Šešelj: Neću se povući sa mesta predsednika SRS-a

Beta 06.04.2017

Predsednički kandidat i lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da se neće povući sa mesta predsednika stranke zbog rezultata na predsedničkim izborima, na kojima je osvojio 4,49 odsto glasova izašlih birača

Šešelj je na konferenciji za novinare rekao da se u stranci nije pojavio ni jedan jedini zahtev za njegovu ostavku i da se u stranci vodi otvorena rasprava o svim pitanjima.

On je rekao da danas zaseda Izvršni odbor SRS-a i da će uskoro biti održana i Centralna otadžbinska uprava, a ako bude potrebno i kongres stranke.

"SRS nije zadovoljna izbornim rezultatom. U fazi smo proučavanja zašto je došlo do velikog pada broja osvojenih glasova. Proučavamo i subjektivne slabosti u okviru stranke i objektivne okolnosti zbog kojih je do toga došlo", rekao je Šešelj,

On je rekao da je bilo pokušaja kupovine funkcionera i kontrolora SRS-a u pojedinim opštinama, ali nije hteo da kaže gde se to dešavalo.

Na pitanje da li sumnja da li je bilo krađe izbora u centralnoj Srbiji i Vojvodini, Šešelj je rekao da je bilo ali da ne može da kaže u kojoj meri.

(Beta, 04.06.2017)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »