Voždovac sporazumno raskinuo ugovor sa trenerom Živkovićem

Beta 07.11.2016

Fudbalski klub Voždovac saopštio je danas da je sporazumno raskinuo ugovor sa trenerom Bratislavom Živkovićem zbog loših rezultata.

"Izuzetno nam žao je što je do raskida došlo, posebno u ovom trenutku, kada se klub nalazi u situaciji da važi za jedan od najorganizovanijih u našoj zemlji. Međutim, spletom određenih okolnosti gde plasman na tabeli ne zadovoljava ambicije i zacrtane ciljeve koje je klub postavio pre početka tekuće sezone, dužni smo da reagujemo na ovaj način i pokušamo da rezultatski budemo uspešniji u narednom periodu", navodi se u saopštenju na sajtu Voždovca.

Voždovac je u subotu izgubio od Čukaričkog sa 1:2 i pretrpeo peti uzastopni poraz u prvenstvu, pa zauzima 12. mesto na tabeli sa 14 bodova.

"Kao klub koji gaji dobre međuljudske odnose želimo da naglasimo da smo izuzetno zahvalni Bratislavu Živkoviću na profesionalnom radu i na postignutim rezultatima od momenta kada je imenovan za šefa stručnog štaba u martu 2015. godine i da smo u ovom trenutku zajedničkim dogovorom došli do zaključka da bi promena stručnog štaba mogla da donese rezultatski boljitak našem klubu", piše u saopštenju.

Voždovac je poželeo Živkoviću mnogo uspeha u narednom periodu i naveo da će vrata kluba će za njega uvek biti otvorena.

(Beta, 11.07.2016)

Povezane vesti »

Voždovac ostao bez trenera

Voždovac ostao bez trenera

Mondo 07.11.2016
Bratislav Živković napustio Voždovac

Bratislav Živković napustio Voždovac

Sportski žurnal 07.11.2016
Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Sport, najnovije vesti »