Повезане вести

Продужен притвор припадницима групе "Америка"

Б92 16.05.2019
Београд -- Виши суд у Београду продужио притвор четворици осумњичених да су припадници групе познате као "Америка", који су средином априла ухапшени у Београду. Они се терете за трговину дрогом. Међу осумњиченима је… »

Члановима групе "Америка" продужен притвор за још 30 дана

Вечерње новости 16.05.2019
Виши суд у Београду продужио је притвор четворици осумњичених да су припадници групе познате као "Америка", који су средином априла ухапшени у главном граду Србије због сумње да су трговали дрогом. Виши суд у Београду… »

Члановима групе "Америка" још 30 дана притвора

Дневник 16.05.2019
БЕОГРАД: Виши суд у Београду продужио је притвор четворици осумњичених да су припадници групе познате као "Америка", који су средином априла ухапшени у главном граду Србије због сумње да су трговали дрогом. Међу… »

Продужен притвор члановима групе Америка: У затвору још 30 данас остају Меда, али и још тројица ухапшених

Курир 16.05.2019
Виши суд у Београду продужио је притвор четворици осумњичених да су припадници групе познате као "Америка", који су средином априла ухапшени у главном граду Србије због сумње да су трговали дрогом. Међу осумњиченима је… »

Прешево: „Молеру“ из Македоније нашли 16 килограма марихуане

Дневник 16.05.2019
БЕОГРАД: Цариници су 16. маја 2019. године у сарадњи са полицијом на граничном прелазу Прешево спречили кријумчарење готово 16 килограма марихуане, саопштила је Управа царина Србије. Дрога је откривена када је у ноћи… »

Цариници запленили 16 килограма марихуане на Прешеву

Нови магазин 16.05.2019
Цариници на граничним прелазу Прешево, са Македонијом, запленили су готово 16 килограма марихуане у једном аутомобилу из Бугарске, којим је управљао тридесетогодишњи македонски држављанин, саопштено је данас. Како се… »

Држављанин Северне Македоније ухапшен због марихуане

Политика 16.05.2019
Припадници Управе граничне полиције запленили су више од 15 килограма марихуане и ухапсили Д.Ђ.(1989) држављанина Северне Македоније због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и… »

Лажни молер из Македоније: Цариницима рекао да нема ништа да пријави, пронашли му 16 килограма дроге

Блиц 16.05.2019
На граничном прелазу Прешево полиција је запленила готово 16 килограма марихане и ухапсила Д. Ђ. (30), држављанина Северне Македоније, због сумње на неовлашћену производња и стављање у промет опојних дрога, саопштио је… »

Кријумчарио марихуану у резервном точку

РТС 16.05.2019
Београска полиција ухапсила је држављанина Северне Македоније због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога. На Граничном прелазу Прешево приликом… »

"Молер" ухваћен са 16 килограма марихуане

РТВ 16.05.2019
ПРЕШЕВО - Цариници су данас у сарадњи са полицијом на граничном прелазу Прешево спречили кријумчарење готово 16 килограма марихуане. Дрога је откривена када је ноћас око 1:45 часова за детаљан преглед на улазу у земљу… »

Полиција запленила 15 килограма марихуане (фото)

Вечерње новости 16.05.2019
На Граничном прелазу Прешево приликом прегледа аутомобила „опел вектра“ бугарских регистарских ознака којим је управљао осумњичени, полиција је у конструкционим шупљинама и резервној гуми пронашла марихуану. Припадници… »

Дрогу крио у наслонима седишта и резервном точку: Рекао цариницима на Прешеву да је молер и да нема шта да пријави, када су…

Курир 16.05.2019
Цариници су у сарадњи са полицијом на граничном прелазу Прешево спречили кријумчарење готово 16 килограма марихуане. Дрога је откривена када је ноћас око 1.45 часова за детаљан преглед на улазу у земљу издвојен аутомобил… »

Вести дана »