Noizz

Najbolje seks scene u istoriji filma - posle njih nismo mogli da dođemo sebi

Noizz pre 4 dana
Potpuno smo se oduzimali kad vidimo nerealno dobre seks scene u filmovima koji su obeležili istoriju, neki upravo zbog eksplicitnih scena koje pamtimo ceo život posle gledanja. Izabrali smo top pet onih koje nema šanse da ikada zaboravimo jer smo… »

Planirala sam samoubistvo, spasili su me prijatelji koji su našli oproštajnu poruku: Danijela Štajnfeld o posledicama…

Noizz pre 4 dana
Kad sam jedanput progovorila, onda sam morala da nastavim, počela sam da pričam prijateljima, ali nikako nisam mogla da kažem reč - silovanje. To mi je bilo najstrašnije, ispričala je glumica Danijela Štajnfeld koja je otktila da ju je pre nekoliko… »

Ekipa "Neguj mo srbski" za Noizz o tome kako nastaju fore, zašto im je Darko Lazić nedosanjani san i za koliko bi se prodali

Noizz pre 4 dana
Za njih je cenzura nepoznata reč, ali zato vrlo dobro znaju da opišu našu svakodnevicu i da kažu ono što svi mislimo, ali nemamo petlju da javno i kažemo. Uz dozu humora Instagram stranica "Neguj mo srbski jezik" redovno nam plasira fore zbog kojih… »

Francuske rolnice

Noizz pre 4 dana
Francuske rolnice su naša nova opsesija i sigurni smo da ćete ih i vi obožavati. Za recept vam je potrebno: Lisnato testo 1 jaje 100g šlaga u prahu 2 kašike kakao praha 120ml mleka badem listići Francuske rolnice… »

Muka nam je od svih likuša koje se tripuju da bi trebalo da napišu knjigu o svom životu

Noizz pre 4 dana
Sada je i zvanično da je Sajam knjiga ove godine odložen. Za sada je kao opcija ostavljen decembar, ali je i to još uvek pod znakom pitanja. U svemu tome tražimo nešto dobro - ako Sajma ne bude, bićemo pošteđeni promocija knjiga autorki koja su… »

Posle ovog snimka nam je postalo jasno zašto ljudi beže od testova na koronu

Noizz pre 4 dana
Snimak testa na koronu je zgadio život svim ljudima do kojih je stigao i naterao nas je da se zapitamo smemo li da verujemo u stručnost baš svih medicinskih radnika koji ga obavljaju. Muškarac je stao otvorenih usta spreman na bris, a osoba koja je… »

Pokrenuta inicijativa o donošenju zakona o istopolnim zajednicama, Nataša Bekvalac prva javna ličnost koja je podržala

Noizz pre 4 dana
Pevačica Nataša Bekvalac tokom karijere duge skoro dve decenije često je isticala kako podržava LGBT zajednicu, a ta podrška nije izostala ni ove godine. Predstavnici "Beograd Prajda" izašli su u javnosti sa detaljima koji su obuhvaćeni u ovoj… »

Horoskopski znaci koje preko jeseni čeka pakao - promena za promenom, pa ko izdrži

Noizz pre 4 dana
Dramatične životne promene čekaju pet znakova zodijaka ove jeseni i toliko će morati da im se prilagođavaju da će jedva dočekati zimu. Vaga Vage na jesen očekuju dramatične promene u privatnom životu. Neki predstavnici ovog znaka napokon će… »

Kao u treš narodnjaku - ministar kulture Aju Jung nazvao tragikomičnim labudom slepljenih krila

Noizz pre 4 dana
Ministar kulture Vladan Vukosavljević koristi zvanične kanale komunikacije za prepucavanje sa Ajom Jung i saopštenje koje joj je maestralno sastavio zasmejava celu Srbiju. Vukosavljević je u saopštenju Ministarstva upotrebio sav svoj osećaj za… »

Torta bez brašna sa pomorandžama i bademima je pravo jesenje osveženje

Noizz pre 4 dana
Torta bez brašna sa pomorandžom i bademima, pa još poslužena sa aromatičnim sirupom i osvežavajućim kremom, ova neuobičajena poslastica će sigurno postati favorit vaših najdražih. Videćete da je ona savršen slatki dodatak kafi, jer će vam… »

Noizz, najnovije vesti »