Odigrana humanitarna utakmica Asovi za decu

Beta 24.05.2016

Legendarni srpski fudbaleri odigrali susinoć u Beogradu humanitarnu utakmicu kako bi se prikupila sredstva za izgradnju novog dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

Na stadionu Partizana ekipe su predvodile legende svetskog i srpskog fudbala, treneri Radomir Antić i Bora Milutinović.

Igrači su se zabavljali na terenu, viđeno je mnogo lepih dodavanja, odbrana i golova, kao i prečka bivšeg fudbalera Real Madrida Predraga Mijatovića.

Nastupio je veliki broj bivših i sadašnjih fudbalera među kojima i Predrag Mijatović, Dejan Stanković, Nikola Žigić, Mateja Kežman, Danko Lazović, Perica Ognjenović, Damir Čakar i Andrija Delibašić.

Nastupili su i Gojko Kačar, Milivoje Ćirković, Leo Lerinc, Niša Saveljić i Nenad Kovačević, kao i trener Goran Stevanović i televizijski voditelj Zoran Kesić.

Tu su takođe bili i golmani Ivica Kralj, Boban Bajković i Đorđe Pantić, ali i glumac Lazar Ristovski, kao i kapiten Partizana Saša Ilić.

Ulaznice za utakmicu "Asovi za decu" prodavale su se po ceni od po 300 dinara za južnu i severnu tribinu i 1.500 dinara za istok i zapad.

Oni koji nisu bili u prilici da kupe ulaznicu, mogu poslati sms poruku na broj 1150, a poruka košta 100 dinara. Kako je saopšteno sinoć, sakupljeno je više od 50.000 evra.

Rezultat utakmice nije bio u prvom planu, a pobedu od 5:4 ostvarila je ekipa Radomira Antića.

(Beta, 05.24.2016)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Sport, najnovije vesti »