Kragujevac

„Krovno udruženje“ za lokalne izbore u Kragujevcu, koalicije, ili nešto treće?

Glas Šumadije pre 1 sat
Teze iz naslova samo su neke od ideja o kojima jedan deo kragujevačke opozicije ovih dana razgovara. Razgovaraju svi sa svima a rezultati će kod nekih zavisiti od beogradskih centrala, kod drugih od visokih kriterijuma opozicionog pedigrea, kod trećih… »

Treći ciklus programa "Moja prva plata" (AUDIO)

RTV pre 1 sat
NOVI SAD - Treći ciklus programa "Moja prva plata" nudi 15 hiljada radnih mesta, a prijavljivanje počinje u ponedeljak i traje do kraja oktobra. Program omogućava da se, mladi srednjeg i visokog obrazovanja, do 30 godina, bez radnog iskustva, osposobe… »

Kako do omladinske kartice?

RTK pre 1 sat
Gradska uprava za društvene delatnosti poziva mlade u Kragujevcu da se prijave za ostvarivanje prava na korišćenje usluga sa posebnim pogodnostima. Grad Kragujevac i Kancelarija za mlade izdavanjem omladinskih kartica žele da podstaknu mlade na… »

Lukoilov ECTO karavan u šest gradova Srbije

Nedeljnik pre 1 sat
Fotografija: Lukoil Оvоg sеptеmbrа је zа pоtrоšаčе nа bеnzinskim stаnicаmа LUKOIL SRBIJA zаpоčеlа vеlikа аkciја pоd nаzivоm „Koristi aplikaciju, iskoristi akciju“. Kompanija LUKOIL SRBIJA na 27 svojih benzinskih stanica… »

Pokažite kreativnost i osvojite jedinstven nameštaj - Samsung i Kare Saloni vas nagrađuju

Buro pre 2 sata
Da je kreativnost važna i da se krije u svima nama a samo je potrebno probuditi je, podseća nova aktivacija koju je kompanija Samsung u saradnji sa poznatim KARE salonima nameštaja pripremila za sve one koji vole da oprobaju svoju sreću dok se… »

U kojim ulicama u Kragujevcu će u nedelju biti zabranjeno parkiranje i koje će biti zatvorene za saobraćaj

Glas Šumadije pre 2 sata
JKP Šumadija Kragujevac obaveštava korisnike opštih parkirališta da će se u nedelju, 02. oktobra, održati „Deseti kragujevački polumaraton“, pa će shodno tome biti zabranjeno parkiranje u periodu od 06:00 do 15:00 časova u: • delu ulice… »

Kragujevac: Humanitarni i memorijalni turnir 3x3 u Pivarskom parku

Pressek pre 1 sat
Memorijalni 3x3 turnir „Marko Pavlovic Šarac”, na terenu u Pivarskom parku, biće održan u nedelju, 2. oktobra. Turnir je humanitarnog karaktera. - Cilj ovog događaja je da obeležimo deceniju od smrti našeg prijatelja iz naselja Marka Pavlovića… »

U subotu počinje Memorijal Nadežde Petrović: Izložba pod nazivom „Gestovi znakovi života” umetnika iz Aranđelovca

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata
Čačak - U subotu 01. oktobra otvara se izložba pod nazivom „Gestovi znakovi života”, u okviru 31. Memorijala Nadežede Petrović u Čačku i trajaće do 13. oktobra. Na Gradskom trgu u Čačku biće postvljena monumentalna skulptura Bogdana… »

U nedelju Kragujevački polumaraton i Trka za srećnije detinjstvo

iKragujevac pre 2 sata
Ispred zgrade Gradske uprave u nedelju 2.oktobra u 10.00 sati startuje 37. humanitarno rekreativna „Trka za srećnije detinjstvo“ a u 11.00 jubilarni 10. Kragujevački polumaraton, najavljeno je na današnjoj konferenciji za medije. Trasa trke biće… »

Omladinske kartice za kvalitetniji i bezbedniji život mladih u Kragujevcu

Danas pre 2 sata
Gradska uprava za društvene delatnosti Kragujevca uputila je juče poziv mladima na teritoriji grada Kragujevca za ostvarivanje prava na korišćenje usluga sa posebnim pogodnostima. Grad Kragujevac i Kancelarija za mlade izdavanjem omladinskih kartica… »

Vremenska prognoza »

Kragujevac »
četvrtak
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
23 ˚C
petak
Vedro
Vedro
14˚ / 23˚
subota
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
14˚ / 22˚

Vesti dana »