N1 Info, najnovije vesti

Ambasada Kine u Podgorici: Naše investicije nemaju geopolitičke motive

N1 Info pre 5 sati
Kineske investicije nemaju bilo kakve geopolitičke motive i ne predstavlju pretnju za bezbednost države u regionu ni sa nikakvim političkim uslovima, saopšteno je iz ambasade Kine u Podgorici. Iz Ambasade su reagovali nakon što je Evropska komisija… »

Đukanović: Velikosrpski nacionalizam maligno utiče na Crnu Goru

N1 Info pre 4 sati
Crnogorski predsednik Milo Đukanović poručio je da će od velikosrpskog nacionalizma braniti Crnu Goru svim sredstvima, ali i da veruje da će to učiniti u institucijama. „Velikosprski nacionalizam pokušava da pod novim motom „srpskog sveta“… »

N1 reporteri o (ne)poštovanju mera i novoj predsednici Vrhovnog kasacionog suda

N1 Info pre 4 sati
Dok nadležni upozoravaju da će pojačati kontrole poštovanja protiv-epidemijskih mera, građani praktično svakodnevno gledaju državne funkcionere koji ih se ne pridržavaju. Da li ista pravila važe za sve, otkriva reporter N1 Mladen Savatović. Ko… »

Pronađena devojčica iz Rusije koja je nestala u Kotoru

N1 Info pre 5 sati
Osmogodišnja devojčica, koja je u ponedeljak uveče nestala u Kotoru, pronađena je u utorak, potvrdio je predsednik Opštine Kotor Vladimir Jokić. „Vijestima“ je rečeno da je devojčica iscrpljena i da je prebačena u bolnicu na lekarski pregled… »

Poledica: Broj utakmica pod monitoringom UEFA porastao sa dolaskom Kokeze u FSS

N1 Info pre 5 sati
Fudbalski savez Srbije juče je zvanično potvrdio da je od UEFA ponovo dobio dopis u kojem se izražava sumnja da su dve utakmice Superlige u martu nameštene. Kako je objavio Mirko Poledica iz Sindikata profesionalnih fudbalera, u pitanju su dve… »

Teško povređen radnik u flotaciji Ziđina u Boru, prebačen u Beograd

N1 Info pre 6 sati
Boranin V.D. (35), radnik mašinske službe održavanja u borskoj flotaciji rudnika "Jama" Serbia Zijin Copper, zadobio je teške telesne povrede prilikom pada na beton sa šest metara visine dok je sa kolegama radio na sanaciji gazišta, kroz koje je i… »

Studija: Kraće radno vreme za bolje mentalno zdravlje ljudi

N1 Info pre 5 sati
Pandemija je prisilila mnoge poslodavce da preispitaju način na koji njihovi zaposleni rade. Mnogi su odjednom shvatili da se dobar deo posla može odraditi i sa udaljenih lokacija, pa su zaposleni često u svojim spavaćim sobama ili dnevnim boravcima… »

Dnevnik u 19 (13.4.2021)

N1 Info pre 5 sati
Najavljuju se pojačane kontrole i kažnjavanja građana koji krše mere i ne nose maske u baštama kafića. A oni koji bi građanima trebalo da daju primer i dalje kao da ne čuju preporuke epidemiologa. Vlada Srbije za nove članove Saveta Fakulteta… »

Španska Vlada subvencioniše kupovinu električnih vozila

N1 Info pre 6 sati
Potpredsednica Vlade Španije i ministarka ekologije Teresa Ribera izjavila je da će Vlada sa 400 miliona evra podržati kupovinu električnih vozila. Ovaj program, koji može da se poveća na 800 miliona evra, trajaće do 2023. godine, a namenjen je i… »

Međunarodni izveštaj za Vladu RS: U Sarajevu tokom rata ubijeno skoro 3.000 Srba

N1 Info pre 6 sati
U Sarajevu je tokom rata u BiH ubijeno skoro tri hiljade Srba, a gotovo 1.700 ih je teško ranjeno, navedeno je u izveštaju Nezavisne međunarodne komisije, koja je danas objavila izveštaj o stradanju Srba u Sarajevu od 1991. do 1995. godine. Komisija… »

Vesti dana »