Patak online, najnovije vesti

Skraćeno radno vreme ugostiteljskih objekata

Patak online pre 1 sat
VALJEVO- Radno vreme ugostiteljskih objekata u Valjevu skraćeno je do 21 čas. Tu naredbu je doneo Štab za vanredne situacije grada Valjeva. „Radno vreme objekata koji obavljaju ugostiteljske usluge ograničava, tako da ti objekti neće raditi od… »

Korona virus potvrđen kod 30 osoba iz Kolubarskog okruga

Patak online pre 3 sata
VALJEVO- U Valjevu je korona virus potvrđen kod još 22 osobe, pokazuju podaci Zavoda za javno zdravlje o broju novopozitivnih u Kolubarskom okrugu do juče u 15 časova. U opštinama Kolubarskog okruga je bilo osam novoobolelih i to u Mionici četiri… »

Gorenje HomeMade – šporeti za sva vremena

Patak online pre 17 sati
VALJEVO- Nekada davno, sredinom prošlog veka, talentovan i odlučan tim mladih ljudi osnovao je radionicu u jednom slovenačkom gradiću sa vizijom stvaranja vodećeg svetskog brenda kućnih aparata. Korak po korak, mala radionica prerasla je u… »

Za 24 sata 39 novopozitivnih

Patak online pre 1 dan
VALJEVO- U Valjevu je korona virus potvrđen kod još 39 osoba, pokazuju podaci Zavoda za javno zdravlje o broju novopozitivnih u Kolubarskom okrugu do juče u 15 časova. U opštinama Kolubarskog okruga nije bilo novoobolelih. Na bolničkom lečenju se… »

U Valjevu niže plate nego u Lajkovcu i Ubu

Patak online pre 1 dan
VALJEVO- Prema poslednji podacima Zavoda za statistiku prosečna plata u Valjevu je 52.752 dinara, iako mnogi građani Valjeva rade za minimalac ili nekoliko hiljada više. Od zaposlenih u Valjevu veću platu primili su Lajkovčani i Ubljani. U Lajkovcu… »

Vesti dana »