Pirotske vesti » Vesti dana

http://www.pirotskevesti.rs/

Pirotske vesti

Lazareva subota – Vrbica, praznik dečije radosti

Pirotske vesti pre 9 sati
Поделите ову вест Današnji praznik – Lazareva subota naziva se i praznikom dečije radosti. Ogroman broj roditelja sa malom decom danas je posećivao pravoslavne hramove u Pirotu kako bi deci kupili simbolične zvončiće i napravili venčiće od vrbovih grana. Vrbova grana... »

Podeljeni ugovori za realizaciju projekata nevladinih organizacija

Pirotske vesti pre 1 dan
Поделите ову вест Danas su u Svečanoj sali podeljeni ugovori sa udruženjima građana na osnovu Lokalnog plana akcije za decu, kao i projekte u okviru konkursa za udruženja građana. Milica Golubović, pomoćnica gradonačelnika, kazala je da je od početka godine raspisano čak... »

Filijala NSZ U Pirotu:Sajam za male i velike maturante

Pirotske vesti pre 1 dan
Поделите ову вест U saradnji sa pirotskim osnovnim i srednjim škiolama, filijala NSZ u ovom gradu, organizuje sajam profesionalne orijentacije. Kako je na današnjoj konferenciji za medije rekla Letica Đžunić, savetnik za planiranje karijere u NSZ, ovo je prilika da svršeni... »

Vaterpolo turnir u Pirotu

Pirotske vesti pre 1 dan
Поделите ову вест U subotu 20.04.2019 godine u Zatvorenom bazenu u Pirotubiće održan turnir u organizaciji Vaterpolo kluba Pirot za decu 2004. godište i mlađe. Učešće na turniru potvrdili su Vaterpolo klub „Vidra“ iz Leskovca, Plivačko vaterpolo klub „Paraćin“ iz... »

Pirotska peglana, Stara planina, kačkavalj izazvali ogromno interesovanje u Banja Luci

Pirotske vesti pre 1 dan
Поделите ову вест U okviru ponude i promocije TOS-a, , Turistička organizacija Pirot je kao predstavnik destinacije koja je pobedila na konkursu za izbor „Izuzetne destinacije Evrope“ u Srbiji 2015. godine predstavila u Banjaluci, turističke potencijale, kulturno, istorijsko i... »

UOP Komora Pirot:Izvori finansiranja

Pirotske vesti pre 1 dan
Поделите ову вест Ugovorna okružna privredna komora Pirot, organizuje panel diskusiju o temi potencijali razvoja i pristupa izvorima finansiranjima. Suorganizator panela koji će se održati 23. aprila u 12 časova u prostorijama Komore je ” Ekonomik ekspert comjuniti... »

Škotlanđanin u Pirotu kao kod kuće. Peške, sa gitarom, putuje od Bugarske do rodnog Glazgova u Škotskoj

Pirotske vesti pre 23 sata
Поделите ову вест Škotlanđanin Džon Tejnš, koji je pošao na nesvakidašnju avanturu, pešačenje od Bugarske, gde je radio kao kuvar, do Škotske, danas je boravio i u Pirotu. Tejnš je oduševljen Pirotom, bio je i na Keju koji mu se posebno dopao, a u centru grada oduševio je... »

Još jedna rekonstruisana ulica u novom Tigrovom naselju

Pirotske vesti pre 1 dan
Поделите ову вест Kompletna rekonstrukcija Prvomajske ulice, završena je danas, obeležavanjem horizontalne signalizacije. Asfaltiranju ulice, prethodili su radovi JP”Vodovod i kanalizacija”. Radovi na rekonstrukciji ulice finansirani su iz gradskog budžeta. Prvomajska ulica... »

Virtuelno preduzeće učenika Ekonomske škole na Međunarodnom festu virtuelnih preduzeća u Bugarskoj

Pirotske vesti pre 23 sata
Поделите ову вест Ekonomska skola Pirot po treći put uspešno ucestvuje na 22. Medjunarodnom festivalu virtuelnih preduzeća TF Fest, koji se održava u Plovdivu u Bugarskoj od 17-19.04.2019. Kreativnost i stručne kompetencije, kao i veštine komunikacije đaci ove pirotske škole... »

Radnički u nedelju ide na još jedno izuzetno važno gostovanje

Pirotske vesti pre 24 sata
Поделите ову вест Nakon veoma važne pobede u Paraćinu protiv uvek neugodne ekipe SFS Borca, pirotski Beli, kako je danas novinarima kazao trener Marko Vidojević, u nedelju putuju na još jedno izuzetno važno gostovanje, koje bi moglo da se ispostavi kao ključno u borbi za plasman... »

©2019 Netmark d.o.o.