Повезане вести

Несрећа на старом путу БГ-НС, ватрогасци извлачили возача из олупине

Б92 05.11.2019
Стара Пазова -- Младић и жена повређени су у несрећи која се догодила на старом путу Београд - Нови Сад, између Старе и Нове Пазове. Несрећа се догодила око 12 сати када је дошло до директног чеоног судара Опел Вектре… »

Младић и жена повређени у саобраћајки на старом путу Београд-Нови Сад

Дневник 05.11.2019
СТАРА ПАЗОВА: Младић и жена повређени су у несрећи која се догодила на старом путу Београд - Нови Сад, између Старе и Нове Пазове. Несрећа се догодила око 12 сати када је дошло до директног чеоног судара Опел Вектре којом… »

Тежак удес између Старе и Нове Пазове, повређени жена и младић

РТС 05.11.2019
Младић и жена повређени су у саобраћајној несрећи која се око 12 часова догодила на "старом" путу Београд–Нови Сад, између Старе и Нове Пазове. Како преноси Радио-телевизија Војводине, дошло је до директног чеоног… »

Секли кола да извуку повређене: Младић и жена повређени у удесу на старом путу Београд-Нови Сад

Блиц 05.11.2019
Младић и жена повређени су у несрећи која се догодила на старом путу Београд - Нови Сад, између Старе и Нове Пазове. Несрећа се догодила око 12 сати када је дошло до директног чеоног судара "опел вектре" којом је… »

Тежак удес на старом путу Београд-Нови Сад: Повређени жена (40) и младић (20), ватрогасци секли аутомобил да га извуку из…

Курир 05.11.2019
Младић и жена повређени су у несрећи која се догодила на старом путу Београд - Нови Сад, између Старе и Нове Пазове. Несрећа се догодила око 12 сати када је дошло до директног чеоног судара аутомобила марке "опел вектра"… »

Вести дана »