Повезане вести

"Скај Мјузик": Нисмо одговорни за рекламу у Арени

РТВ 11.01.2016
БЕОГРАД - "Скај Мјузик" је данас, поводом спорне фотографије са рекламом СНС на екрану Комбанк Арене, саопштио да у моменту када се та фотографија наводно појавила на дисплеју, њихове видео режије није било у Арени, па самим… »

Скај Мјузик Одговара РТС-У: Нисмо одговорни за рекламу СНС-а која се појавила на дисплеју у Арени

Курир 11.01.2016
Током утакмице Европског првенства у ватрполу на дисплеју у Арени појавила се спорна реклама СНС-а, а РТС тврди да је за то одговоран "Скај мјузик". Тим поводом се огласила и поменута фирма. У саопштењу они су оповргли тврдње… »

"Скај мјузик" демантовао изјаву РТС-а

РТС 11.01.2016
Поводом изјаве Радио-телевизије Србије о наводном емитовању спорне рекламе СНС-а током јучерашње утакмице Европског првенства у ватероплу у којој се каже да контролу над садржајем видео дисплеја на екрану Комбанк Арене… »

За "спорни" део екрана није задужен РТС

РТС 11.01.2016
Поводом информације да је за део екрана у Комбанк арени на коме се појавио лого СНС-а задужена наша кућа, ЈМУ РТС саопштава да то није истина и да је за поменути дисплеј задужена фирма "Скај мјузик". Поводом изјаве… »

РТС: Фирма Ски мусиц контролише видео дисплеј у Арени

Нови магазин 11.01.2016
Радиотелевизија Србије саопштила је данас, поводом спорне фотографије са наводном рекламом СНС, да контролу над садржајем видео дисплеја на екрану Комбанк Арене током првенства у ватерполу има искључиво фирма "Ски Мусиц". РТС… »

РТС: За паролу СНС на видео дисплеју у Арену питајте Скај мјузик

Курир 11.01.2016
БЕОГРАД - Радиотелевизија Србије саопштила је данас, поводом спорне фотографије са наводном рекламом СНС, да контролу над садржајем видео дисплеја на екрану Комбанк Арене током првенства у ватерполу има искључиво фирма "Ски… »

Реклама СНС у Арени: Истина или фотомонтажа?

Н1 Инфо 11.01.2016
Током отварања Европског шампионата уу ватерполу на друштвеним мрежама појавила се фотографија на којој се види лого Српске напредне странке на видео биму у Комбанк Арени. Организатори тврде да је у питању фотомонтажа и да… »

Вести дана »