Orlić: Jeremić u Skupštinu šalje svoje hulje da iznose laži o Vučiću

Beta 28.03.2017

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Orlić ocenio je danas da je predsednički kandidat Vuk Jeremić nezadovoljan padom rejtinga i da je zbog toga poslao "glasnogovornike iz poslaničke grupe Nova Srbija - Pokret za spas Srbije", koje je nazvao "poslušnicima i huljama", da "ponovo urade prljav posao i iznesu besmislice, gomilu pretnji društvu i po stabilnost i poredak zemlje".

Orlić je u Skupštini Srbije, nakon konferencije na kojoj su govorili Sanda Rašković Ivić i Đorđe Vukadinović, naveo da su nezadovoljstvo, pad rejtinga na pet odsto i nedostatak hrabrosti i umeća da pošalje svoje poruke razlog zašto je "Vuk Tadićev Jeremić" poslao svoje izvršioce za prljave poslove da kritikuju premijera i predsedničkog kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića.

Jeremiću, kako je ocenio, ostaje samo nastavak hajke i prljave kampanje, uvrede na račun Vučića i njegove prodice i to "preko svojih poslušnika" u parlamentu.

"Niko na viteštvu ne može da zameri Aleksandru Vučiću koji je pokazao da je u stanju da zaštiti tuđe porodice. Vučiću kome se niko nije izvinio. O viteštvu ne govore oni koji su vitezovi i sami, koji barem nisu na nivou običnih hulja poput ljudi koji su u ovoj Skupštini govorili u ime Vuka Tadićevog Jeremića i danas i svaki put u ovoj kampanji", naveo je Orlić.

Poslanici iz grupe "Nova Srbija - Pokret za spas Srbije" kritikovali su danas na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije Vučića zbog toga što je prihvatio uslove Hašima Tačija za odlazak na Kosovo i ocenili da sve što radi u vezi izbora ide u prilog nezavisnosti Kosova.

(Beta, 03.28.2017)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »