Pirotske vesti

Nastavak subvencija za majke za kupovinu prve nekretnine u ovoj godini

Pirotske vesti pre 3 sata
Vlada Republike Srbije donela je odluku o nastavku finansiranja subvencija za majke za kupovinu prve nekretnine u 2023. godini, saopštilo je Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju. Ova odluka je doneta na predlog Ministarstva za brigu o porodici… »

Potpisuje se ugovor o izgradnji solarnih elektrana u Temskoj i Dojkincima

Pirotske vesti pre 37 minuta
U ponedeljak, 6. februara, u Svečanoj sali Gradske uprave Pirot biće potpisan ugovor o izgradnji solarnih elektarana na objektima mesnih zajednica Temska i Dojkinci. Potpisnici ugovora o izgradnji solarnih elektrana su grad Pirot, mesne zajednice Temska… »

Svilarov: Praktično, građevinska sezona u Pirotu nije prekidana

Pirotske vesti pre 1 sat
Povoljne vremenske prilike ove zime omogućile su da se nekoliko započetih poslova u prošloj nastavi u novoj 2023. godini. Direktor JP za planiranje i uređivanje građevinskog zemljišta Pirot, Slaviša Svilarov podseća da je reč o radovima na… »

Dva zlata i srebro za pirotske bordere na Kopaoniku

Pirotske vesti pre 3 sata
Članovi SK Stara Planina osvojili su dve zlatne i jednu srebrnu medalju na jučerašnjoj trci u snoubordu na Kopaoniku gde su učestvovali takmičari iz sedam zemalja. Prvo mesto osvojili su Mila Zdravković i Ilija Pešić a Dina Panić zauzela je drugo… »

Počinje plej of, prave bitke tek predstoje – Košarkaši Pirota sutra igraju u Gajdobri

Pirotske vesti pre 3 sata
Košarkaši Pirota sutra, subota 4. februar, utakmicom sa Hercegovcem u Gajdobri, počinju takmičenje u plej ofu za plasman u najkvalitetnije košarkaško društvo Srbije, KLS. Pored Pirota, iz grupe B Druge lige Srbije, u plej ofu su Borac Zemun, Radnik… »

Mame Piroćanke pozivaju na humanost

Pirotske vesti pre 4 sati
Na Sajmu peglane kobasice, koji je prošlog vikenda održan u Pirotu, Mame Piroćanke organizovale su humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za lečenje Nataše Manić kojoj je neophodna hitna operacija oka i za kupovinu leka za dečaka Mihajla… »

Svetski dan borbe protiv raka

Pirotske vesti pre 5 sati
Svetska zdravstvena organizacija sa Međunarodnim udruženjem za borbu protiv raka svakog 4. februara obeležava Svetski dan borbe protiv raka. Svetski dan borbe protiv raka 2023. obeležava drugu godinu trogodišnje kampanje čiji je cilj smanjenje… »

Na sreću, u požaru u višespratnici bez povređenih. Vatrogasci intervenisali sa četiri vozila

Pirotske vesti pre 1 dan
U požaru koji je sinoć izbio u višespratnici u centru Pirota, u Ulici Predraga Boškovića, na sreću nije bilo povređenih a zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca sa četiri vozila i 11 vatrogasaca-spasilaca iz Vatrogasno-spasilačke jedinice… »

Zbog povećanog broja obolele dece i smenjenog broja pedijatara otkazani termini za Savetovalište

Pirotske vesti pre 1 dan
Zbog smanjenog broja pedijatara u Službi sa zdravstvenu zaštitu dece u Domu zdravlja Pirot, a povećanog broja obolele dece (od varičele, gripa, respiratornih i drugih infekcija praćenih povišenom temperaturom) otkazani su termini za Savetovalište… »

POŽAR u višespratnici u centru Pirota!

Pirotske vesti pre 1 dan
U centru grada, u Ulici Predraga Boškovića, u višespratnici došlo je do požara koga vatrogasci trenutno pokušavaju da obuzdaju. Požar je, sudeći po snimcima sa lica mesta, izbio u jednom od stanova a u celoj zgradi se u hodnicima raširio dim… »

Pirotske vesti, najnovije vesti »