N1 Info, najnovije vesti

Radna grupa: Jačati mehanizme za zaštitu novinara i medijskih radnika

N1 Info pre 7 sati
Radna grupa za bezbednost i zaštitu novinara održala je hitan vanredni onlajn sastanak na kojem su osudili fizički napad na novinara Daška Milinovića jutros u Novom Sadu, uz konstataciju da treba jačati mehanizme za zaštitu novinara i medijskih… »

Jurić: Sve što Tepić i Lukić govore o seksualnom ucenjivanju apsolutna je istina

N1 Info pre 7 sati
Sve što su objavile Marinika Tepić i Marija Lukić o ucenjivanju žena i seksualnom zlostavljanju apsolutno je istina kaže za N1 osnivač Fondacije Tijana Jurić, Igor Jurić. Po njegovim rečima, takve ucene žena nerešiv su problem u malim sredinama… »

Igrač pronašao 5.000.000 RSD u „Knjizi tajni“

N1 Info pre 8 sati
Najveći online Jackpot u istoriji MaxBet-a, u iznosu od neverovatnih 4.964.297,59 RSD, otišao je Igoru iz Beograda. Trenutno najveći MaxBet milioner je Jackpot osvojio igrajući popularnu igru "Book of Secrets 6" ("Knjiga tajni") i to na spin-u od… »

Preminula Helen Mekrori, zvezda Peaky Blinders i filmova o Hariju Poteru

N1 Info pre 8 sati
Glumica Helen Mekrori (53), poznata po ulogama u seriji Peaky Blinders i filmovima o Hariju Poteru, preminula je nakon "herojske bitke sa rakom", saopštio je njen suprug Dejmijan Luis. „Slomljenog srca vas obaveštavam da je, nakon herojske bitke sa… »

Krkobabić: Neophodna korekcija švajcarske formule za usklađivanje penzija

N1 Info pre 8 sati
Predsednik Partije Ujedinjenih penzionera Srbije Milan Krkobabić rekao je da se zalaže za korekciju "švajcarske formule" za usklađivanje rasta penzija koja se trenutno primenjuje. On je, gostujući na TV Prva, rekao da do dogovora može da dođe u… »

Pokret slobodnih građana: Neophodno doneti zakon o ličnom bankrotstvu

N1 Info pre 9 sati
Pokret slobodnih građana (PSG) poručio je danas da je neophodno doneti zakon o ličnom bankrotstvu, kojim bi se svakom građaninu osigurala mogućnost dostojanstvenog preživljavanja i konačno uvođenje stroge kontrole izvršitelja u sprovođenju… »

Banke i novi cenovnici: Mora li korisnik da se saglasi sa povećanjem tarifa

N1 Info pre 8 sati
Više banaka je od početka ove godine najavilo nove cenovnike svojih usluga. Kod svih, uglavnom, važi pravilo: ko ih ne odbije - smatra se da ih je prihvatio. Prema važećim propisima, o svakoj izmeni provizija koje banke zaračunavaju na svoje usluge… »

Kolač sa pomorandžama i čokoladom

N1 Info pre 9 sati
Osvežavajući desert sa pomorandžama i glazurom od čokolade ili šećera, po vašem izboru. Sastojci: – 2 jaja – 200 g šećera – 125 ml suncokretovo ulje – 125 ml ceđenog soka od pomorandže – 1 kašičica vanilin šećera ili arome vanile… »

Haški sudija: Prijaviti Srbiju SB UN jer odbija da uhapsi Radetu i Jojića

N1 Info pre 9 sati
Postupajući haški sudija Liju Daćun zatražio je od predsednika međunarodnog suda u Hagu Karmela Ađijusa da Srbiju prijavi Savetu bezbednosti UN zato što nije uhapsila i izručila zvaničnike Srpske radikalne stranke Petra Jojića i Vjericu Radetu… »

Vlada Srbije formirala Radnu grupu za proveru kompletnog biračkog spiska

N1 Info pre 9 sati
Članovi vladine Radne grupe za saradnju sa OEBS i Kancelarijom te misije za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) obavestili su predstavnike političkog sektora Delegacije EU u Srbiji, da je formirana Radna grupa za proveru kompletnog biračkog… »

Vesti dana »