Ožegović: Već sam bio spakovao kofere za Rusiju kad je Partizan pozvao

Beta 31.08.2017

Novi fudbaler Partizana Ognjen Ožegović rekao je danas da je već bio rešio da karijeru nastavi u Rusiji, ali da se nije dvoumio kada je dobio poziv iz Humske.

"Kad su mi malopre dali dres osećao sam se neverovatno. Stvarno se nisam dvoumio između bilo koje ponude iz inostranstva i Partizana... Kada su me juče pozvali ja sam im rekao da sam već spakovao kofere i krenuo za Rusiju. Odmah sam se raspakovao, došao u klub i dogovorio se sve", rekao je Ožegović novinarima na predstavljanju.

"Nadam se da ću opravdati to što direktor i navijači očekuju od mene. Jedva čekam da zaigram na Partizanovom stadionu", dodao je on.

Ožegović će u novom klubu u naredne tri godine nositi dres sa brojem 51. On je deveto pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku.

Dolazak bivšeg napadača Crvene zvezde u Humsku izazvalo je brojne negativne reakcije kod pristalica crno-belih, a sportski direktor Ivica Iliev pobesneo je na novinarsko pitanje o navijačkom opredeljenju Ožegovića.

"Ja sam sportski direktor i ja pravim tim! I tačka! Neću polemiku ni sa kim više, ovo pitanje se njemu više neće postavljati. Ja znam šta će on na terenu da pokaže i znam da će da izgine za ovaj sveti dres. Juče kada je čuo da ga Partizan hoće, duplo veći ugovor je odbio. To dovoljno govori. On je znao šta ga čeka, ali je rizikovao. Ja stojim iza njega. Ja!", rekao je Iliev.

Iliev je istakao da pravi tim koji će da "prođe grupnu fazu Lige Evrope", a potom se okrenuo ka Ožegoviću i pitao ga: "Gde si počeo da igraš fudbal, reci im molim te?"

"U Partizanu", odgovorio je Ožegović.

"Je l' to neko zna? Neću da čujem ta pitanja. Imali smo jednog Stojkovića, imali smo jednog Đurđevića, oni su sada legende Partizana. Od kada postoje Partizan i Crvena zvezda mnogo je primera igrača koji su igrali za jedan ili drugi klub. To više neću da čujem dok sam ja direktor u Partizanu", nadovezao se Iliev.

(Beta, 08.31.2017)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Sport, najnovije vesti »