Patak online, najnovije vesti

„Sloboda za Aleksandra“

Patak online pre 3 sata
VALJEVO- Na Gradskom trgu u 18 časova biće održan protest pod nazivom „Sloboda za Aleksandra“. Na večerašnjem protestu u znak podrške radniku Krušika Aleksandru Obradoviću, koji se nalazi u kućnom pritvoru, govoriće profesor Fakulteta… »

Prijave zbog više teških krađa

Patak online pre 6 sati
VALJEVO- Protiv devetnaestogodišnjaka i šesnaestogodišnjaka iz Valjeva biće podnete krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška krađa. Kako se navodi u policijskom saopštenju za javnost, sumnja se da… »

Za bebe rođene 1. i 14. januara po 50.000 dinara

Patak online pre 6 sati
VALJEVO- Umesto dosadašnjih 20.000 dinara roditelji beba koja će na svet doći 1. i 14. januara dobiće po 50.000 dinara. Pored novčane pomoći, za njih je obezbeđen i paket za bebe u vrednosti od 20.000 dinara. U obrazloženju ove odluke Gradskog… »

Krao novac radnicima brze pošte

Patak online pre 22 sata
VALJEVO- Valjevska policija je uhapsila Đ. T. (42) iz Valjeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela krađa. Sumnja se da je on u prethodnom periodu na području Valjeva pratio radnike brze pošte koji su raznosili pakete i… »

U Kozličiću urađeno tri kilometra asfaltnog puta

Patak online pre 1 dan
VALJEVO- Valjevsko selo Kozličić je u ovoj godini dobilo preko tri kilometra asfaltnog puta, a radovi su koštali oko pet miliona dinara. Meštanin tog sela Predrag Avramović kaže da su žitelji dugo čekali na asfalt u Kozličiću. „Posle nekih 40… »

Škola u Dučiću dobila grejanje

Patak online pre 1 dan
MIONICA- Učionice i službene prostorije zgrade izdvojenog odeljenja Osnovne škole „Milan Rakić“ u Dučiću ubuduće će se grejati savremenim energentom-biomasom iz novog kotla na pelet koji je postavljen i pušten u rad. Na ovaj način đaci će… »

Vesti dana »