Povezane vesti

Odigrana humanitarna utakmica Asovi za decu

Beta 24.05.2016
Legendarni srpski fudbaleri odigrali susinoć u Beogradu humanitarnu utakmicu kako bi se prikupila sredstva za izgradnju novog dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu. Na stadionu Partizana ekipe su predvodile legende svetskog i srpskog fudbala… »

Janković: Nacija pokazala zajedništvo

Politika 24.05.2016
Poznate ličnosti srpskog fudbala Radomir Antić, Boško Janković i Radosav Petrović izjavili su da im je veliko zadovoljstvo što su bili akteri humanitarnog meča „Asovi za decu” i da se nadaju da će se ova akcija ponoviti. Oko 7.000 gledalaca… »

Kao nekad - Rešetali Žigić, Danko, Deki, Mijatova prečka...

Sportske.net 24.05.2016
Večeras u Humskoj odigrana humanitarna utakmica pod nazivom ''Asovi za decu'', a već prvih desetak minuta nas je vratilo u vreme kada je naša reprezentacija imala mnogo bolje rezultate... Kako je i najavljeno, veliki broj nekadašnjih asova uzeo je… »

Legenda: Neverovatan lob Mijata, ali ponovo prečka (video)

Hot sport 24.05.2016
Fenemoenalne poteze gledamo na humanitarnoj utakmici "Asovi za decu", a sada je u glavnoj ulozi bio Predrag Mijatović. Legendarni napadač Partizana i Reala iz Madrida je sa više od 16 metara sjajno pokušao lob udarcem, ali i ovoga puta mu se… »

Golčina Stankovića, lob Lazovića i mnogo dobre volje… Asovi igrali, humanost pobedila! (video)

Mozzart sport 24.05.2016
Oko 7.000 ljudi se okupilo se u Humskoj kako bi uživalo u čarolijama fudbalskih majstora i kupovinom karte pomogli izgradnju onkološko odeljenja na Klinici u Nišu za decu obolelu od raka. Humanost na delu u Humskoj 1. Mnogobrojni asovi su se okupili… »

Fotogalerija: Beograde, moglo je i bolje, asovi pomogli deci, to je najvažnije (foto)

Hot sport 24.05.2016
Humanitarna utakmica "Asovi za decu" ispunila je cilj, pošto je skupljeno više od 50 hijada evra, mada je moglo i mnogo bolje, sa više navijača na tribinama. Na jednom mestu Predrag Mijatović, Dejan Stanković, Ivica Kralj, Nikola Žigić, Danko… »

Najvažniji meč: Asovi za decu okupili 7.000 ljudi

B92 24.05.2016
Srpski fudbaleri odigrali su u Beogradu humanitarnu utakmicu kako bi se prikupila sredstva za izgradnju novog dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu. Na stadionu Partizana ekipe su predvodile legende svetskog i srpskog fudbala, treneri Radomir… »

Za našu decu 50.000 evra: Oko 7.000 gledalaca u akciji „Asovi za decu”

Sportski žurnal 24.05.2016
Oko 7.000 gledalaca okupilo se na stadionu Partizana u humanitarnom meču „Asovi za decu” kako bi na terenu videli proslavljene srpske fudbalere, ali i pomogli da se prikupe sredstva za izgradnju kliničkog odeljenja u Nišu za decu obolelu od raka. U… »

Jednom majstor, uvek majstor: Evrogol Stankovića na utakmici ‘Asovi igraju za decu’ (video)

Hot sport 24.05.2016
Trenutno se na stadionu Partizana igra humanitarni meč za izgradnju bolničkog krila u Nišu za decu obolelu od raka, a mi pozivamo sve čitaoce HotSporta da pošalju poruku na broj telefona 1150. Na terenu su se sastale ekipe Bore Milutinovića i… »

Asovi za decu, publika podbacila

Mondo 24.05.2016
Legende srpskog fudbala odazvali se pozivu na humanitarnu utakmicu, ali stadion Partizana nije bio pun. Nažalost... Kada treba nekoga kritikovati, "pljunuti"... tu smo šampioni! Kada treba pomoći, iskreno, od srca, kada na delu treba pokazati humanost… »

Sjajni akteri: Ovo su konačni sastavi Bore Milutinovića i Radomira Antića za spektakl "Asovi za decu"

Blic sport 24.05.2016
Postali su poznati konačni sastavi timova za humanitarnu utakmicu "Asovi za decu", koja se igra ovog utorka od 20 sati na stadionu Partizana u cilju prikupljanja novca za izgradnju dečjeg onkološkog odeljenja u Nišu. Foto: Tanja Valić / Tanjug Za tim… »

Fudbalski spektakl na stadionu Partizana: Svi na utakmicu života!

Večernje novosti 24.05.2016
Ulaznice će danas biti dostupne na blagajnama stadiona u Humskoj do 20.45, po ceni od 300 dinara za severnu i južnu tribinu i 500 dinara za Zapad i Istok. Večeras sa početkom u 20 časova na stadionu Partizana u Beogradu biće održan veliki… »

Večeras svi na utakmicu života!

Mozzart sport 24.05.2016
Fudbalski spektakl na stadionu Partizana u 20.00. Kupite ulaznicu i pomozite onima kojima je to najpotrebnije. Večeras u 20.00 na stadionu Partizana u Beogradu biće održan veliki humanitarni meč fudbalskih zvezda „Asovi za decu“. Na istorijskoj… »

Večeras u Humskoj humanitarna utakmica "Asovi za decu"

Press 24.05.2016
Proslavljeni srpski fudbaleri odigraće večeras na stadionu Partizana humanitarnu utakmicu u sklopu akcije "Asovi za decu", sa ciljem da se prikupe sredstva za izgradnju kliničkog odeljenja u Nišu za decu obolelu od raka. foto: tanjug.rs Proslavljeni… »

"Asovi za decu" – dođite na spektakl u Humskoj

B92 24.05.2016
Proslavljeni srpski fudbaleri odigraće na stadionu Partizana humanitarnu utakmicu u sklopu akcije "Asovi za decu". Humanitarni duel ima za cilj prikupljanje sredstava za izgradnju kliničkog odeljenja u Nišu za decu obolelu od raka. Dva tima predvodiće… »

Svi u humsku u: utorak humanitarna utakmica "Asovi za decu"

Blic sport 24.05.2016
Proslavljeni srpski fudbaleri odigraće u utorak (20 časova) na stadionu Partizana humanitarnu utakmicu u sklopu akcije "Asovi za decu", sa ciljem da se prikupe sredstva za izgradnju kliničkog odeljenja u Nišu za decu obolelu od raka. Foto: Jaroslav… »

Vesti dana »