Pirotske vesti » Vesti dana

http://www.pirotskevesti.rs/

Pirotske vesti

Mališane uče ikonopisanju

Pirotske vesti pre 23 sata
Udruženje umetnika Nova art scena organizovaćr likovnu radionicu za decu, koja će biti održana u galeriji Čedomir Krstić u Pirotu, u okviru Pirotskog kulturnog leta, u organizaciji Nove art scene, 20 – 25. avgusta 2018. godine, 16 – 19 časova. Cilj radionice za decu je umetnička izložba... »

Delegacija Privredne komore Pirot boravila u Dimitrovgradu, razgovori o investicijama, Slobodnoj zoni Pirot, sportu…

Pirotske vesti pre 17 sati
Delegacija UO Privredne komore Pirot boravila je 17. avgusta 2018. u Dimitrovgradu i tom prilikom se sastala sa predsednikom Opštine Vladicom Dimitrovim i njegovim zamenikom Zoranom Gerovim. UO Privrednu komoru Pirot predstavljali su predsednik dr Dragan Kostić, počasni predstavnik Komore... »

Posle više decenija “Pasarela” dočekala svoju rekonstrukciju

Pirotske vesti pre 1 dan
Stanovnici naselja Gnjilan i Nova Bolnica, ali i zaposljeni i svi koji peške idu ka gradskoj Bolnici, svakodnevno prelaze preko “Pasarele” – pešačkog mosta iznad magistralnog puta. Ovaj most je, dok je Vašar bio na staroj lokaciji, bio veoma frekventan. Godinama, pa i decenijama unazad u... »

Kapije stadiona kraj Nišave ove sezone otvorene za sve ljubitelje fudbala – ulaz se neće naplaćivati

Pirotske vesti pre 19 sati
Fudbaleri Radničkog u nedelju u premijernoj utakmici jesenjeg dela prvenstva Treće lige dočekuju u 17 sati ekipu Trstenika. Trener Radničkog Aleksandar Kuzmanović kazao je da ima još prostora za napredak a prva utakmica će u nedelju pokazati gde je ekipa kada je reč o nivou igre. -Teže je... »

Kako se bliži Vašar, redovi za pirotske mećike sve duži

Pirotske vesti pre 23 sata
Kako se bliži pirotski Vašar, u organizaciji JP Komunalac, čini se da su redovi za pirotske mekike u Tijabari sve duži. Kako i ne bi kad je opšte poznato da su jedna od glavnih atrakcija Vašara upravo vašarski mećici, odnosno mekike. Pirotski vašar počinje 28. avgusta na starom mestu kod... »

Trg Republike i park kod Zelene pijace dobijaju rasvetu

Pirotske vesti pre 1 dan
Trg Republike kod Zelene pijace u Tijabari, dobiće uskoro novu rasvetu. Grad Pirot finansira ugradnju nove javne rasvete u ovom delu gradu. Ovaj deo grada je bio neosvetljen i izgradnja javne rasvete bila je neophodna. Vrednost radova je skoro milion i po dinara a finasiraju se iz budžeta Grada.... »

OPREZ – Rampa u Kapetana Karanovića ponovo u kvaru!

Pirotske vesti pre 17 sati
Rampa preko pružnog prelaza u ulici Kapetana Karanovića, već drugi put je u kvaru u poslednjih nedelju dana pa je prelaz preko pruge na ovom mestu potpuno nebezbedan i zahteva maksimalni oprez kako ne bi došlo do nezgode. Kao što je bilo i u nedelju, rampa je stalno podignuta, uz zvučnu... »

Ulica Nosioca albanske spomenice nakon rekonstrukcije *FOTO*

Pirotske vesti pre 15 sati
Još jedna ulica u gradu u potpunosti je rekonstruisana. U ulici Nosilaca albanske spomenice prošle godine promenjena je vodovodna mreža, a ove godine ulica je presvučena novim asfaltom. Vrednost završenih radova je oko 5,5 miliona dinara i finansirani su iz gradskog budžeta. Pre rekonstrukcije... »

Festival sira i kačkavalja u Pirotu 1. septembra u tvrđavi Momčilov grad

Pirotske vesti pre 1 dan
U organizaciji Turističke organizacije Pirot i Mlekarske škole, a pod pokroviteljstvom Grada Pirota na prostoru srednjovekovne tvrđave Momčilov grad 1. septembra u Pirotu će se održati drugi po redu Festival sira i kačkavalja. Na ovoj manifestaciji koja je prošle godine održana prvi put i... »

DK: Tamburašice za kulturno leto

Pirotske vesti pre 1 dan
Pod okriljem kulturnog leta, Dom kulture organizuje koncert ženskog tamburaškog sastava “La Banda” iz Novog Sada, koji će se održati u nedelju u 20 časova , na Centralnom trgu. U slučaju lošeg vremena koncert će se održati u dvorani Doma kulture Pirot. Ulaz za posetioce je slobodan.... »

©2018 Netmark d.o.o.