Stojadinović za blicsport: Boaći vredi 8 miliona, Grujić mora na pozajmicu iz Liverpula, FSS neka forsira “zlatne orliće”

Sportal blic 26.11.2017  |  Igor Velimirović
Stojadinović za blicsport: Boaći vredi 8 miliona, Grujić mora na pozajmicu iz Liverpula, FSS neka forsira “zlatne…

Da li će 2017. godina biti usamljeni bljesak srpskog fudbala ili najava renesanse najvažnije sporedne stvari na svetu u našoj zemlji? Jedan od najuspešnijih menadžera na ovim prostorima i nekadašnji sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović, optimista je u pogledu budućnosti fudbala u Srbiji. Veru u bolje sutra temelji ne samo na rezultatima rerezentacije i večitih rivala na međunarodnoj sceni, već i parametrima koji su nezaobilazni kada je njegov posao u pitanju.

Foto: Privatna arhiva Zoran Stojadinović Transferi naših igrača, odnosno igrača iz naše lige, će po njegovim rečima višestruko porasti, što će u značajnoj meri poboljšati finansijske situacije u klubovima, a trend koji sve više uzima maha je da mladi i talentovani igrači ne beže više glavom bez obzira iz Srbije: - Uzmite na primer Crvenu zvezdu. U prvom timu imaju tri, četiri klinca iz svoje škole, a na terenu bar jednog. To je mnogo bitno za

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Sport, najnovije vesti »