Повезане вести

Шампион без појачања: Уефа покренула поступак, Сити пред забраном трансфера, истражитељи траже избацивање из Лиге…

Моззарт спорт 16.05.2019
Финансијско контролно тело расправљаће о гресима клуба из Манчестера. Астрономска улагања су уродила плодом, Манчестер Сити је Пепу Гвардиоли обезбедио тим који је већ две сезоне узастопно најбољи у Премијер лиги. Али… »

УЕФА отворила поступак: Ситију прети казна забрана трансфера

Вечерње новости 16.05.2019
Клуб је уверен у позитиван исход, оптужбе су нетачне. Дали смо неспорне доказе, али су игнорисани пребацивањем на ЦФЦБ - наводи се у саопштењу "грађана" Европска фудбалска унија (УЕФА) покренула је поступак против шампиона… »

Сити званично у проблему: Забрана трансфера или горе?

Мондо 16.05.2019
Спекулисало се у јавности да ће УЕФА покренути поступак против Ситија, који би могао чак да се заврши и избацивањем из Лиге шампиона, што је потврђено овог јутра из канцеларије у Ниону. Званично је! Европска фудбалска… »

Званично – отворена истрага против Манчестер ситија

Б92 16.05.2019
Манчестер сити је званично пријављен надлежним органима УЕФА због сумње на кршење правила финансијског фер-плеја. Подсетимо, Сити је 2014. године кажњен са 49 милиона фунти и добио је забрану трансфера због кршења… »

Неће само челси бити кажњен: УЕФА отвара поступак против Ситија, тражи се забрана трансфера и избацивање из Лиге…

Хот спорт 16.05.2019
Клуб из Манчестера могао би да буде жестоко кажњен. Одбранио је Манчестер Сити трофеј у Премијер лиги, али су неколико дана касније стигле веома лоше вести. Тело Европске куће фудбала задужено за контролисање финансија… »

Ситијев случај пред Судском комисијом, у клубу бесни

Н1 Инфо 16.05.2019
Манчестер сити оптужио је Комисију за финансијску контролу УЕФА да против клуба води "непријатељски процес" након што је истрага о наводном кршењу финанскијског фер плеја пребачена на одлуку Судској комисију УЕФА. Европска… »

Манчестер сити пред клупском финансијском контролом

Нови магазин 16.05.2019
Фудбалски клуб Манчестер сити саопштио је данас да је "разочаран, али да нажалост није изненађен", након што је Европска фудбалска унија (Уефа) проследила његов случај телу за финансијску контролу клубова (ЦФЦБ) после… »

УЕФА отворила поступак, Ситију прети казна забрана трансфера

Дневник 16.05.2019
МАНЧЕСТЕР: Европска фудбалска унија (УЕФА) покренула је поступак против шампиона Енглеске Манчестер Ситија због сумњи у кршење правила Финансијског фер-плеја. Финасијско контролно тело УЕФА (ЦФЦБ) отворило је случај око… »

Вести дана »