Повезане вести

У току припреме за нову рунду дијалога

Актер 11.01.2016
У Бриселу је данас потврђено да ће се крајем јануара одржати следећа рунда дијалога Београда и Приштине, на високом нивоу, чије су припреме у току. "Нова рунда дијалог одржаће се крајем јануара. Припреме су у току"… »

Коцијанчич: У току припреме за нову рунду дијалога Београда и Приштине

Политика 11.01.2016
БРИСЕЛ – У Бриселу је потврђено да ће се крајем јануара одржати се следећа рунда дијалога Београда и Приштине, на високом нивоу, чије су припреме у току. „Нова рунда дијалог одржаће се крајем јануара. Припреме су у… »

Коцијанчич: У току припреме за нову рунду дијалога

РТС 11.01.2016
У Бриселу је потврђено да ће се крајем јануара одржати следећа рунда дијалога Београда и Приштине, на високом нивоу, чије су припреме у току. "Нова рунда дијалог одржаће се крајем јануара. Припреме су у току", изјавила је… »

"Нова рунда дијалога БГ-ПР крајем јануара"

Б92 11.01.2016
Брисел -- Нова рунда дијалога на високом нивоу Београд-Приштина ће се одржати крајем јануара, каже Маја Коцијанчич, портпаролка високе представнице ЕУ Федерике Могерини. Маја Коцијанчич је то рекла на молбу да потврди… »

Коцијанчич: Дијалог на високом нивоу крајем јануара

РТВ 11.01.2016
БРИСЕЛ - Нова рунда дијалога на високом нивоу Београд-Приштина ће се одржати крајем јануара, изјавила је данас агенцији Бета Маја Коцијанчич, портпаролка високе представнице Европске уније Федерике Могерини. Маја… »

Потврђено: Нова рунда у Бриселу крајем јануара

Мондо 11.01.2016
Нова рунда дијалога на високом нивоу Београд-Приштина ће се одржати крајем јануара, изјавила је данас агенцији Бета Маја Коцијанчич, портпаролка високе представнице Европске уније Федерике Могерини. Фото: Гуливер/Гетти… »

Вести дана »