Kragujevac - vesti

Kragujevac pogođen 11 puta! Sprema se tužba, iznete nepobitne činjenice o posledicama bombardovanja SRJ

iKragujevac pre 8 minuta
Kako su za Novo jutro istakli učesnici međunarodnog simpozijuma u Nišu o posledicama NATO bombardovanja Mučibabić, Aničić i Aleksić, uticaj osiromašenog uranijuma i te kako je jasan, za isti postoje dokazi, te je u Srbiji izazvana ekološka katastrofa za koju tužba ne zastareva.
U Nišu je održan međunarodni simpozijum o posledicama NATO bombardovanja SRJ, a general major u penziji prof. dr Spasoje Mučibabić kaže da su međunarodni stručnjaci govorili otvoreno, stručno i davali optimistične savete o... »

"Teksas" ne dolazi na Arsenal fest zbog zdravstvenog problema pevačice

iKragujevac pre 38 minuta
Škotski bend "Teksas" (Texas) saopštio je danas da zbog trenutnog zdravstvenog stanja pevačice Ssarlin Spiteri neće nastupiti 22. juna na "Arsenal festu" u Kragujevcu i najavio da će koncert održati 29. septembra u Hali sportova u Beogradu.
Umesto njih na "Mejn stejdžu" Arsenala u predviđenom terminu od 23.15 sati nastupiće hrvatski sastav "Jinx", saopštili su organizatori festivala "Zaista nam je žao što moramo objaviti da zbog trenutnih problema sa zdravljem... »

"Texas" otkazao nastup na Arsenal Festu

Vesti online pre 3 sata
Škotski bend Texas saopštio je danas da zbog trenutnog zdravstvenog stanja pevačice Šarlin Spiteri ipak neće nastupiti 22. juna na Arsenal Festu 08 u Kragujevcu.
Umesto njih na Main Stage-u Arsenala u predviđenom terminu od 23:15 nastupiće retro-pop bend Jinx. U jutros objavljenom saopštenju na svojoj fejsbuk strani, Texas navodi: "Nažalost, zaista nam je žao što moramo objaviti da zbog... »

"Texas" ne dolazi u Kragujevac zbog lošeg zdrastvenog stanja pevačice

Blic pre 2 sata
Škotski bend "Teksas" (Texas) saopštio je danas da zbog trenutnog zdravstvenog stanja pevačice Šarlin Spiteri neće nastupiti 22. juna na "Arsenal festu" u Kragujevcu i najavio da će koncert održati 29. septembra u Hali sportova u Beogradu. Umesto njih na "Mejn stejdžu" Arsenala u predviđenom... »

Pet novih filmova u Cineplexxu

Ritam grada Kg pre 3 sata
Na repertoaru Cineplexx Kragujevac Plaze ove bioskopske nedelje nalaze se pet novih filmskih naslova: „Neviđeni 2“, „Terminal“, „Nasleđeno zlo”, „Moj lažni muž” i „CoeXister”. „Neviđeni 2” (2D, 3D, SINH/TITL) – Naši neviđeno sjajni junaci pokušavaju da vode miran i „normalan” porodični život, što... »

Pazite kome ostavljate lične podatke: Krađa identiteta u Kragujevcu (foto)

iKragujevac pre 3 sata
Ljudi uglavnom nisu svesni gde sve "seju“ matični i broj lične karte, i broj bankarske kartice, i ne znaju skoro ništa o opasnostima koje ih zbog toga vrebaju.
Najopasnije je nekontrolisano davanje JMBG, odnosno jedinstvenog matičnog broja. Na osnovu njega bilo ko može da uđe u bazu podataka građanina u poreskoj upravi ili u birački spisak, i zloupotrebi ih. Pojavila se lažna firma pod... »

Zbog zdravlja pevačice bend Teksas odustao od Arsenala

B92 pre 3 sata
Škotski bend Teksas saopštio je danas da zbog trenutnog zdravstvenog stanja pevačice Šarlin Spiteri ipak neće nastupiti 22. juna na Arsenal festu 08 u Kragujevcu. Umesto njih na glavnoj sceni Arsenala u predviđenom terminu od 23:15 nastupiće retro-pop bend Džinks.
U jutros objavljenom saopštenju na svojoj strani na Fejsbuku, Teksas navodi: "Nažalost, zaista nam je žao što moramo objaviti da zbog trenutnih problema sa zdravljem Šarlin, naši nastupi ove nedelje u Srbiji i Makedoniji moraju... »

Kao iz bajke: Zgrada u Kragujevcu sa nesvakidašnjom fasadom (foto)

iKragujevac pre 4 sata
Ne znamo kako bi izgedali kuća ili stan vaših snova, ali smo ubeđeni da će vam se ovo svideti.
U bajkama često možemo da uživamo u neobičnim kućama, bojama fasada. Da to nije samo u bajkama slučaj potvrdiće i ova neobična fasada dve zgrade u Kragujevcu, a nalazi se u blizini Osnovne škole "Stanislav Sremčević". S kojim... »

Ove ulice u Kragujevcu dobijaju nova imena!

iKragujevac pre 6 sati
Skupština grada Kragujevca na poslednjoj sednici usvojila je rešenje o promeni naziva ulice Đure Pucara Starog koja se nalazi u mesnoj zajednici 1. maj u naziv: Licej Kneževine Srbije.
Inicijativu za promenu naziva ove ulice podneli su: Univerzitet, Pravni i Ekonomski fakultet i Druga kragujevačka gimnazija. Odbornici Skupštine grada takođe su usvojili i rešenje da ulica koja se nalazi u mesnoj zajednici... »

Blic: Konačan kraj karijere bivšeg rektora u KG

B92 pre 17 sati
B92: Blic: Konačan kraj karijere bivšeg rektora u KG
Bivši rektor Nebojša Arsenijević nije uspeo da sazove Savet Univerziteta u Kragujevcu, što je praktično označilo i kraj "vladavine" porodice Arsenijević.
To piše "Blic" i dodaje da iako je Arsenijević, rešenjem Ministarstva prosvete, smenjen 4. juna, a u skladu sa Zakonom o visokom obrazovanju Savet Univerziteta trebalo to samo da konstatuje i izabere v.d. rektora, to se nije... »

Kragujevac
sreda

Pretežno vedro
30 ˚C
četvrtak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
17˚ / 29˚
petak
Pljuskovi
Pljuskovi
7˚ / 20˚

Sutra pretežno sunčano i toplo, od petka pad temperature

Novi magazin  pre 3 sata  još 17 povezanih

Kombinovani test na maloj maturi

RTV  pre 2 sata  još 15 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.