Kragujevac - vesti

Kragujevčanke su izabrale: Najbolji ginekolozi u Kragujevcu

iKragujevac pre 49 minuta
Portal iKragujevac sproveo je anketu ko je omiljeni lekar Kragujevčanki.
U javnosti se često čuju pozitivni, ali isto tako i negativni komentari na račun lekara i babica, pa smo hteli da zamolimo mame da podele iskustva sa nama. Naime, Kragujevčanke biraju najboljeg lekara koji im je pomogao da donesu... »

Arsenal fest otvorili The Kills, YU grupa i Editorsi

B92 pre 7 sati
B92: Arsenal fest otvorili The Kills, YU grupa i Editorsi
Arsenal Fest 08 počeo je u četvrtak uveče u Kragujevcu, gde je skoro 7.000 posetilaca moglo da uživa u premijernom pojavljivanju u Srbiji britanskoameričkog benda The Kills, vrhunskom koncertu grupe Editors, trostrukom pank nastupu KBO!, Marky Ramonea i ČBS, kao i svirkama Yu grupe, Let 3, Nikole Vranjkovića, Dub inc...
Prvi nastup u Srbiji alternativnog benda The Kills, na glavnoj bini u istorijskom Kneževom arsenala, protekao je u znaku energične i harizmatične pevačice Alison Mosshart, koja je sa gitaristom Jamie Hinceom isporučila... »

Zabrana parkiranja na ovoj lokaciji u Kragujevcu

iKragujevac pre 5 sati
Obaveštenje
U periodu od 16. do 24. juna 2018. godine parkiralište “Zastava“ neće raditi zbog održavanja muzičkog festivala “Arsenal fest Kragujevac“ koji se organizuje pod pokroviteljstvom grada Kragujevca. Korisnici koji imaju regulisan pretplatnički odnos za posebno... »

Svetski dan muzike u Kragujevcu

iKragujevac pre 8 sati
Povodom Svetskog dana muzike u organizaciji Muzičkog centra pod pokroviteljstvom grada Kragujevca na trgu ispred Prve kragujevačke gimnazije održan je koncert. Sa jednog od najlepših đačkih trgova čuli su se zvuci Malog Liceuma, dečijeg hora Muzičkog centra, koji je pod dirigentskim palicama Vesne Jevtić i Branka Mitića izveo splet pesama.
U nastavku programa maestro Vojkan Borisavljević dirigovao je Gradskom kamernom orkestru “Šlezinger“. Klasične melodije argentinskog kompozitora Pjacole, poznate teme filmske muzike, pop i izvorne folklorne kompozicije izveli su... »

Kragujevac: počinje upis na fakultete

RTS pre 8 sati
RTS: Kragujevac: počinje upis na fakultete
Na 12 fakulteta Univerziteta u Kragujevcu slobodno je 3.710 mesta, od toga oko 2.500 za studente koji se školuju o trošku države, što je za oko 200 više nego prošle godine.
Najviše kandidata, po 600, upisuju Ekonomski i Pravni fakultet u Kragujevcu. Najveće interesovanje budućih brucoša je za sudije na Prirodno matematičkom i Medicinskom fakultetu, gde za jedno mesto konkuriše i po nekoliko... »

Pripremite kišobrane: Danas u Kragujevcu toplo, a onda kreće pljusak

iKragujevac pre 16 sati
U Srbiji danas dolazi do značajne promene vremena - očekuju se pljuskovi, grmljavina, jak vetar i osetan pad temperature.
Naoblačenje koje će danas u ranim jutarnjim satima zahvatiti severne i zapadne, tokom pre podneva i sredinom dana proširiće se i na ostale predele, uslovljavajući kišu, pljuskove, grmljavinu, osetan pad temperature, kao i jak,... »

Otvoren Arsenal fest u Kragujevcu

Blic pre 10 sati
Arsenal fest u Kragujevcu je prvog dana otvorila u svom dobrom i prepoznatljivom maniru, "YU grupa", a onda su nastupili Editorsi i Kills. Prvi nastup u Srbiji alternativnog benda The Kills na glavnoj bini protekao je u znaku energične i harizmatične pevačice Alison Moshart, koja je sa gitaristom... »

Novog rektora bira novi savet po novom zakonu

Politika pre 11 sati
Najozbiljniji kandidat za v. d. rektora Univerziteta u Kragujevcu je prof. dr Nenad Filipović sa Fakulteta inženjerskih nauka
Kragujevac – Vršioca dužnosti rektora Univerziteta u Kragujevcu izabraće novi saziv Saveta Univerziteta, po novom zakonu o visokoškolskom obrazovanju, koji državi omogućava da u ovom telu ima šest predstavnika, umesto dosadašnja... »

Uskoro novi Savet Univerziteta u Kragujevcu

iKragujevac pre 13 sati
Novi Savet Univerziteta u Kragujevcu trebalo bi da bude izabran do 25. juna, preporučio je ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević, a objavio list Danas.
Kako saznaje list, novoizabrani Savet će, kako se očekuje najpre da poništi izbor Nebojše Arsenijevića za rektora Univerziteta koji je, odlukom starog saziva Saveta na tu funkciju reizabran u martu. Savet treba da poništi... »

Počeo osmi "Arsenal fest"

Večernje novosti pre 1 dan
Nastupima bendova "Sitzpinker" i "Dishumanity" na "Garden stejdžu" u i "Ju grupe" na "Main stage"-u, večeras je u Kragujevcu počeo osmi "Arsenal fest"
Nastupima bendova "Sitzpinker" i "Dishumanity" na "Garden stejdžu" u i "Ju grupe" na "Main stage"-u, večeras je u Kragujevcu počeo osmi "Arsenal fest". Publika uveliko stiže u Knežev arsenal i popunjava prostor ispred glavne bine... »

Kragujevac
subota

Oblačno
12 ˚C
nedelja
Kiša povremeno
Kiša povremeno
9˚ / 19˚
ponedeljak
Kiša povremeno
Kiša povremeno
10˚ / 21˚

Dačić: Precenjuje se međunarodna pozicija Prištine

Večernje novosti  pre 3 sata  još 2 povezane

Nova hala od 4.000 kvadrata u Zastavi oružju

Danas  pre 5 sati  još 2 povezane

Asad: Pregovori sa Amerikom bili bi gubljenje vremena

Blic  pre 3 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.