Partizan rasterećen ide u Niš

Beta 17.02.2016

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da ekipa rasterećeno putuje na završni turnir Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

"Nemamo pritisak, uloga favorita za osvajanje trofeja pripada drugim timovima, a naša obaveza je da se kao i do sada maksimalno borimo od početka do kraja", rekao je Džikić za klupski sajt.

Krilo Partizana Čedomir Vitkovac ocenio je da svi timovi u Niš na završni turnir dolaze maksimalno motivisani.

"Svaka prilika za osvajanje trofeja motiviše igrače i sigurno je da će svi doći u Niš spremni da pruže svoj maksimum i bore se do kraja. Očekuje nas meč protiv lidera KLS, ekipe koja je u dobroj formi i koja ima svega dva poraza. Kup je takmičenje u kojem nema popravnog, tako da moramo biti na najvišem nivou ukoliko želimo da ostanemo u Nišu", rekao je Vitkovac.

Košarkaš crno-belih Edo Murić kazao je da će svi igrači morati da pruže maksimum kako bi nadomestili izostanak nekoliko igrača."Idemo u Niš sa željom da učinimo sve kako bi tamo ostali što duže. Imamo odredjenih problema sa povredama, što znači da ćemo svi morati da pružimo dodatne napore kako bi to nadomestili. U četvrtak nas očekuje dobar protivnik protiv kojeg ćemo morati da odigramo s maksimalnim angažovanjem", rekao je Murić.

Partizan će sutra u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća od 21.00 igrati protiv FMP-a, a Džikić je rekao da igrači imaju obavezu da pruže maksimum.

(Beta, 02.17.2016)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Sport, najnovije vesti »