Kragujevac - vesti

Strašan udes: Na putu Kragujevac - Topola! Ne propuštaju se vozila (foto)

iKragujevac pre 8 sati
Kako iKragujevac saznaje na "Svetinji" između Kragujevca i Topole dogodila se saobraćajna nezgoda kada su se sudarila dva automobila!
Do nezgode je došlo kada su se sudarila dva vozila; jedno iz pravca Beograda koje je udarilo drugo vozilo koje se kretalo iz pravca Kragujevca. Vozilo iz pravca Kragujevca je od siline udarca sletelo u stranu, i tom prilikom... »

Kragujevac u ponudi za korišćenje turističkih vaučera

RT Kragujevac pre 6 sati
Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija već četvrtu godinu zaredom realizuje Uredbu o uslovima i načinu dodele i korišćenja sredstava za podsticanje i unapređenje turističkog prometa domaćih turista na teritoriji Srbije. Po prvi put u turističkoj ponudi naše zemlje su i gradovi Kragujevac... »

Preventivni pregledi za rano otkrivanje tumora

RT Kragujevac pre 7 sati
U ginekološkim ordinacijama u Kragujevcu godišnje se obavi više od deset hiljada pregleda, a među pacijentkinjama su i one koje boluju od karcinoma dojke. Srbija je u samom vrhu kada je reč o ovom oboljenju, a u poslednjih nekoliko godina, zahvaljujući preventivnim pregledima, broj otkrivenih... »

Novi početak za Drljače

Vesti online pre 7 sati
Krajem oktobra zabeležili smo da je Fondacija "Ana i Vlade Divac" uz pomoć humanih ljudi uspela da u kratkom roku obezbedi krov nad glavom u Vranju samohranoj majci Radmili Drljači (43) i njenoj deci: Draženu, Klaudiji, Dijani i Nemanji. O teškoj sudbini ove zlostavljane majke, "Vesti" su prvi put pisale pre četiri godine. Pomoć naših čitalaca stizala je sa svih strana, zbog čega su Drljače predahnule od golemih muka, ali najveći problem, a to je krov nad glavom, ipak nije rešen. Zahvaljujući Fondaciji
- Presrećna sam otkako smo uspeli da dobijemo naš krov nad glavom. Ovim putem zahvaljujem se pre svega Fondaciji "Ana i Vlade Divac" svim donatorima iz dijaspore i stranim investitorima koji su usrećili mene i moju porodicu. Isto... »

Teška saobraćajka kod Kragujevca: Vozilo sletelo s puta, napravila se kilometarska kolona

Kurir pre 7 sati
KRAGUJEVAC - Na putu između Kragujevca i Topole danas posle 16 časova došlo je do saobraćajne nezgode. Kako prenose lokalni mediji, do nezgode je došlo kada su se sudarila dva vozila, jedno iz pravca Beograda koje je udarilo drugo vozilo koje se kretalo iz pravca Kragujevca. Prema poslednjim... »

Stari Kragujevac - Srednji vek (drugi deo)

InfoKG pre 11 sati
Opisujući prilike u dane smrti kralja Milutina, učenik arhiepiskopa Danila II zapisao je da je "bio veliki metež i ne mala uzbuna u vreme predstavljanja blaženog". Milutina je nasledio njegov sin Srefan 1321. godine, nazvan prema svojoj zadužbini u Pećanima, Dečanski. Prvi deo teksta "Stari... »

Mihajlović: Od marta počinje gradnja stanova za 500 evra po kvadratu

iKragujevac pre 12 sati
Gradovi koji su do sada iskazali potrebu se i kod njih gradi su Užice, Čačak, Leskovac, Novi Pazar, Pančevo, Pirot, Požarevac, Prijepolje, Valjevo, Zrenjanin, Bor i Zaječar, Kragujevac
Lokacije na kojima mogu da se grade stanovi za pripadnike sektora bezbednosti su pripremljene i praktično 7.400 stanova može da počne da se gradi u drugom i trećem kvartalu godine, odnosno od marta, pa nadalje, izjavila je danas... »

Radojica Banković Bane - Ugostitelj koji voli da ugađa sugrađanima

InfoKG pre 13 sati
Ovaj Kragujvčanin najjaču povezanost sa rodnim gradom osetio je kada je posle završenog fakulteta u Beogradu odlučio da svoj život i usepehe gradi u Kragujevcu, a ne poput mnogih mladih, da traži svoju priliku u glavnom gradu. Iako je završio menadžment na Univerzuitetu Singidunum, to trenutno nije... »

Posao žrtvovan zbog politike

Kragujevačke pre 15 sati
Posle 16 godina aktivnog bavljenja politikom, ovaj lekar danas se kaje što je krenuo tim putem, jer je zbog toga zapostavio privatnu tekstilnu firmu, kao i prvu privatnu bolnicu koju je svojevremeno otvorio u Kragujevcu Poznati kragujevački maksilofacijalni hirurg dr Vladan Vučićević poslednje dve... »

InfoKG 7 dana: Marija, Sobovica, Lepenica, kvadovi, granata, Mitrović, Krst časni…

InfoKG pre 15 sati
U Kragujevcu su nedelju za nama obeležili: Marija prva beba rođena u Novoj godini po julijanskom kalendaru, počelo formiranje radne zone Sobovica, uz nju "niče" i nova varoš, STRAVIČNO - dve žene sa bebom se džipom zamalo survale u Lepenicu, zdravstvenim ustanovama i organizacijama 90,7 miliona,... »

Kragujevac
ponedeljak

Oblačno
1 ˚C
utorak
Umeren sneg
Umeren sneg
-3˚ / 1˚
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-3˚ / 2˚

Tači ocenio pozitivnom posetu Vučića Kosovu i Metohiji

Blic  pre 2 sata  još 1 povezana

Pucnjava na Menhtenu, troje ranjeno

RTV  pre 1 sat  još 2 povezane

Osuda pretnji političkim protivnicima

Danas  pre 6 sati  još 1 povezana

Haradinaj: Motivi za ubistvo Ivanovića nisu etnički

Danas  pre 37 minuta  još 1 povezana

Brnabić: Čast Srbiji, prepoznala značaj digitalizacije

Večernje novosti  pre 42 minuta  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.