Повезане вести

Одузета му дозвола, а он пијан налетео на саобраћајца и изазвао судар

Политика 10.12.2019
Крагујевачка полиција ухапсила је М. С. (1955) из околине Тополе због постојања основа сумње да је извршио кривична дела ометање службеног лица у вршењу службене дужности и угрожавање јавног саобраћаја, саопштено је… »

Топола: Ухапшен мушкарац, сумња се да је напао полицајца

Данас 10.12.2019
Полиција је ухапсила М. С. (64) из околине Тополе, због сумње да је ударио саобраћајног полицајца, који га је зауставио због вожње у пијаном стању. Он се сумњичи да је у понедељак увече у Булевару вожда Карађорђа у… »

Дивљао са 2,79 промила Пијани возач ударио саобраћајца када је покушао да га заустави, па бежећи од полиције изазвао још…

Пресс 10.12.2019
Полиција у Крагујевцу ухапсила је М. С. (64) из околине Тополе, због сумње да је извршио кривична дела ометање службеног лица у вршењу службене дужности и угрожавање јавног саобраћаја, саопштио је МУП. Фото:блиц Он се… »

Возио пијан, ударио полицајца и други ауто па ухапшен

Б92 10.12.2019
Крагујевац -- Полиција је ухапсила је М. С. (64) због сумње да је извршио кривична дела ометање службеног лица у вршењу службене дужности и угрожавање јавног саобраћаја. Како је саопштио МУП, он се сумњичи да је… »

Алкохолисани возач под забраном ударио колима саобраћајног полицајца у Тополи

Н1 Инфо 10.12.2019
Полиција је ухапсила М.С. (64) из околине Тополе пошто је возећи под дејством алкохола, најпре налетео на саобраћајног полицајца у том месту, а потом и на "голф" којим је управљала жена (46), саопштено је. По наводима… »

Дивљао са 2,79 промила: Пијани возач ударио саобраћајца када је покушао да га заустави, па бежећи од полиције изазвао…

Блиц 10.12.2019
Полиција у Крагујевцу ухапсила је М. С. (64) из околине Тополе, због сумње да је извршио кривична дела ометање службеног лица у вршењу службене дужности и угрожавање јавног саобраћаја, саопштио је МУП. Он се сумњичи… »

Ухапшен јер је возио пијан, ударио полицајца, па у други ауто

Дневник 10.12.2019
КРАГУЈЕВАЦ: Полиција у Крагујевцу ухапсила је М. С. (64) из околине Тополе, због сумње да је извршио кривична дела ометање службеног лица у вршењу службене дужности и угрожавање јавног саобраћаја, саопштио је МУП. Он… »

Пијан возио "кеца" па изазвао карамбол у Тополи

Вечерње новости 10.12.2019
Припадници полиције ухапсили М.С.(64) из Тополе који се сумњичи да је возећи са 2,79 промила алкохола закачио саобраћајног полицајца па затим ударио у други ауто. Крагујевац - Припадници полиције ухапсили су М.С.(64), из… »

Топола, пијан аутомобилом ударио полицајца и жену

РТС 10.12.2019
Полицајац и жена лакше су повређени у Тополи када их је аутмобилом ударио пијани мушкарац. Све се догодило у понедељак увече у Булевару вожда Карађорђа у Тополи. Осумњичени М. С. (1955) управљао је аутомобилом… »

Пијани возач под забраном колима ударио саобраћајног полицајца у Тополи

Нови магазин 10.12.2019
Полиција је ухапсила М.С. (64) из околине Тополе пошто је возећи под дејством алкохола, најпре налетео на саобраћајног полицајца у том месту, а потом и на "голф" којим је управљала 46–годишња жена, саопштено је данас. По… »

Возио пијан, ударио полицајца, па други ауто

РТВ 10.12.2019
КРАГУЈЕВАЦ - Полиција у Крагујевцу ухапсила је М. С. (64) из околине Тополе, због сумње да је извршио кривична дела ометање службеног лица у вршењу службене дужности и угрожавање јавног саобраћаја, саопштио је МУП. Он… »

Возио са 2,79 промила алкохола у Тополи: Полицајац покушао да га заустави, а он га згазио! Ударио и у голф, па побегао

Курир 10.12.2019
Полиција у Крагујевцу ухапсила је М. С. (64) из околине Тополе, због сумње да је извршио кривична дела ометање службеног лица у вршењу службене дужности и угрожавање јавног саобраћаја, саопштио је МУП. Он се сумњичи… »

Возио пијан, ударио колима полицајца, па други аутомобил

Радио 021 10.12.2019
Полиција у Крагујевцу ухапсила је М. С. (64) из околине Тополе, због ометања службеног лица у вршењу службене дужности и угрожавања јавног саобраћаја. Он се сумњичи да је синоћ на Булевару вожда Карађорђа у Тополи… »

Вести дана »