Lalatović: Cilj je da ne izgubimo od Partizana

Beta 06.08.2016

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je danas da je cilj njegove ekipe da se neporažena vrati iz Beograda, iz utakmice protiv Partizana, u trećem kolu Super lige Srbije.

"Utakmica nam baš i ne dolazi u pravo vreme, pošto smo u četvrtak imali težak meč u Brestu, koji je bio od ogromnog značaja kako za igrače, tako i za čitav klub. Uspeli smo da se plasiramo u plej-of za Ligu Evrope i ekipa je malo istrošena, ali to ne mora ništa da znači. Idemo u goste jako dobrom timu, koji je promenio trenera nakon što je u prva dva kola osvojio samo jedan bod, što niko nije očekivao, pogotovo zbog toga što su se prethodno dobro pojačali i doveli kvalitetne igrače", rekao je Lalatović, preneo je sajt Vojvodine.

Fudbaleri Vojvodine igraju sutra od 19 časova u Beogradu protiv Partizana, utakmicu trećeg kola Super lige Srbije. Vojvodina je odigrala jedan meč u prvenstvu i pobedila, dok su crno-beli u dva kola osvojili bod, zbog čega je trener Ivan Tomić podneo ostavku, a na njegovo mesto došao je Marko Nikolić.

"Ići ćemo tamo da se nadigravamo i daćemo sve od sebe da zabeležimo što bolji rezultat. Danas ću videti sa igračima kako se osećaju i da li ima povređenih, a na osnovu toga odlučiću se i za 11 igrača koji će istrčati na teren JNA. Mi smo Vojvodina i nama ime protivnika nije bitno, nadam se da ćemo se u Novi Sad vratiti neporaženi", rekao je Lalatović.

Fudbaleri Vojvodine su se juče ujutro vratili iz Bresta, gde su pobedom protiv Dinama iz Minska od 2:0 izborili plasman u plej-of za Ligu Evropa. Od početka ove sezone, Vojvodina je odigrala sedam utakmica, na kojima je ostvarila skor od pet pobeda i dva remija.

"Veliki je motiv igrati protiv Partizana, jer je to derbi i za takve utakmice umor ne sme da postoji. Uveren sam da će se moji igrači izdići iz svega, a meni je najvažnije da na teren pošaljem onih 11 igrača koji će moći da daju 100 odsto. Verujem u svakog svog igrača i čim su u Vojvodini, to znači da imaju kvalitet", naveo je trener novosadskog tima.

Govoreći o smeni na klupi Partizana, Lalatović je rekao da je u fudbalu normalno da se treneri menjaju.

"Svaki trener donese nešto novo, ali ja nisam koncentrisan na njega, već na njihov tim, jer kao što ni za Vojvodinu ne igram ja, već moji igrači, tako ni za Partizan ne igra Marko Nikolić, već njegovi igrači. Fokusiran sam na fudbalere i njihov kvalitet, analiziramo linije njihovog tima i pokušavamo da uočimo njihove vrline i mane. Mi treneri smo tu samo da pripremimo igrače da budu što bolji na terenu", Lalatović.

(Beta, 08.06.2016)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Sport, najnovije vesti »