Zorana šalje mrku na robiju: Podnete krivične prijave Tužilaštvu za organizovani kriminal protiv Mrkonjića i više odgovornih lica!

Pravda 06.11.2017  |  Večernje novosti
Zorana šalje mrku na robiju: Podnete krivične prijave Tužilaštvu za organizovani kriminal protiv Mrkonjića i više…

Deonica Ub - Lajkovac na Koridoru 11, tri godine nakon izgradnje, naći će se na sudu umesto na mapi vozača koji putuju ka Jadranu. Ova trasa, koju su prozvali "auto-put iz njive u njivu", nikada nije puštena u saobraćaj, a 4,5 kilometara, od ukupno 12,5 koji su asfaltirani, moraće da se radi iz početka, za šta će biti potrebno oko milijardu dinara, odnosno nešto više od osam miliona evra. Uočena su brojna oštećenja, a utvrđeno je da su majstori ugradili glinu u osnovu auto-puta!

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, na čijem je čelu Zorana Mihajlović, podnelo je krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal protiv 14 odgovornih lica na čelu sa bivšim ministrom Milutinom Mrkonjićem, kao i protiv direktora građevinskih preduzeća - PzP "Beograd" Bore Jelića, AS "Putevi Užice" Milana Bojovića i Ratomira Todorovića direktora AD "Planum". Na spisku osumnjičenih su i inženjeri iz Instituta za puteve,

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »