Noizz

Aplauz za lika koji je na ulici sasuo Ani Brnabić sve u 30 sekundi

Noizz pre 4 dana
Desilo se i to. Neko je uspeo da pred kamerama kaže vlasti što mu je na duši, a da pri tom nije pristalica vladajuće stranke. Premijerkina poseta Pirotu, u neuobičajenim, nekontrolisanim uslovima, prošla je baš tako - u šetnji sa gradonačelnikom… »

Pitanje svih pitanja: Šta su to prave vrednosti i da li u današnjem svetu one uopšte mogu da postoje?

Noizz pre 4 dana
Da sada izaberete nasumice nekoliko osoba na ulici i pitate ih šta su za njih prave vrednosti, dobićete sijaset različitih odgovora. Za neke će to biti tradicija, za druge porodica, za treće strogo poštovanje zakona, za četvrte demokratija, za pete… »

Suzavac, molotovoljevi kokteli i Trampova "čelična ruka": Još jedna haotična noć u Americi nakon ubistva Džordža Flojda

Noizz pre 4 dana
Neredi, krv na ulicama, pljačkanje radnji, predsednik u bunkeru i vojska na ulicama. Amerika je nakon smrti Afroamerikanca Džordža Flojda, doslovno buktinja koja će se teško ugasiti. Tramp je u prvi mah sišao u bunker Bele kuće, koja je prvi put… »

Pet haljina koje će biti hit sezone - a koštaju manje od 2.000 dinara

Noizz pre 4 dana
Ne postoji modna prilika koju efektna cvetna haljina ne može da reši - ali kada se živa u termometru konačno bude uzdigla do temperature koju bismo mogli da povežemo sa kalendarom - ležernost ovog komada će u potpunosti doći do izražaja. Kako… »

Imamo poruku za influenserku koja misli da se protiv rasizma boriš na Instagramu farbajući lice u crno

Noizz pre 4 dana
Na snimak u kom beli policajac duže od osam minuta kolenom pritiska vezanog Afromarikanca i ne dozvoljava mu da diše, niko ne može da ostane ravnodušan. Naivno bi bilo pomisliti da situacija ne bi bila drugačija da je sa lisicama na zemlji bio drugi… »

Vage troše vreme na nebitne stvari, Blizanci se suočavaju sa svojim strahovima

Noizz pre 4 dana
Dnevni horoskop: Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene OVAN Sva vaša pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Do kulminacije može… »

Kad je Klint Istvud žario i palio po Novom Sadu

Noizz pre 5 dana
Pre nego što je zbog Exita ceo svet čuo za Petrovaradin, stara Tvrđava i vidikovac iznad Dunava poslužili su Klintu Istvudu da napravi nekoliko odličnih fotografija i uživa tokom pauza u snimanju filma "Kelijevi heroji" (Kelly's heroes) Te 1969… »

Ako ste mislili da je 2020. završila sa lošim vestima - pogledajte šta nas čeka ovog leta

Noizz pre 5 dana
Verovatno ste na internetu već videli na stotine mimova koji 2020. godinu karakterišu kao najgoru u ovom milenijumu. Samo ću vas podsetiti da je danas 1. jun i da je ova godina spremila još mnogo iznenađenja - koja se mnogima neće svideti. Dakle… »

Veliki mesečni horoskop za jun 2020.

Noizz pre 5 dana
Ovan Posao: Vaš vladar Mars smešten u znaku Riba donosi pad energije, blagi umor I sklonost da budete rasejani, a otuda I mogućnost pravljenja poslovnih propusta i grešaka, pa pripazite. Ipak, polje posla je generalno dobro postavljeno, saradnja sa… »

Lik je pokazao trik kako da najlakše oljuštite kuvano jaje i svi mu kliču

Noizz pre 5 dana
Za ovaj trik biće vam potrebna samo jedna manja čaša i hladna voda. Dakle, muke sa otklanjanjem ljuske sa kuvanog jaja više neće biti problem. Sve što treba da uradite jeste da kuvano jaje ubacite u manju čašu i nalijete u nju hladnu vodu do pola… »

Noizz, najnovije vesti »