Noizz » Vesti dana

http://www.noizz.rs

Noizz

Jedan od najvećih bendova svih vremena dolazi na EXIT 2019!

Noizz pre 3 sata
Jedan od najvećih bendova u istoriji popularne muzike konačno stiže u Srbiju! Nakon što su ove godine rasprodali Hajd park za 65.000 posetilaca u Londonu, vest da će rok giganti The Cure iduće godine krenuti na jubilarnu i možda poslednju turneju povodom neverovatnih 40 godina postojanja... »

Kako se smrt 18 radnika u fabrici pretvorila u hajku protiv novinara

Noizz pre 40 minuta
Kako smo tačno došli do toga da sindikalna organizacija jedne fabrike u znak protesta obustavlja rad na sat vremena zbog emisije u kojoj se govorilo o katastrofalnim uslovima u kojima rade radnici te iste fabrike, a u kojoj je od 1995. godine do danas poginulo 18 ljudi? Tatjana Vojtehovski se u... »

Grad uklanja Pobednika s Kalemegdana zbog restauracije?

Noizz pre 3 sata
Da je jedan od simbola Beograda, spomenik Pobednik na Kalemegdanu nakrivljen, zna se već decenijama, ali nadležni sada razmišljaju konačno o njegovoj sanaciji kako bi se izbegla bilo kakva vrsta incidenta, pa čak i privremenom skidanju i izmeštanju. Zavod za zaštitu spomenika kulture grada... »

Vil Smit progovorio o najtežem trenutku u braku

Noizz pre 1 sat
Vilm Smit je u braku sa Džejdom Pinket više od 21 godinu. Svoje najveće tajne i probleme zajedničkog života otkrio je u talk show-u čiji je domaćin upravo njegova supruga. U tizeru za novu epizodu web chat show-a svoje žene, Red Table Talk, 50-godišnji glumac zaplakao je dok je govorio o... »

Uvrnuto odlična naslovnica Viktorije Bekam

Noizz pre 2 sata
Kao internacionalna ikona stila, Viktorija Bekam iza sebe ima već nekoliko naslovnica Voguea, ali je ova poslednja drugačija od svih ostalih. Povodom 10. godišnjice njenog istoimenog modnog brenda, dizajnerki je pripala čast da bude zvezda novog broja australijske verzije uglednog modnog... »

Hilari Klinton je progovorila o Moniki Levinski - i zaslužila doživotnu zabranu bavljenja politikom

Noizz pre 4 sata
U godini koju je obeležio pokret #MeToo osnaživanje žena se nametnulo kao apsolutni imperativ savremenog društva. Urušavanje struktura moći zasnovanih na dominaciji muškog principa, u kom gospodin u odelu radi šta hoće, kad hoće i kome hoće, označilo je dolazak jednog drugačijeg doba.... »

Da li je isplativije kupiti cipele u Bg ili otići do Italije po njih?

Noizz pre 5 sati
Trebaju mi nove cipele. U poslednje vreme mi je velika gnjavaža cunjanje po prodavnicama, a od vazduha u tržnim centrima se bolno dezintegrišem. Zato mesecima nisam gledala mi izloge ni prodavnice. Sad sam baš rešila da popustim svoje stroge kriterijume kada je obuća u pitanju i nađem nešto... »

Vic o izborima u BiH sluša ceo region i plače od smeha

Noizz pre 11 minuta
Izbori u Bosni i Hercegovini i dalje su aktuelna tema iako je od njih prošlo osam dana. Međutim, pošto se glasovi još prebrojavaju, a situacija je prilično zaoštrena, naše duhovite komšije su već počele da se šale na račun svoje političke situacije. Edin Adilović, duhoviti lik iz... »

"Ubio sam celu porodicu pavijana, šta je u tome nemoralno?"

Noizz pre 35 minuta
Bizarna, apsurdna, paradoksalna i jeziva fotografija koja se šeruje na društvenim mrežama, s pravom izaziva bes u ljudima. Na njoj se nalazi član Komisije za ribarstvo i divljač u Ajdanu dok pozira sa porodicom pavijana koje je ubio tokom lova u Africi. Blejk Fišer i njegova supruga su ubili... »

Dnevni horoskop: Ribe će skupo platiti sebičluk, Devicama rešenje ispred nosa

Noizz pre 4 sata
Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas. Saradnici vam govore šta treba da radite. Iako niste tražili tuđe mišljenje, polako ali sigurno počinjete da vučete poteze koji nisu vaši. Ne liči na vas da mislite tuđom glavom pa je poslednji trenutak da promenite te odnose. Vraćate se u... »

©2018 Netmark d.o.o.