Kragujevac

Dugačak spisak potrošača bez struje danas

iKragujevac pre 9 minuta
Elektrodistribucija Kragujevac bez struje danas ostavlja ove potrošače. Zbog neophodnih radova, na trafostanici, dana 02.06.2020 god. u vremenskom periodu od 09.00.č do 12.00č. doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u… »

Dobre vesti iz Kraljeva: Više od 10 dana bez novih pozitivnih na kovid 19

Blic pre 16 sati
Na teritoriji grada Kraljeva epidemiološka situacija je nepromenjena više od 10 dana, odnosno nema novih zabeleženih slučajeva pozitivnih na virus korona. Do sada je u tom gradu virus korona registrovan kod 52 osobe, a prema podacima Zavoda za javno… »

Nema pozitivnih pacijenata u Šumadijskom okrugu

RT Kragujevac pre 13 sati
Prema poslednjim podacima Instituta za javno zdravlje, u Šumadiji je do sada uzorkovano 6.330 pacijenta. Od pristiglih, završenih rezultata uzorkovanih briseva iz Kovid laboratorije Instituta za javno zdravlje u Kragujevcu i Nacionalne laboratorije u… »

Ministar Šarčević najavio izgradnju zgrade FILUM-a

RT Kragujevac pre 1 dan
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja zaključiće međunarodni finansijski ugovor sa Razvojnom bankom Saveta Evrope o kreditu od blizu 100 miiliona evra koji će biti opredeljen za infrastrukturu visokoškolskog obrazovanja u Srbiji… »

Bivši reprezentativac Srbije ne odustaje, predvodi Kragujevčane u KLS!

Sportske.net pre 20 sati
Saradnja produžena na još godinu dana. Košarkaš Raško Katić nosiće dres Radničkog iz Kragujevca i u narednoj takmičarskoj sezoni, saopštio je danas taj klub. Iako u poznim igračkim godinama, 39-godišnji Katić je u minuloj sezoni predvodio… »

Ministar Mladen Šarčević u poseti Kragujevcu

iKragujevac pre 18 sati
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević u poseti je obrazovnim ustanovama Rače i Kragujevca. Posle posete školi „Karađorđe“ u Rači, ministar Šarčević u Drugoj kragujevačkoj gimnaziji održao je sasatanak sa… »

Ministar prosvete Srbije s predstavnicom Slovaka zbog protesta u školi kod Novog Sada

Danas pre 15 sati
Ministar prosvete Srbije, Mladen Šarčević, najavio je danas razgovor s predsednicom Nacionalnog saveta Slovaka, Ljibuškom Lakatoš povodom protesta zbog imenovanja v.d. direktorke Osnovne škole „Ljudovit Štur“ u Kisaču, kod Novog Sada. „Prvo… »

Ponoš: Ostanite kod kuće 21. juna

Nova pre 17 sati
Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš pozvao je građane da 21. juna ostanu kod kuće i da tako sačuvaju zdravlje zbog rizika od zaraze koronavirusom, ali i dostojanstvo i zdravu pamet, jer na izborima neće imati priliku da biraju između… »

Filološko-umetnički fakultet dobija zgradu u Kragujevcu

Nova pre 15 sati
Izgradnja zgrade Filološko-umetničkog fakulteta u Kragujevcu, koji 18 godina nastavu izvodi kao podstanar na desetak mesta, počeće 2021. godine uz kredit Razvojne banke Saveta Evrope (CEB). To je danas u Kragujevcu najavio ministar prosvete Srbije… »

Ministar prosvete obišao škole u Rači i Kragujevcu

Top press pre 9 sati
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije Mladen Šarčević obišao je Osnovnu školu „Karađorđe“ u Rači i tom prilikom konstatovao da se ta škola dobro pripremila i organizovala za sprovođenje probnog završnog ispita. Škola… »

Vremenska prognoza »

Kragujevac »
utorak
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
13 ˚C
sreda
Pljuskovi
Pljuskovi
6˚ / 20˚
četvrtak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
10˚ / 22˚

Vesti dana »