Повезане вести
"Партизан, мес qуе ун цлуб"
Мондо 17.02.2016
У намери да опише величину црно-белих, Мурић се послужио добро познатим слоганом Барселоне – више од клуба. "Више од клуба". Добро познат слоган славне Барселоне, који у оригиналу гласи "мес qуе ун цлуб". На овај начин, пред пут… »
ИЗ ДАНА У ДАН КУПУЈЕ ГРОБАРЕ: Партизан је много више од клуба!
Хот спорт 17.02.2016
Мурић је путем сајта Јадранске лиге одговарао на питања навијача, а на сајту регионалног такмичења објављени су најзанимљивији одговори. – Сваки тренутак у Партизану је леп а надам се да ћу најлепши тек доживети. Још је рано… »
Мурић: Партизан је више од клуба, ми смо породица!
Спортски журнал 17.02.2016
Кошаркаш Партизана Едо Мурић рекао је да је још рано за приче о томе да ли ће и следеће сезоне играти за црно-беле и додао да нема проблем да преузме одговорност у екипи када је то потребно. Мурић је путем сајта Јадранске лиге… »
Мурић: Партизан је одавно постао више од клуба
Моззарт спорт 17.02.2016
"Немам проблем са тиме да преузмем одговорност, али ми функционишемо тако да када једном не иде, други ће ускочити да преузме одговорност", објаснио је Словенац. Словеначки кошаркаш Едо Мурић постао је прави лидер екипе под… »
Партизан растерећен иде у Ниш
Бета 17.02.2016
Тренер кошаркаша Партизана Александар Џикић рекао је данас да екипа растерећено путује на завршни турнир Купа Радивоја Кораћа у Нишу. "Немамо притисак, улога фаворита за освајање трофеја припада другим тимовима, а наша обавеза… »
Џикић: У Ниш без притиска
Мондо 17.02.2016
Кошаркаши Партизана у четвртак (21.00) се састају са ФМП Железником у четвртфиналу националног Купа. Врабац није лиценциран, враћа се Цветковић? Партизан се последњем трофеју Купа Србије радовао 2012. године у Нишу. Четири од… »
Мурић: "Максимално ангажовано на ФМП"
Спортске.нет 17.02.2016
Словеначки интернационалац из редова Партизана поручио је да ће црно-бели максимално ангажовано приступити првом противнику на завршном турниру "Купа Радивоја Кораћа". Завршни турнир "Купа Радивоја Кораћа" за сезону 2015/2016 на… »
Партизан Без Притиска: Џикић истиче здравствене проблеме пред Куп Кораћа
Хот спорт 17.02.2016
Циљ црно-белих у Купу Радивоја Кораћа биће да одиграју што је више утакмица могуће. Пред полазак у Ниш на Куп Радивоја Кораћа у табору црно-белих провејава умерени оптимизан, без помпезних најава на јуриш на трофеј ‘Жућкове… »
Џикић: "Нема притиска, други су фаворити"
Спортске.нет 17.02.2016
Тренер кошаркашког клуба Партизан НИС Александар Џикић казао је да његова екипа не осећа притисак пред завршни турнир "Купа Радивоја Кораћа" јер улога фаворита за освајање трофеја припада другим тимовима. Кошаркаши Партизана у… »
'Повратак отписаних' - Овако Партизан најављује 'Куп Кораћа'!
Спортске.нет 17.02.2016
Званични "Иоу Тубе" канал КК Партизан НИС објавио је видео најаву за завршни турнир "Купа Радивоја Кораћа" који шаље недвосмислену поруку навијачима. Завршни турнир "Купа Радивоја Кораћа" на програму је од 18. до 21. фебруара у… »
Џикић: Други су фаворити
Моззарт спорт 17.02.2016
У Партизану због повреда и ограниченог броја страних играча неће бити Божо Ђумић, Михајло Андрић, Адин Врабац и Андреј Магдевски. Тренер кошаркаша Партизана Александар Џикић изјавио је да екипа растерећено путује у Ниш на… »
Вести дана »

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 25 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Жестоко се тресла камчатка: Снажан земљотрес јачине 7,8 степени Рихтера погодио Русију
Курир пре 14 минутајош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 7 сатијош 1 повезана