Kragujevac

''Školski bazar'' na Šarenoj pijaci: Akcijske cene školskog pribora

iKragujevac pre 1 dan
Povodom početka nove školske godine JKP Šumadija Kragujevac u saradnji sa zakupcima na prostoru Šarene pijace organizuje „Školski bazar“. U periodu od 23.-25.avgusta 2019.godine naši sugrađani će po akcijskim cenama moći da nađu veliki izbor… »

Gorska služba traži nove spasioce

RTS pre 1 dan
Prvog septembra na Adi Ciganliji počinju ovogodišnja testiranja kandidata za Osnovni kurs Gorske službe spasavanja Srbije (GSSS). Kako je saopšteno iz Gorske službe spasavanja Srbije, ove godine testiranja se održavaju u septembru u 11 gradova… »

Kragujevac van mreže auto-puteva, ostaje i bez “Šumadijskog koridora”

Ritam grada Kg pre 23 sata
Puput nedavno otvorenog auto-puta “Miloš Veliki”, dela Koridora 11, sudeći po najavana iz vrha vlasti i “Šumadijski koridor neće na svojoj trasi imati Kragujevac. Kako je prilikom otvaranja deonice auto-puta od Obrenovca do Ljiga rekao… »

Mladi razmišljaju o odlasku zbog malih plata u stranim kompanijama

Politika pre 1 dan
U „Simensu” sam na probnom radu, sam posao nije težak, ali je plata mnogo mala, ni 300 evra, premišljam se, možda odem kod brata u Nemačku – kaže Kragujevčanin koji je tek zakoračio u treću deceniju života. Kragujevac – U centralnom gradu… »

Vespa Klub Kragujevac organizuje svoj prvi zvanični Vespa skup

Moto berza pre 1 dan
Događaj pod nazivom "Vespa skup Kragujevac 2019" okupiće u gradu Kragujevcu vozače vespi iz cele Srbije a očekuju se i gosti iz okolnih zemalja. Svi učesnici skupa će učestvovati u "lutriji" na kojoj će pored moto opreme partnera i sponzora glavna… »

Međunarodni festival horova

RT Kragujevac pre 1 dan
Međunarodni festival horova, koji se od 18. do 22. avgusta, održava u Kragujevcu, prate i studijske radionice koje se održavaju svakodnevno u svečanoj sali Prve kragujevačke gimnazije. Jednu od radionica zabeležila je i naša ekipa. Okupljaju se… »

Napad na ekipu Hitne pomoći

RT Kragujevac pre 1 dan
Ekipa Zavoda za Hitnu medicinsku pomoć je tokom intervencije doživela neprijatan incident. To nije prvi put da se dogode napadi na lekare dok ukazuju medicinsku pomoć, a u poslednjem periodu sve su učestaliji verbalni, pa u situacijama kao ovoj, i… »

Apel Studija B – pomozite Marini Bogosavljević

Studio B pre 1 dan
Studio B apeluje za pomoć u prikupljanju novčanih sredstava za Marinu Bogosavljević kojoj je nakon odstranjivanja tumora desnog jajnika dijagnostikovan težak oblik Ulceroznog colitisa. Jedina mogućnost da Marina normalno živi je da joj se ugradi… »

Zatvoreni bazen neće raditi do 2. septembra zbog godišnjeg servisa

RT Kragujevac pre 1 dan
Zatvoreni bazen u Kragujevcu neće raditi do 2. septembra zbog redovnog godišnjeg servisa. U Sportsko privrednom društvu „Radnički“ kažu da će nakon sređivanja posetioci imati znatno bolje uslove. Sa druge strane, otvoreni bazeni beleže… »

Prvi maj Pirot izdaje zgradu u Kragujevcu

Ekapija pre 1 dan
Izdaje se poslovni prostor Industrije odeće Prvi maj Pirot u Kragujevcu. Reč je o poslovnoj zgradi u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića borj 21, površine 68 m2, sastavljenoj od prizemlja, jednog sprata i potkrovlja. Izdaje se poslovni prostor… »

Vremenska prognoza »

Kragujevac »
sreda
Vedro
Vedro
27 ˚C
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
17˚ / 31˚
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
18˚ / 33˚

Vesti dana »