Rektore, niko vas, bre, ne "pakuje": Raskrinkavanje sramne "odbrane" bahatog Arsenijevića: Vi ste taj koji se ruga Srbiji! (audio)

Blic 09.02.2018  |  Željka Jevtić
Rektore, niko vas, bre, ne "pakuje": Raskrinkavanje sramne "odbrane" bahatog Arsenijevića: Vi ste taj koji se ruga Srbiji…

Bahati rektor Univerziteta u Kragujevcu Nebojša Arsenijević ne da fotelju. Javnost je zgrožena nad činjenicama koje su o njemu objavljene, usledile su reakcije i nevladinog sektora, državni organi se konačno angažovali i konstatovali niz nezakonitosti. Ali, čovek jednostavno rečeno, kaže: Neću! Rektor neće sam da ode, a neće ni da izvrši odluke nadležnih organa.

U ovoj do sada nezabeležnoj situaciji, legitimno je da se zapitamo; da li je sve ovo moguće? Šta se, bre, ovo događa? Gde je kraj? Ima li sistema? Ko nam uči decu? Koja je granica pada ili gde je dno obrazovanja u Srbiji, a na čemu počiva i razvija se svaka ozbiljna država? Šta uopšte hoće bahati rektor i ko njega štiti? Odakle mu smelost da se ruga svima nama i zamajava institucije? Na sva ova pitanja možemo da damo iste ili različite odgovore.

Kragujevac »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »