Radonjić: Ispunili smo cilj i odbranili domaći teren

Beta 11.04.2017

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle večerašnje pobede nad Cedevitom da je zadovoljan što je njegov tim ispunio prvi cilj, a to je odbrana domaćeg terena u finalu plej-ofa Jadranske lige.

"Želja i cilj u ova dva meča bili su da budemo bolji od Cedevite i to smo uspeli da uradimo. Zadovoljan sam zbog toga", rekao je Radonjić novinarima posle meča.

Košarkaši Crvene zvezde poveli su večeras sa 2:0 protiv Cedevite u finalnoj seriji plej-ofa Jadranske lige, pošto su u drugom meču u dvorani "Aleksandar Nikolić" pobedili sa 84:73.

"Meč je bio drugačijeg početka od onog juče i na to se nadovezao dobar napad koji je omogućio da imamo značajnu prednost u prvom poluvremenu koju smo održavali u 20 minuta nastavka", rekao je Radonjić.

On je dodao da je Cedevita u drugom delu pokazala karakter i da je to očekivao. Trener Zvezde naveo je da je njegova ekipa uspela da izdrži nalet hrvatskog tima i da mu nije dozvolila da u potpunosti ugrozi veliku prednost.

Finalna serija Jadranske lige sada se seli u Zagreb, a Radonjić je rekao da očekuje od Cedevite da pokaže da je "sastavljena da se vrati u Evroligu".

"Oni su ekipa koja ima kvaliteta, potencijala i iskustva, a večerasu pokazali da imaju i karakter, koji će biti značajan u sledećem meču", rekao je on.

Radonjić je rekao da od svog tima očekuje da pokaže svoj pun potencijal "u ovom trenutku" i da će uspeti da pobedi i "osvoji titulu koju želi".

On je zahvalio navijačima Zvezde na podršci i dodao da ih očekuje i u Zagrebu.

(Beta, 04.11.2017)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Sport, najnovije vesti »