Fed kup

Fatma Idrizović u reprezentaciji Srbije

Radio sto plus 08.01.2020
Selektorka Fed kup tima Srbije Tatjana Ječmenica objavila je danas spisak teniserki za prvo kolo prve grupe evro-afričke zone tog takmičenja na kojem se našla i Fatma Idrizović. Pored petnaestogodišnje Novopazarke, koja je najbolja juniorka Srbije… »

Fatma Idrizović u Fed kup timu Srbije

RTV Novi Pazar 08.01.2020
Petnaestogodišnja novopazarska teniserka Fatma Idrizović nalazi se na spisku ženske seniorske reprezentacije Srbije, koju od 5. do 8. februara u Luksemburgu očekuje nastup u prvom kolu evro-afričke zone Fed kupa, objavio je danas Teniski savez… »

Ječmenica objavila spisak: Nina predvodi teniserke Srbije u Luksemburgu

Srbija danas 08.01.2020
Početkom februara u Luksemburgu takmičimo se u Evro-afričkoj zoni FED kupa. Selektor ženske reprezentacije Srbije Tatjana Ječmenica Jevtić objavila je spisak teniserki za takmičenje u Luksemburgu u prvom kolu I grupe Evro-afričke zone za 2020… »

Stojanović predvodi teniserke Srbije u Luksemburgu

RTS 08.01.2020
Selektor ženske reprezentacije Srbije Tatjana Ječmenica Jevtić objavila je spisak teniserki za takmičenje u Luksemburgu u prvom kolu I grupe Evro-afričke zone za 2020. godinu FED kupa. Zonsko takmičenje, kao i 2019. godine, podeljeno je u dve grupe… »

FED kup: Stojanović predvodi teniserke Srbije u Luksemburgu

Kurir 08.01.2020
Selektor ženske reprezentacije Srbije Tatjana Ječmenica Jevtić objavila je spisak teniserki za takmičenje u Luksemburgu u prvom kolu I grupe Evro-afričke zone za 2020. godinu FED kupa. Ekipu predvodi 85. teniserka sveta Nina Stojanović, a u sastavu… »

Viktorovski trener Danilovićeve

Dnevnik 26.12.2019
Mlada srpska teniserka Olga Danilović pronašla je novog trenera i ubuduće će sarađivati sa Tomašom Viktorovskim, nekadašnjim trenerom Agnješke Radvanjske i bivšim selektorom FED kup tima Poljske, preneo je Sportklub. Svojevremeno druga teniserka… »

Olga Danilović ima novog trenera

Večernje novosti 25.12.2019
Poljski stručnjak je radio sa Agnješkom Radvanjskom i nekada je bio selektor FED kup reprezentacije svoje zemlje. OLGA Danilović je našla novog trenera. Mlada srpska teniserka od sada će sarađivati sa Tomašom Viktorovskim, stručnjakom koji se… »

Nekada je sarađivao sa Agnješkom Radvanjskom, a sada će biti novi trener Olge Danilović

Alo 25.12.2019
Olga je u 2019. imala problema sa povredama, pa je godinu završila kao 189. na WTA listi. Srpska teniserka Olga Danilović ima novog trenera pošto će naredne sezone sarađivati sa poznatim poljskim stručnjakom Tomašom Viktorovskim. Ovaj trener nekada… »

Olga Danilović obelodanila lepe vesti: Lepa srpska teniserka napravila veliku promenu uoči Nove godine

Kurir 25.12.2019
Srpska teniserka Olga Danilović ima novog trenera. Olga će u buduće sarađivati sa poznatim poljskim stručnjakom Tomašom Viktorovskim. Viktorovski je svojevremeno sarađivao sa zemljakinjom Agnješkom Radvanjskom, nekada trećom teniserkom sveta, a… »

Ćutala je sedam meseci, a sada otkrila: - imala je rak! Nekadašnja šampionka Rolan Garosa je pobedila bolest koja ju je…

Blic sport 13.12.2019
jedna je od teniserski uz koje su odrastale decenije tenisera. Ipak, odlučila je da svoju tešku priču sakrije od očiju javnosti. Sve do sada, sada je došlo vreme za potpuno razotkrivanje. Ova teniserka je najveći uspeh zabeležila 2010. godine kada… »

Vesti dana »

Na Marakani sve ''toplije'' pred derbi, ''plus 13''!

Sportske.net pre 1 satjoš 36 povezanih

"Treba imati onu stvar, pa izaći pred punu Marakanu"

N1 Info pre 13 minutajoš 33 povezane

Dačić: Nema potrebe za zajedničkom listom

Danas pre 5 satijoš 17 povezanih

Jokić: Nije stvar u individualnom učinku

N1 Info pre 8 satijoš 16 povezanih