Фед куп

Српске тенисерке спремне за Фед куп: Расположене и здраве, уз позитивну атмосферу

Вечерње новости 04.02.2019
Први тренинг је протекао одлично, најбитније је да нема повреда - рекла је селектор репрезентације Татјана Јечменица Јевтић. Женска тениска репрезентација Србије имала је данас први тренинг у енглеском Бату, пред први меч… »

Фед куп: Србија одрадила први тренинг у енглеском Бату, на старту са Грузијом

Хот спорт 04.02.2019
Фед куп такмичење И групе Евро-афричке зоне у коме се налази и селекција Србије стартује у среду 6. фебруара 2019. године и одвијаће се по роунд робин систему. Зонско такмичење је од 2019. подељено у две групе А и Б, два… »

Тенисерке Србије одрадиле први тренинг у енглеском Бату, у среду против Грузије (фото)

Телеграф 04.02.2019
Поред Србије групу Б чине: Велика Британија, Хрватска, Мађарска, Турска, Грчка, Грузија и Словенија. Фед куп такмичење И групе Евро-афричке зоне у коме се налази и селекција Србије стартује у среду 6. фебруара 2019. године и… »

Српкиње у Енглеској: Наше тенисерке насмејане дочекују старт у Фед купу

Курир 04.02.2019
Женска тениска репрезентација Србије имала је данас први тренинг у енглеском Бату, пред први меч који ће у среду играти против Грузије. "Девојке су расположене, здраве, атмосфера је позитивна. Задовољни смо тереном и условима… »

Велики успех: Три српске селекције у финалу квалификација Винтер купа

Курир 02.02.2019
Три селекције Србије пласирале су се у финале квалификација Винтер купа 2019. Теннис Еуропе. Женска селекција Србије у конкуренцији до 14 година пласирала се у финале квалификација за Винтер куп 2019. Теннис Еуропе. Србија је у… »

Србија у троструком финалу: Сјајан деби Бојане Јовановски Петровић на клупи тренера репрезентације Србије

Хот спорт 02.02.2019
Србија је ушла у финале Винтер купа 2019. године после квалификација за девојчице до 14 година у бугарском клубу Пловдиву и обезбеђен пласман на финални турнир у Чешкој. Женска селекција Србије у конкуренцији до 14 година… »

Маринковић селектор женске тениске репрезентације на Винтер купу

Југмедиа 29.01.2019
Српске тениске репрезентативке старости до 16 година предводиће на зимском првенству Европе истакнути стручњак у тој спортској дисциплини Дејан Митровић, тренер Тениске академије Живковић из Ниша, саопштено је данас… »

Нишки тренер води младу репрезентацију на зимско првенство Европе

Јужне вести 29.01.2019
Женска тениска репрезентација Србије до 16 година учествоваће од 1. до 3. фебруара у квалификацијама за "Винтер куп", зимско Првенство Европе, а селектор младих играчица је Дејан Маринковић, тренер Тениске академије… »

Дејвис куп: Моћна Србија одлази на мегдан Узбекистанцима, Зимоњић номиновао тим

Хот спорт 22.01.2019
Сезона 2019. доноси мноштво промена на светској тениској мапи када су такмичења у питању, како индивидуална, тако и репрезентативна (Дејвис и Фед куп). Једна од најупечатљвијих промена је управо у Дејвис купу који је након… »

ФЕД куп: Познато је против кога ће Србија играти (фото)

Србија данас 16.01.2019
Наше тенисерке сазнале имена ривалки. Женска тениска репрезентација Србије играће против домаћина Хрватске, Грузије и Турске у Б групи у британском Бату Евро-афричке зоне ФЕД купа. Победник групе играће у баражу против… »

Вести дана »