Noizz

Posle 25 godina braka saznali da su rođaci - ovom holivudskom paru se u momentu zakomplikovao život

Noizz pre 1 dan
Glumački par Kevin Bejkon i Kira Sedžvik su 32 godine u braku, a njihovu ljubav nije uspelo da poremeti ni to što su kasnije saznali da su rođaci. Naime, nakon dvadeset pet godina braka holivudski par Kevin Bejkon i Kira Sedžvik saznali su da su… »

Influenserka pokazala zašto su kaput i čizme najvažnija kupovina za jesen

Noizz pre 1 dan
Znali smo je jesenja moda u svojoj slojevitosti i raskošnim materijalima inspirativnija od one za toplo vreme - ali nas je ovaj snimak influenserke Ashley Brooke u to uverio na jedan vrlo duhovit način. U videu koji je na njenom Instagram nalogu već… »

Ceo Balkan gleda Hrvata kojem korona ne gine ako nastavi ovako da nosi masku

Noizz pre 1 dan
Ljudima je nošenje maske dozlogrdilo, a dokaz za to je i ovaj Hrvat, koji nije izabrao najsrećnije kreativno rešenje da se izbori sa njom. Zapravo, bolje da je i ne nosi ako to već radi ovako. Fotografija muškarca je objavljena na Fejsbuk stranici… »

Japanska kuvarica tvrdi da većina ljudi ne zna da spremi pirinač kako treba - ovo je jedini pravi recept

Noizz pre 1 dan
Riža je tradicionalno najvažnija namirnica u japanskoj kuhinji, a slavna kuvarica Harumi Kurihara kaže da iako postoji mnogo varijacija u kuvanju pirinča, garantuje da će se po njenom receptu istaknuti odličan ukus te namirnice. Harumi Kurihara… »

Zbog pomeranja kazaljki, osoblje kraljice Elizabete će imati 40 sati više posla

Noizz pre 1 dan
U Velikoj Britaniji se sinoć, baš kao i kod nas, prešlo na zimsko računanje vremena, a to je dan kada sve zaposlene u kraljevskoj porodici bukvalno boli glava. Potrebna je cela vojska i više od 40 sati rada pa da se sve kazaljke pomere na tačno… »

U Srbiji ponovo oboren rekord novozaraženih koronom, a dr Tiodorović tvrdi: Taj broj je veći od prijavljenog

Noizz pre 2 dana
Prema najnovijim podacima, broj obolelih od korona virusa u Srbiji u poslednjih 24 sata iznosi 757, što je veliki skok u odnosu na jučerašnju rekordnu brojku od 579 i rekordan broj novozaraženih u jednom danu do sada. Epidemiolog prof. dr Branislav… »

Beograđani mislili da su našli način da se noću provode uprkos zabrani, ali im fora nije uspela

Noizz pre 2 dana
Usled zabrane okupljanja i noćnog provoda, pojedini vlasnici splavova u Beogradu pokušali su na sve načine da ne prekidaju sa radom od 23 sata, pa su odlučili da objekte odvežu i nastave sa radom ploveći rekom. Pa iako su mislili da će nadmudriti… »

Obrijali su i pretukli ćerku zbog veze sa Srbinom, a sada je ovoj porodici stigla ozbiljna kazna

Noizz pre 2 dana
Roditelji, stric i strina mlade devojke poreklom iz BiH, koju su ošišali naćelavo jer se viđala s mladim Srbinom, osuđeni su juče u Francuskoj na godinu dana zatvora uslovno. Sud u Bezansonu, na istoku zemlje, odredio je i petogodišnju zabranu… »

Violentina iz Svilajnca tužila majku: Sigurna sam da me je otela od neke žene na porođaju

Noizz pre 2 dana
Violentina Tomić Ašković iz Svilajnca odlučila je da tuži majku Vericu Aškovic iz Vrnjаčke Banje zbog sumnje da ju је ukrala iz porodilišta pre 42 godine! Violentina tvrdi da ima dokaze da je oteta odmah ро гođenju i da Verica, koja ju jе… »

731 reč o Borisu Trivanu za 731 dan koliko nije sa nama

Noizz pre 2 dana
Boris Trivan je preminuo 25. oktobra 2018. u 39. godini. Bio je glavni i odgovorni urednik portala NOIZZ u kom je radio od osnivanja. Svi su ga znali kao čoveka bez dlake na jeziku koji ima odgovor na svaku životnu situaciju i danas, možda više nego… »

Noizz, najnovije vesti »