Kragujevac

Moramo da naučimo da živimo sa koronom - Srđa Janković priznao šta ga najviše plaši kod pandemije

iKragujevac pre 14 sati
Prema zvaničnim podacima od subote u 15h, u Srbiji je ukupno od korona virusa preminulo 306 ljudi, a potvrđeno je ukupno 15.829 slučajeva zaraze. Na respiratoru je 86 pacijenata, dok je vanredna situacija proglašena u 10 gradova - Novom Pazaru… »

U poslednja 24 časa pet osoba preminulo, 302 nova slučaja zaraze koronavirusom

iKragujevac pre 8 sati
U poslednja 24 časa u Srbiji je testirano 5.030 osoba, od kojih je kod 302 potvrđeno prisustvo koronavirusa. Prema podacima sa zvaničnog sajta Ministarstva zdravlja preminulo je još pet osoba od posledica infekcije. Na respiratoru je 81 pacijent… »

Crni rekord Kragujevca: U subotu u bolnicu smešten do sada najveći broj kovid pacijenata

Kurir pre 13 sati
Prema poslednjim podacima Instituta za javno zdravlje Kragujevac, do ponoći je u Šumadijskom okrugu registrovano 13 novih slučajeva pozitivnih na virus korona, od čega su svi iz Kragujevca, saopštio je direktor Instuta Dragan Vasiljević. U… »

Najnoviji presek: U Kragujevcu danas znatno manje novoobolelih od COVID-a nego juče

InfoKG pre 18 sati
Na teritoriji grada Kragujevca registrovano je 13 novih slučajeva zaraze virusom COVID 19. U Kliničkom centru, koji pokriva područje od šest regiona, do poslednjeg preseka, hospitalizovana su 62 pacijenta, od kojih je 6 na respiratoru. U kućnoj… »

U Kragujevcu još 13 osoba pozitivnih na Kovid 19

RT Kragujevac pre 18 sati
Prema poslednjim informacijama iz kragujevačkog Instituta za javno zdravlje, od 233 završenih uzoraka, pozitivno je 15 osoba, od toga 13 osoba pozitivnih na koronavirus je iz Šumadije. Od tog broja njih 13 je iz Kragujevca i po jedna osoba iz Novog… »

IZZJ: Još 13 Kragujevčana zaraženo koronavirusom

Ritam grada Kg pre 19 sati
Od ukupno 233 uzorka urađenih u subotu do ponoći u kovid laboratoriji “Kraguj” Instituta za javno zdravlje u Kragujevcu 15 je pozitivnih, od kojih 13 Šumadijskom okrugu. Svih 13 pacijenata kod kojih je potvrđen korona virus su iz Kragujevca… »

Novi podaci: U Kragujevcu registrovano 13 novozaraženih

iKragujevac pre 19 sati
Među rezultatima 233 testirana uzorka, koji su u subotu do ponoći, stigli u Institut za javno zdravlje Kragujevac, 15 je bilo pozitivno na korona virus. Zaražene kovidom 19 su 13 osoba iz Kragujevca, 1 iz Tutina i 1 iz Novog Pazara. Ukupan broj… »

Još 13 Kragujevčana zaraženo korona virusom

Pressek pre 21 sat
Među rezultatima 233 testirana uzoraka, koji su u subotu do ponoći, stigli u Institut za javno zdravlje Kragujevac, 15 je bilo pozitivno na korona virus. Zaražene kovidom 19 su 13 osoba iz Kragujevca, 1 iz Tutina i 1 iz Novog Pazara. Ukupan broj… »

Novopazarci protestovali zbog epidemiološke situacije

Radio 021 pre 13 sati
Ispred zgrade Gradske uprave u Novom Pazaru danas se okupilo oko stotinak građana, iskazujući nezadovoljstvo povodom trenutne epidemiološke situacije, broja zaraženih i preminulih od virusa korona u Novom Pazaru i Sandžaku. Okupljeni su nosili… »

Pazarci izašli na ulice: “Sramotno ponašanje vrha vlasti”

Nova pre 14 sati
Stotinak građana okupilo se danas ispred zgrade Gradske uprave u Novom Pazaru kako bi iskazali nezadovoljstvo povodom trenutne situacije u gradu koja je vezana za broj zaraženih i preminulih od koronavirusa u Novom Pazaru i Sandžaku. Okupljeni su… »

Vremenska prognoza »

Kragujevac »
ponedeljak
Vedro
Vedro
17 ˚C
utorak
Sipeća kiša
Sipeća kiša
14˚ / 19˚
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
10˚ / 22˚

Vesti dana »