Noizz

Duet Bajage i Bikovića je savršen za nedeljno jutro i kafu

Noizz pre 1 dan
Miloš Biković i Momčilo Bajagić Bajaga su uoči premijere romantične komedije „Hotel Beograd“ zajedno otpevali pesma "Darija", napravljenu za film, a u znak zahvalnosti glumici koja pored Bikovića tumači glavnu ulogu u filmu. "Ova pesma je… »

Preminula slavna glumica iz serije Seks i Grad

Noizz pre 2 dana
Lin Koen, glumica koja je u seriji Seks i grad tumačila ulogu Magde, preminula je juče u 87. godini života, saopštio je njen PR, prenose američki mediji. Iako je bila najpoznatija po ulozi kućne pomoćnice Mirande, Koenova je imala zavidnu karijeru… »

Denis Jovanović, jedan od naših najuspešnijih modela u svetu, je veoma kul momak

Noizz pre 2 dana
Kako izgleda svet modelinga ove 2020. godine? U vreme kompletnog kulturološkog preispitivanja zadatih estetskih matrica, nova lica koja ćemo gledati na kampanjama, revijama i u editorijalima su ona koja deluju prepoznatljivo ali zagonetno. Jedan do… »

Robi Vilijams ponovo postao otac, a javnost o tome obavestila njegova supruga putem dirljive poruke na Instagramu

Noizz pre 2 dana
Britanski pjevač Robi Viliams i njegova žena, glumica Ajda Field Vilijams, objavili su da su dobili četvrto dete, drugo pomoću žene surogata. Field Vilijams je objavila na instagramu da se rodio Beau Benedict Enthoven Williams uz fotografiju četiri… »

Epilog fotografije s detetom i lešinarom je najveći poraz civilizacije

Noizz pre 2 dana
"Lešinar i mala devojčica" ili "Devojčica koja se bori" je fotografija Kevina Kartera koja se prvi put pojavila u "Njujork Tajmsu" 26. marta 1993. Kasnije su tvrdili da je na slici zapravo dečak koji je savladan glađu kolabirao na zemljani put dok ga… »

Od sutra je Merkur ponovo retrogradan, i najviše će se osetiti na polju ljubavi

Noizz pre 2 dana
Odlično znamo za ovaj period i da kada on nastupi - nikome nije lako. Ovoga puta, retrogradni Merkur donosi buru u naše živote, a prvi put ove godine javlja se 16. februara. Mnoge lepe i romantične ljubavne veze poljuljaće svoj tok lošom… »

Način na koji je Stiv Džobs objasnio Baraku Obami zašto se sve živo proizvodi u Kini je jeziv

Noizz pre 2 dana
Kada je predsednik SAD Barak Obama pozvao na večeru najveće umove Silicijumske doline, piše Njujork tajms, od svakog gosta je zatraženo da predsedniku postavi jedno pitanje. Kada je došao red na šefa "Epla" Stiva Džobsa, usred izlaganja Obama ga je… »

Vanesa Brajant okačila fotografiju nje i Kobija i doslovno rasplakala sve na Instagramu: "Tako mi jako nedostaješ na ovaj…

Noizz pre 2 dana
Vanesa Brajant, udovica Kobija Brajanta, podelila je na Instagramu post kojim je rasplakala sve svoje pratioce, a u vezi sa jučerašnjim praznikom ljubavi, za koji je napisala kako joj je prvi i najteži bez dragog muža. Udovica je na svoj Instagram… »

Na Instagramu se pojavio profil koji pokazuje kako se bahate deca bogataša sa Balkana i nas je sramota u njihovo ime

Noizz pre 2 dana
Trend koji podrazumeva voršipovanje i hvaljenje, kako bogatstvom, tkao i luksuzom u kojem deca bogataša odrastaju, proširio se i na Balkan, i slobodno se može reći da naši klinci definitivno ne zaostaju, sudeći po njihovim objavam na Instagramu… »

Ivanina baka je prvi put videla zeta Afroamerikanca i video je postao hit u regionu: "On je meni zet? Šta je tebi?"

Noizz pre 2 dana
Video koji je Ivana Riči iz Hrvatske postavila na TikTok postao je apsolutni hit na internetu zbog reakcije njene bake na zeta Džošuu. Ivana je snimila svoju baku i njenu reakciju na zeta, i objasnila da je to baki prvi put da vidi Afroamerikanca. My… »

Noizz, najnovije vesti »