Radio 021 » Vesti dana

http://www.021.rs

Radio 021

Stiže raspust, a nastavnici ne znaju kako će zaključiti ocene iz drugog stranog jezika

Radio 021 pre 1 dan
U osnovnim školama u Vojvodini u petak se završava prvo polugodište, ali nastavnici još ne znaju na koji način će učenicima petog razreda zaključiti ocene iz drugog stranog jezika. Skupština Srbije, po svoj prilici, neće stići da do petka usvoji izmene zakona kojim je predviđeno da se... »

Koliko puta autobusi novosadskog GSP-a nisu poštovali red vožnje?

Radio 021 pre 1 dan
Više od 1.500 autobusa Gradskog saobraćajnog preduzeća na 10 najfrekventnijih i najbitnijih gradskih i prigradskih linija nije uopšte krenulo ove godine po planiranom redu vožnje. Građani Novog Sada koji se redovno voze gradskim prevozom i on im predstavlja primaran vid kretanja po gradu,... »

NBA: Kako je Bobi Marjanović postao bolji o Majkla Džordana Ko je Boban Marjanović

Radio 021 pre 21 sat
Srpski reprenzetativac prvi je na listi najboljih NBA košarkaša svih vremena, ako se u statistici gleda učinak po minutima u igri. Getty Images Marjanović je ispred i Lebrona Džejmsa, Šakila O'Nila i drugih košarkaških legendi O Njegovom letećem visočanstvu postoje brojne legende, s tim... »

Rusija se mešala u američke izbore "preko svih velikih društvenih mreža"

Radio 021 pre 1 dan
Novo istraživanje pokazuje da su Jutjub, Tamblep, Instagram i Pejpal, kao i Fejsbuk i Tviter podstakli širenje propagande. Getty Images U izveštaju stoji da su Jutjub, Tambler, Pinterest, Instagram i Gugl+, pored Fejsbuka i Tvitera, bili pogođeni ruskom kampanjom dezinformisanja Izveštaj, koji... »

Mali akcionari traže zabranu promene vlasništva B92

Radio 021 pre 19 sati
Mali akcionari B92 razmatraju mogućnost da se obrate Privrednom sudu i traže privremenu meru zabrane promene vlasništva nad B92 a.d, kao i arbitražu pred Stalnom arbitražom Privredne komore Srbije. Nedavno je objavljena prodaja B92 a.d, odnosno O2 TV, Plej radija i sajta B92, kao i TV Prva i... »

Popustili zbog EU: Poljska vraća sudije Vrhovnog suda iz penzije

Radio 021 pre 1 dan
Vlada Poljske je, pod pritiskom Evropske Unije i opozicije, povukla sporni zakon o prevremenom odlasku sudija u penziju. AFP Odluka Vlade da smanji limit kada sudije treba da odu u penziju izazvala je masovne proteste Poljska vlada je vratila na posao sudije Vrhovnog suda, koje je prethodno izmenama... »

Zima počinje u petak

Radio 021 pre 1 dan
Zima ove godine počinje u petak 21. decembra, u 23 sata i 22 minuta. Istovremeno, za stanovnike na južnoj Zemljinoj polulopti počinje leto, saopštilo je Astronomsko društvo "Ruđer Bošković" iz Beograda. Na dan početka zime obdanica je najkraća, a noć najduža. U Beogradu obdanica traje 8... »

Obroci u restoranima kaloričniiji nego u lancima brze hrane

Radio 021 pre 1 dan
Samo jedan od deset obroka u restoranu je zdrav, pokazuje istraživanje. Getty Images Čak je pet puta verovatnije da ćete u restoranu pojesti obrok koji ima 1.000 i više kalorija - nego u lancu brze hrane Broj kalorija u hrani koja se pripema u restoranima u Velikoj Britaniji mnogo je veći od... »

Najboljim sportistima Vojvodine priznanja za vrhunske rezultate

Radio 021 pre 1 dan
Najboljim sportistima i sportistkinjama u Vojvodini, uručena su priznanja za vrhunske rezultate "Vihor 2018". Stoni tenis, kajak i odbojka su sportovi u kojima su ovogodišnji dobitnici "Vihora" ostvarili vrhunske rezultate. Dobitnici ovogodišnjeg "Vihora" su Marko Tomićević (kajak-kanu), koji... »

Deveti Novosadski noćni bazar za vikend u Master centru

Radio 021 pre 24 sata
Novosadski noćni bazar, deveti po redu, održaće se u subotu i nedelju, 22. i 23. decembra u Master centru Novosadskog sajma. Posetioci će ponovo imati priliku da se upoznaju sa gastronomskim i umetničkim proizvodima domaćih proizvođača. Za deveti Novosadski noćni bazar pripremljena je još... »

©2018 Netmark d.o.o.