Fed kup

Ništa ne prepuštaju slučaju: Koronavirus promenio domaćinstvo turnira!

Srbija danas pre 27 dana
Neočekivano. Azijska fudbalska konfederacija prebacila je olimpijski kvalifikacioni turnir u Sidnej, koji je prvobitno trebao da se održi u Kini, zbog epidemije koronavirusa. Takmičenje će se održati od trećeg do sedmog februara. Prethodno je… »

Koronavirus utiče i na sport: Olimpijski kvalifikacioni turnir premešten u Sidnej

Večernje novosti pre 27 dana
Turnir će se održati od 3. do 7. februara. Ranije je saopšteno da je Fudbalski savez Kine odustao od organizacije kvalifikacionog turnira. Azijska fudbalska konfederacija prebacila je olimpijski kvalifikacioni turnir u Sidnej, koji je prvobitno trebao… »

Korona virus otkazao domaćinstvo: Olimpijski turnir u fudbalu premešten u Sidnej zbog epidemije

Kurir pre 27 dana
Azijska fudbalska konfederacija prebacila je olimpijski kvalifikacioni turnir u Sidnej, koji je prvobitno trebao da se održi u Kini, zbog epidemije koronavirusa, preneo je AP. Turnir će se održati od 3. do 7. februara. Ranije je saopšteno da je… »

„Malene“ svetlo u tunelu: Najpopularniji sportski klubovi iz Kraljeva, koji su nekad dominirali, sporo izlaze iz…

Večernje novosti pre 27 dana
Košarkašice ŽKK Kraljevo "guraju" na tri fronta. U eliti i odbojkaši Ribnice. UZ uspešnu organizaciju međunarodnih sportskih takmičenja u minulih pet godina - teniskog Dejvis i FED kupa, odbojkaške Lige nacija u muškoj i ženskoj konkurenciji… »

Fatma Idrizović: Od reketa i trenerke Srbije se nikada ne odvajam

Dnevnik 19.01.2020
Višestruka šampionka Srbije, prvi reket Srbije na juniorskoj ITF listi, vanserijski talentovana 15-godišnja Fatma Idrizović uskoro će ostvariti još jedan teniski san, obući će nacionalni dres u najjačem ekipnom ženskom takmičenju – Fed kupu… »

Snovi se definitivno ostvaruju: Ovo su reči supertalentovane srpske teniserke! Evo i zašto to kaže (foto)

Kurir 19.01.2020
Srpska teniserka Fatma Idrizović rekla je danas da će nastupom na predstojećem Fed kup turniru ostvariti svoj san, preneo je Teniski savez Srbije. "Sada definitivno mogu reći da se snovi ostvaruju. Tenis sam počela da igram i zavolela sam ovaj sport… »

Ima 15 godina i jedna je od najlepših teniserki Srbije, a uskoro će osvojiti svet!

Telegraf 19.01.2020
Fatma Idrizović, prvi reket Srbije u juniorskoj konkurenciji, krupnim koracima gazi ka teniskom vrhu. Višestruka šampionka Srbije, reprezentativka na svim juniorskim nivoima (ekipno i pojedinačno), prvi teniski reket Srbije na juniorskoj ITF listi… »

Serena se vraća u Fed kup tim SAD

Dnevnik 16.01.2020
Američka teniserka Serena Vilijams vratiće se u Fed kup tim svoje zemlje, pošto će u februaru igrati meč za plej-of Svetske grupe. Vilijams je poslednji put igrala za nacionalnu selekciju u februaru 2018. godine, samo pet meseci posle porođaja… »

Serena se vraća u nacionalni tim: Vilijamsova predvodi Amerikanke u Fed kupu

Kurir 15.01.2020
Američka teniserka Serena Vilijams vratiće se u Fed kup tim svoje zemlje, pošto će u februaru igrati meč za plej-of Svetske grupe, saopštila je danas Teniska asocijacija Sjedinjenih Američkih Država. Amerikanka je poslednji put igrala za… »

Serena Vilijams donela odluku za koju je američka nacija bila spremna

Alo 15.01.2020
Presrećni su što je ponovo tu. Američka teniserka Serena Vilijams vratiće se u reprezentaciju Sjedinjenih Država na meču kvalifikacija za završni turnir Fed kupa sa Letonijom sledećeg meseca, objavila je Teniska asocijacija Sjedinjenih Država… »

Vesti dana »