром и потпредседником Владе Небојшом Стефановићем, обећано испуњење две трећине захтева. Њима неће за сада бити испуњен… »

Радници Поште прекидају штрајк, министар полиције им обећао испуњење две трећине захтева

Југмедиа 31.03.2019
Запослени у Пошти обустављају штрајк након што им је, у разговору њихових представника с министром и потпредседником Владе Небојшом Стефановићем, обећано испуњење две трећине захтева, објавила је ТВ Н1. Њима неће за… »

Прекинут штрајк у "Пошти"

РТВ 31.03.2019
БЕОГРАД - Након данашњег разговора потпредседника Владе и министра унутрашњих послова Небојше Стефановића са представницима запослених у ЈП „Пошта Србије", који су већ више дана у штрајку незадовољни условима рада и… »

Радници Поште прекидају штрајк, Стефановић обећао испуњење две трећине захтева

СЕЕбиз 31.03.2019
БЕОГРАД - Запослени у Пошти обустављају штрајк након што им је, у разговору њихових представника с министром и потпредседником Владе Небојшом Стефановићем, обећано испуњење две трећине захтева. Њима неће за сада бити… »

Постигнут договор о прекиду штрајка у ЈП „Пошта Србије“

Дневник 31.03.2019
БЕОГРАД: Након данашњег разговора потпредседника Владе и министра унутрашњих послова Небојше Стефановића са представницима запослених у ЈП „Пошта Србије“, који су већ више дана у штрајку незадовољни условима рада и… »

Радници Поште прекидају штрајк, Стефановић обећао испуњење две трећине захтева

Н1 Инфо 31.03.2019
Запослени у Пошти обустављају штрајк након што им је, у разговору њихових представника с министром и потпредседником Владе Небојшом Стефановићем, обећано испуњење две трећине захтева. Извор: Н1 Њима неће за сада бити… »

Пао договор: Крај штрајка у Пошти!

Мондо 31.03.2019
Постигнут договор о прекиду штрајка у ЈП „Пошта Србије“... Након данашњег разговора потпредседника Владе и министра унутрашњих послова Небојше Стефановића са представницима запослених у ЈП „Пошта Србије“, који су… »

Постигнут договор о прекиду штрајка у "Поштама Србије"

РТС 31.03.2019
Након разговора потпредседника Владе и министра унутрашњих послова Небојше Стефановића са представницима запослених у ЈП "Пошта Србије", који су већ више дана у штрајку незадовољни условима рада и третманом од стране… »

Радници Поште прекидају штрајк, Небојша Стефановић им обећао испуњење две трећине захтева

Инсајдер 31.03.2019
Запослени у Пошти обустављају штрајк након што им је, у разговору њихових представника с министром и потпредседником Владе Небојшом Стефановићем, обећано испуњење две трећине захтева, објавила је ТВ Н1. Њима неће за… »

Вести дана »