Fed kup

Počinje fed kup: Srpkinje jure svetsku grupu

Srbija danas pre 17 dana
U četvrtak od 16 časova protiv domaćina. Fed kup selekcija Srbije odigraće u četvrtak sa početkom od 16 časova protiv selekcije domaćina Luksemburga u okviru Grupe A na takmičenju I grupe Evro-afričke zone za 2020. godinu. Takmičenje se odvija… »

Ko je Fatma Idrizović, NAJPERSPEKTIVNIJA MLADA teniserka?

IndeksOnline pre 17 dana
NOVI PAZAR – Višestruka šampionka Srbije, reprezentativka na svim juniorskim nivoima (ekipno i pojedinačno), prvi reket Srbije na juniorskoj ITF listi, vanserijski talentovana 15-godišnja Fatma Idrizović uskoro će ostvariti još jedan teniski san… »

Fatma Idrizović: Odbila sam poziv iz Amerike, mogu da uspem i odavde

Danas pre 18 dana
Teniserka (15) za Danas o pozivu u Fed kup reprezentaciju Srbije Ime Fatme Idrizović stare samo 15 godina na listi seniorskog Fed kup tima Srbije za mečeve protiv Luksemburga i Švedske u prvom kolu Evroafričke zone (5-8. februar) nije iznenađenje za… »

Fed kup tim Srbije otputovao u Luksemburg na takmičenje i grupe Evro-afričke zone

Telegraf pre 19 dana
U nedelji koja je pred nama MTS Fed kup selekcija Srbije učestvovat će u takmičenju I grupe Evro-afričke zone za 2020. godinu. Fed kup selekcija Srbija je krenula u Luksemburg na takmičenje I grupe Evro-afričke zone. Put Luksemburga iz Beograda su… »

Vreme je da nas i teniserke obraduju; Ječmenica: Devojke su pokazale kvalitet, verujem u njih

Večernje novosti pre 19 dana
Selektorka Fed kup tima Srbije Tatjana Ječmenica rekla je danas da su sprske teniserke pokazale svoj kvalitet i da će dati sve od sebe da trijumfuju na turniru Evro-afričke zone. Selektorka Fed kup tima Srbije Tatjana Ječmenica rekla je danas da su… »

Fed kup tim Srbije otputovao u Luksemburg na takmičenje

Danas pre 20 dana
MTS Fed kup tim Srbije otputovao u Luksemburg na takmičenje I grupe Evro-afričke zone 2020, saopštio je Teniski savez Srbije. U nedelji koja je pred nama MTS Fed kup selekcija Srbije učestvovaće u takmičenju I grupe Evro-afričke zone za 2020… »

Ječmenica: "Devojke pokazale kvalitet, verujem u njih"

Sportske.net pre 19 dana
Selektorka Fed kup tima Srbije Tatjana Ječmenica rekla je danas da su sprske teniserke pokazale svoj kvalitet i da će dati sve od sebe da trijumfuju na turniru Evro-afričke zone. "Okupili smo se na aerodromu 'Nikola Tesla' u Beogradu i krećemo put… »

Ječmenica: Devojke su pokazale kvalitet, verujem u njih

B92 pre 20 dana
Selektorka Fed kup tima Srbije Tatjana Ječmenica rekla je da će njene izabranice dati sve od sebe da trijumfuju na turniru Evro-afričke zone. Selekcija Srbije otputovala je u Luksemburg, gde će igrati u I grupi protiv domaćina i Švedske. "Okupili… »

Kvalifikacioni turnir za Olimpiijske igre premešten u Sidnej zbog koronavirusa

B92 pre 26 dana
Azijska fudbalska konfederacija prebacila je olimpijski kvalifikacioni turnir u Sidnej koji je prvobitno trebao da se održi u Kini, zbog epidemije koronavirusa. Turnir će se održati od 3. do 7. februara. Ranije je saopšteno da je Fudbalski savez Kine… »

Ekskluzivno! Žastin Enan za kurir: Pamtiću moje mečeve sa Jelenom i Anom (video)

Kurir pre 27 dana
Žastin Enan o rivalitetu sa našim najboljim igračicama, sadašnjosti i budućnosti ženskog tenisa – ekskluzivno u Melburnu. Od specijalnog izveštača Kurira iz Melburna - Vuka Brajovića Njen jednoručni behkend bio je jedinstven, i - po rečima… »

Vesti dana »