Pirotske vesti

Pirotske košarkašice na promociji Rosa juniorske, Triglav kadetske i Triglav ženske kadetske lige u košarci u Beogradu

Pirotske vesti pre 7 sati
Juče je u Beogradu, na Trgu republike, održana promocija Rosa Juniorske, Triglav kadetske i Triglav ženske kadetske lige, kao i promocija klubova učesnika. Promoter ovih liga bila je Sonja Petrović, reprezentativka Srbije u košarci. Takođe je, na… »

Stara planina: Prave hleb na način kako se pravio pre više od 7.000 godina (VIDEO)

Pirotske vesti pre 2 sata
Na Staroj planini i danas se može videti čak 7.000 godina star način pravljenja i pečenja hleba u vršnjaku. Ovaj drevni običaj zabeležili smo u Gostuši, gde su vredne gostuške domaćice u okviru Konzervatorskog kampa Fondacije Arhitekta… »

Radnički dobija novog trenera. Kormilo Belih Draganu Čelaru

Pirotske vesti pre 4 sata
Fudbaleri Radničkog dobijaju novog trenera – Dragana Čelara, nekadašnjeg trenera Bačke, Radnika iz Surdulice, Rada, Voždovca… Kako je Pirotskim vestima rečeno u upravi Radničkog, zvanična promocija novog trenera najverovatnije će biti… »

UOPK Pirot: Medijacija kao najefikasniji način rešavanja sporova

Pirotske vesti pre 7 sati
U prostorijama Ugovorne okružne privredne komore Pirot danas su o prednostima medijacije prilikom rešavanja sporova, posebno iz oblasti privrede i radnih sporova govorili stručnjaci Privredne komore Niš. O prednostima medijacije govorili su Nermina… »

Gimnazijalci velikog srca

Pirotske vesti pre 9 sati
Djački parlament pirotske Gimnazije već tri godine zaredom organizuje humanitarnu akciju prikupljanja voća i povrća za korisnike Narodne kuhinje u Pirotu. Osim velikog broja djaka, akciju podržavaju i profesori škole a svake godine prikupi se velika… »

Dom zdravlja Pirot: Vakcinacija protiv sezonskog gripa

Pirotske vesti pre 12 sati
Na teritoriji Republike Srbije krenula je vakcinacija protiv sezonskog gripa od 15.10.2019.god.. Sezonska četvorovalentna vakcinaVaxigripTetra obuhvata dva tipa A virusa i dva tipa B virusa ( A/H1N1, A/H3N2, B/Victorija soj i B/Yamagata soj )proizvođač… »

Vasić: Kraj za liste čekanja za vrtiće. U Prvomajskom cvetu dograđuje se praktično novi vrtić

Pirotske vesti pre 1 dan
Više od 22 miliona dinara biće uloženo u dogradnju i rekonstrukciju vrtića Prvomajski cvet. Ovaj obiman posao finansiraju Vlada Srbije, odnosno Kabinet za demografsku politiku Slavice Đukić Dejanović sa 17 miliona dinara i Grad Pirot sa pet miliona… »

Jubilarna sezona pirotskog teatra – 75 godina profesionalnog rada i 130 godina pozorišnog života u Pirotu

Pirotske vesti pre 24 sata
Ovogodišnja sezona Narodnog pozorišta Pirot, koja počinje 28. oktobra premijerom komada “Nema dade, nema bate”, pisanog na lokalnom dijalektu, u znaku je dva velika jubileja – 75 godina rada Narodnog pozorišta u Pirotu i 130 godina pozorišnog… »

Posle lečenja, povređeni Toplodolci izašli iz pirotske Bolnice

Pirotske vesti pre 1 dan
Pirotsku Bolnicu, tačnije hirurško odeljenje ove ustanove, posle lečenja napustio je i Dragan Golubović, jedan od desetak povredjenih Toplodolaca u nedavnom sukobu sa privatnim obezbedjenjem na izgradnji MHE u ovom staroplaninskom selu. Golubović… »

Pirotski privrednici na Trade Expo Indonesia – velikom trgovinskom forumu

Pirotske vesti pre 1 dan
Delegacija privrednika iz pirotskog okruga posetila je Džakartu u Indoneziji povodom učešća na sajmu 34. „Trade Expo Indonesia“. Tom prilikom održan je sastanak sa ciljem sagledavanja mogućnosti proširenja ekonomske saradnje između Indonezije… »

Pirotske vesti, najnovije vesti »