Pirotske vesti » Vesti dana

http://www.pirotskevesti.rs/

Pirotske vesti

Počeo sa radom Nacionalni kontakt centar RFZO

Pirotske vesti pre 39 minuta
Podelite Republički fond za zdravstveno osiguranje pokrenuo je Nacionalni kontakt centar putem koga će svi zainteresovani moći da dođu do informacija iz domena zdravstvene zaštite, da se telefonskim putem informišu o pravima u sistemu zdravstvene zaštite, u vezi zdravstvenih kartica, dobiju... »

Dom zdravlja Pirot: Evropska nedelja prevencije raka grlića materice od 21.01-27.01.2019

Pirotske vesti pre 4 sata
Podelite Svake godine u Srbiji od raka grlića materice oboli oko 1250 žena, a umre oko 470, zbog čega je veoma važno da se unapredi svest o prevenciji ove bolesti. Svakog dana izgubimo jedan život, jedna majka, baka, sestra, ćerka…strada od ove opake bolesti. Osnovna poruka svim ženama je... »

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj: Pravi se baza parcela koje mogu biti interesantne investitorima

Pirotske vesti pre 5 sati
Podelite Grad Pirot i Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj objavili su poziv za vlasnike svih parcela koje nisu u funkciji a koje bi mogle biti interesantne potencijalnim investitorima. Pozvom su obuhvaćene lokacije koje su potrencijalni predmet za takozvane “braunfild”, odnosno lokacije gde... »

Dimitrovgrad:Trivan i Dimov potpisali značajne dokumente

Pirotske vesti pre 8 sati
Podelite Ministar zaštite životne sredine Republike Srbije Goran Trivan i njegov bugarski kolega Neno Dimov, danas su u Dimitrovgradu potpisali dva značajna dokumenta o zaštiti životne sredine. Reč je o Memorandumu o razumevanju i Sporazumu o razmeni informacija u slučajevima radiološke... »

Poljoprivrednike uče marketingu

Pirotske vesti pre 12 sati
Podelite U sali opštine Babušnica održana je radionica „Marketing poljoprivrednih proizvoda“, koju je, u okviru realizacije projekta „Žene iz ruralnih područja-ravnopravne, nezavisne, aktivne“, organizovalo Udruženje građana „Lužničke rukotvorine-Ž.E.C.“ iz Gorčinca.... »

NSZ:Sutra isplate

Pirotske vesti pre 1 dan
Podelite NSZ obaveštava, da će sutra ,preko banke Poštanske štedionice, početi isplata redovne novčane naknade nezaposlenim osobama , za decembar 2018. godine. Privremena novčana naknada takođe za decembar, osobama koje žive na ili van teritorije KiM, počeće dan kasnije , tačnije u sredu... »

Muzej Ponišavlja: Tvrđava otvorena ove nedelje

Pirotske vesti pre 1 dan
Podelite Iz Muzeja Ponišavlja saopštavaju da će pirotska tvrđava Kale biti otvorena tokom radnih dana ove nedelje i to u vremenu od 11 do 16 sati. Zbog vremenskih uslova radno vreme tvrđave za naredni vikend biće naknadno saopšteno. Podelite... »

Piroćanac Aleksa Cakić na društvenim mrežama uspešno promoviše lepote pirotskog kraja

Pirotske vesti pre 1 dan
Podelite Mladi i talentovani Piroćanac Aleksa Cakić, koji se profesionalno već godinama bavi digitalnim marketingom, već nekoliko godina volonterski održava stranicu na fejsbuku pod nazivom “Pirot – moj grad”, koja je, uz stranicu portala pirotskevesti.rs koja ima skoro 15.000 pratilaca,... »

Dag banjica – idealno mesto za šetnju i uživanje čak i tokom zimskih meseci

Pirotske vesti pre 1 dan
Podelite Izvorište termomineralne vode Dag banjica idealna je destinacija za beg iz gradske vreve na nekoliko sati, čak i tokom zimskih meseci. Zapravo, baš tokom zime ovo mesto ima posebnu draž, zbog mogućnosti da se opustite u toploj vodi, ali i zbog činienice da sneg prekrije velike... »

Radnički počeo sa pripremama, u planu brojna pojačanja

Pirotske vesti pre 1 dan
Podelite Danas su prozivkom počele pripreme fudbalera Radničkog za nastavak prvenstva, prolećni deo, koji počinje sredinom marta meseca. Radnički su napustili važni igrači poput Denisa Ristova i Jordana Jovanovića, ali i još neki igrači pa je rukovodstvo sada na potezu da kvalitetnim... »

©2019 Netmark d.o.o.